Jul 6, 2010

PENGORBANAN SEORANG DADDY...

Cerita yang Bullet nak paprkan adelah kisah benar yang terjadi malam semalam...
Kalau korang nak caye, caye la...
Kalau xnak caye xpe...
Xdehal...
Tapi please la caye...
Huhuhuhu...

Kisah bermula apabila Mrs Bullet dengan jayenye telah membeli seekor itik jadian...
Ape kejadahnye beli itik jadian tah...
Bullet pun xpaham...
Kalau beli ayam ke...
Chicken wing ke...
Sedap la jugak...
Ni itik jadian..
Agak2 boleh makan ke?

Korang tengok la gambo2 yang tertera...


Itik jadian kaler kuning biru...
Tengok ape yang akan jadi nanti...


Kurang ajor...
Tunjuk bontot la itik ni...lempang kang...


Opocot...
Besar kemain pale ko itik oi...
Muncung ko apesal beso camtu?
Huhuhuh...


Side view itik jadian kaler kuning biru tadi...
Ape jadahnye...
Kaki xde ke ha?


Ropenye itik ni nak buat tempat mandi Bullet Jr...
Huhuhu...
Bapak ko ni pun xpenah mandi dalam tu mase kecik2 dulu...
Apesal ko dapat ha budak?

Setelah kejadian di atas...
Bullet telah kehilangan nafas yang banyak...
Dan akibatnye...

ZZZZZZZZZZZZZZZZ...

10 COMMENTS ON BULLET:

¶A.K.I¶ said...

hahahaha!!
kengkonon daddy smgt la tiop ye!
ahahahhaha

¶A.K.I¶ said...

ko snyp lak kn argentina kalah!
hahahahah...
boo sama lu!

Aujinz said...

hahahha..

cit Bullet..
apesal ko tak guna pam???..

BULLET said...

aki, ko senyap leh x...aku sumbat ko dalam itik tu kang...hahahaha

BULLET said...

aujinz, saje nak try tengok udara aku cukup ke x...huhuhuh

miEz haNeM said...

comeinye itik tue:) hehe

¶A.K.I¶ said...

hahahah!!
means ak msh muda remaja!
wakakakak!!
bullet bongok!

zul said...

boooooooo....(tiru aki)...

yg ko semangat2 tiup tu apsal... bukan baby ko lahir pon lagi... adakah itik jadian itu akan di bawa pulang ke rumah bonda ku...huhuhuhu... bleh wat sampan dalam kolam belakang umah nnt..yeaaayyyyy....

..nOj.. said...

apelah la tiup pakai mulut bkn ke ade pam dijual dgn harga RM2 je. ceh

eynda said...

Wah...mana beli?? Boleh buat kolam mandi hannah :-p Serius tak pernah nampak bathtub baby cam ni :-)