Jun 8, 2010

SEKILAS IKAN DI AIR,....

Bos xde...
G site jap...
Bullet kat opis lak...
Wakakakaka...
Esok baru g site...
Ade presentation ngan belanje makan client...
Cesss...
Korang kalau pasal makan cepat jek kan...

Ape nak citer?
Hujung minggu ni korang jangan lupe g majlis kawin ZEDI...
Kat Pantai Dalam...
Ni majlis belah ppuan...
Yang datang tu bawak la hadiah barang sejemput...
Jangan bagi jemput2 sudah...
Kang ade kene baling jemput2 tu kat korang lak...
Naye je la...

World Cup nak mule dah...
bape hari je lagi...
 
ARGENTINA JUARA...
 
Bullet dah tau dah...
Xyah la team lain nak berangan2 nak julang World Cup tu...
Serah je kat Argentina...

Setakat tu je berita yang Bullet nak sampaikan...
Esok2 citer lain plak...
Hehehehe...
Korang, sile komen dengan jayenye...

Oh, lupe nak bagitau...
Semenjak dua menjak ni...
Bullet suke sangat tengok citer kat ASTRO OASIS...
Best gak citer2 kat situ...
Bullet tengok sebab dah xde citer lain kat chanel lain...
Huh...nampak sangat ASTRO gua pakej yang murah...
Dah pecah tembelang...
Sengal...

Ok la, 
Bullet nak sambung buat keje...
Ade ke kene kire kerusi ngan meja kat dalam plan...
Kot kalau saiz kusi meja tu besau ok gak...
Ni tahap nak kene gune kanta...
Sakit mate Bullet dah...
Balik ni nak g klinik gigi..

8 COMMENTS ON BULLET:

Aujinz said...

Ko keje ape nie dok kire kusi nie??..


oii..taon nie Jerman!
hahahhaha..




[..saje bg perangat...]

nUR_rOsALiNdA said...

Wah...kita sama Argentina la

¶A.K.I¶ said...

bsuk laa wehh argentina~~

busuk gle!!

wahh ko mentang2 da dpt jersi...
emo teros!!
hahahah

erkk..
sakit mata pkai kanta..
knp kne jmpe doc gg ngeng!!
senget

Zura said...

klau argentina menang ko nk buat kenduri ke bullet...jgn lupe jemput plak...kehkehkeh

zul said...

cukup-cukuplah penipuan itu, England menang tahun ni..dah tahu dah..tak yah kecoh ah... weeekkkk

zul said...

cukup-cukuplah penipuan itu, England menang tahun ni..dah tahu dah..tak yah kecoh ah... weeekkkk

Fitrihadi.com said...

argentina?? erkk no komen :p haha


- - -
(Rahsia) Rumah & Teknologi Dalam Filem IRON MAN Yang Tak benar!

fikaryna said...

brazil!..eh..:)