Jun 18, 2010

I LOVE YOU BOTH...


2 , 3 hari ni Bullet lepak kat site kat Cheras
Byk mende nak kene setel
Main Con plak sengal
Rase cam nak sepak2 je
Tapi ku tahan jua
Hahahahaha...

Minggu lepas merupakan minggu yang agak sedih untuk Bullet dan Mrs Bullet
Sebab Mrs Bullet ade kencing manis
Sian kat dia ngan Bullet Jr...
Harap2 xjadik ape2 kat Mrs Bullet ngan Bullet Jr...

Esok nak bawak Mrs Bullet ambik darah kat PUSRAWI
Kene ambik darah setiap dua minggu
Empat kali sehari...

Ya Allah, kau jauhkanlah isteriku dan anak kami daripada sebarang penyakit yang memudaratkan
Kuatkanlah fizikal dan mental mereka
Lindungi mereka dari gangguan syaitan dan iblis...

AMIN...

6 COMMENTS ON BULLET:

Aujinz said...

doa banyak banyak bro..
semoga dua duanya selamat.

Gua doakan..
aminnn...

Normi Ali said...

Amin.....moga dipermudahkan segala urusan..... :D

¶A.K.I¶ said...

ermm...
insyaAllah xde ap yang serius la..kompilasi tyme pregnant aje kot..
jge bini dan ank ko elook2 taw bullet...

¶A.K.I¶ said...

ermm...
insyaAllah xde ap yang serius la..kompilasi tyme pregnant aje kot..
jge bini dan ank ko elook2 taw bullet...

hudadida said...

erm..bende ni slalu terjadi kt preggy ladies..dulu my warden pon kencing manis mse 3rd preggy..harap takde ape2 lah..

p/s : tahniah da nk jd bapak! =D

~AmyLiana8886~ said...

insya Allah xde pape bullet..bebanyak bersabar..tu masa pregnant je kut..biasa la tu..smoga smuanya sihat2 belaka..