Jun 29, 2010

PEPAGI YANG MENDUNG

Pepagi selase ni...
Mood cam mendung jek
Xtau pesal
Mungkin sebab petang kang ade discussion ngan Arkitek kat projek sepital Cheras tu
Atau mungkin sebab nak g tengok kaki krusi patah kat IJN
Ntah la...
Xpaham gak la Bullet...


Bos plak semenjak dua menjak ni mood xbape nak ok
Mungkin sebab ade tender nak kene buat
Tu yang bz sampai muncung2 mulut
Huh...lek la bos...

Citer pasal World Cup skit...
Argentina hebat...
Xdapat nak dinafikan...
Team yang gah pada liganya aje dah pun bungkus...
Elok la balik kampung pk apesal boleh bungkus...

Aujinz, Jerman mmg hebat tapi...
Suku akhir nanti pun boleh la ikut nasib team yang gah pada liga je tu...
Sile tempah tiket katebang awal2...
Bukan ape, takut tiket habis lak...
Wakakakkaka...

Ok la, sambung keje lagi baik..
Jumpe lagi di lain waktu..
Huahaahaha

7 COMMENTS ON BULLET:

Anonymous said...

huh!!

ko yg feel mendung...
2 rce mendung je kn2~

Anonymous said...

cbe teka spe ak???

Anonymous said...

hahhaahaaha.....
lalalallaa

Lya Colours said...

saya sokong argentina

BULLET said...

anon, tah sape tah ko tu...xkenal plak...nak kene lempang x? wakakakaka

BULLET said...

lya, bagus2...ramai2 kite sokong argentina

Aujinz said...

Hahahhaha...

blah la Bullet..
Jerman power woi!..

wakakakakaka