Apr 29, 2010

ROZITA CHE WAN BERPASANGAN DENGAN FAHRIN AHMAD?...

Cepat2...
Entry ni kene bace cepat2...
Sebab kalau lambat korang nyesal...
Sape2 yang tengah tepek mekap kat muke tu benti jap...
Bace entry ni...
Yang tengah mengumpat di pagi hari ni, rentikan ler ye...
Dose kering je pepagi ni...
Lempang kan...Wakakakka...
Bro2 yang nak g isap rokok Gudang Garam kat toilet tu, lepak jap...
Singgah sini...
Ade mende Bullet nak bagitau...


Rozita Che Wan cantik, gebu dan menjadi idaman ramai jejake mahupun duda dan jugak dato`2 yang tahap kemiangan dah level paling tinggi... 
Fahrin Ahmad mencari pasangan hidup yang seksi?
Wakakaka...
Korang ni, citer pasal Rozita Che Wan...
Pasal Fahrin Ahmad...
Pasal artis2 ni, kemain lagi...
Terbeliak bijik mate...Ish Ish...

Bukan tu yang Bullet nak citer...
Bullet nak habaq mai kat hangpa suma...
Jeng je jeng...




Lazat?
Sedap?
Menggiurkan?
Nak order?
Nak satu?
G beli sendirik...
Xpun g buat...
Yang ni Mrs Bullet buat malam tadi...
Perisa sirap bandung ngan asam boi...

Ngeh2...

28 COMMENTS ON BULLET:

¶A.K.I¶ said...

haremmmmm

¶A.K.I¶ said...

bullet bongok!!

BULLET said...

pepagi lagi budak jawe ni dah mai...ape la nasib...

sue said...

igtkan gosip artis rupe2nyer nak citer pasal ais krim.. sbo jek.. tp waktu2 panas cam ginih mmg best dpt mkn ais krim....hehehe

Hazzy Ishak said...

baru je nak komen mcam ni,
tgk kat carigold ke? ha ha ha

sekali aiskrim malaysia...
bak sikittt

BULLET said...

sue, xbaik citer gosip2 ni...wakakkaa...baik citer eskrem...

BULLET said...

hazzy, cakap je la nak eskrem tu...xyah selindung2...

Nor Aishah said...

sukalah N3 ni... gembira sgt.. lain kali buat lah lagi ye.. muahahaha... i like

BULLET said...

nor aishah, bagi sebab nape ko suke entry ni?

eynda said...

Uikkk...pancing orang dgn citer RCW & Fahrin tetiba keluar eskrem malaysia hihi...

syAzAnA said...

bullet,
nk eskem malaysia free satu.
plezz.sedapnyer bandung tuh. dah lame xmakan eskem malaysia 20 sen huhuh

BULLET said...

kak eynda, bukan pancing...jerat je...wakakakka

BULLET said...

syazana, masukkan rm50 dalam akaun Bullet ye...eskrem sebatang 20sen...kotak ais rm15...poslaju 34.80...ok kan...hehehhehe

Azmiezas said...

Laa..ye..ye..ooo..saja akak masuk sini..rupanya dia nak ajak makan ais kering...hehehe..

BULLET said...

azmiezas, mane ade ajak...xde2...tu saje je bagitau bullet ade eskrem...huhuh

Ms.Independant said...

adesh!
tertipu ambo.
igt btol td.
sbg ganti rugi, sume tu mesti dipos ke rumah saye yer!
kekeke

:)

Ju@Lucky^Mummy said...

jual kt mana??.. abg amir pandai beli eskrem ni.. hahaha

BULLET said...

ms inde...xdapek la nk nolong weh...

BULLET said...

ju, ape lak jual...makan sendirik la dei...

sisdee said...

bullet...

ko memang kijammm..kijammmm!!!

muahaahahhhhahhahah

dah lama tak makan ice cream msia ni :p

BULLET said...

sisdee, mane ade kejam...menten je ni...hehehhehe

Aujinz said...

aku nak gie berak pun..aku kensel pasal nak bace entri ko bro...

cet!

BULLET said...

wakakaka...cepat g bro..kang cirit dlaam suar lak kang...

milymir4e said...

pandai bullet wat promotion kn???
whahahahha

BULLET said...

mily, ade la bakat skit2...hehehhehe

Normi Ali said...

tipah tertipu banggg!!!!!

BULLET said...

normi, sian ko kan...

Frodo Baggins said...
This comment has been removed by the author.