May 3, 2010

MANE TUMPAH KUAH KALAU BUKAN KE NASIK KAN...

Assalamualaikum korang2 yang tengah menjengah blog Bullet ni...
Sihat ke hari ni?
Best ke g konsert Double Troube hari tu?
Best ke g AIM semalam?
Ok ke tengok MENTOR malam tadi?
Atau korang kene tahan ngan polis malam minggu hari tu kat Ipoh sampai kene nyanyi lagu Negaraku?
Wakakakaka...
Ape pun yang korang buat...
Ingt satu mende ni...

CHELSEA TETAP YANG TERBAIK...


Ngeh ngeh ngeh...
Jangan marah ha MU...
Liverpool mmg sengaje kalah...

Orait...Xmo citer pasal bola...
Hari ni Bullet nak citer pasal sorang makhluk Allah ni...
Semalam Bullet ngan Mrs Bullet kuar la kan...
Hari minggu katekan...
Pastu tu kitorg g satu tempat tu...
Xleh reveal name tempat tu kat korang...
Hahahahah...
Lame gak la kitorang kat situ...
Macam2 jenis orang kitorg tengok...
Ade yang hepi go laki...
Bukan hepi2 go kat laki orang ha...
Pastu ade yang datang ngan parent
Ade yang datang berdua...
Bagusla tu...

Tapi ade sorang ni yang Bullet tengok...
Dia tido je...
Dari start Bullet usha dia, mmg dia tido...
Xde keje lain gamaknye nak buat...
G la main bola ke kan...
Hehehhehe...
Pastu Bullet tengok dia ni kejap2 bergerak...
Mungkin la terkejut ke ape sebab ade orang kat kat situ...
Dia malu kot sebab orang tengok dia tido...
Lek la...
Nak malu watpe...
Bukan orang lain yang nampak pun...
Bullet ngan Mrs Bullet je pun
Adela sorang lagi yang nampak...
Xyah malu la ye...
Ko kan 

BULLET JR...


Ko mesti berani...
Lagipun ko hero...Tengok tu...
Tido siap tangan letak kat dahi...
Ko pk masalah negare ke Bullet Jr?
Ke ko pk nak sokong team mane nanti? 
Chelsea ke MU?
Ah, dari kecik lagi Bullet pakaikan jersi Chelsea...
Wakakakkaa...
Apepun, Bullet ngan Mrs Bullet xsabar menanti kehadiran Bullet Jr ni...
Jangkaan Bullet Jr lahir adelah 31/8/2010...
Anak Merdeka weh...
Hehehhee...
Tu jangkaan je...
Xkisah la ko kuar bile...
Asalkan ko selamat ye...
AMIN...

p/s : kene pk name lain lak untuk Bullet Jr...

16 COMMENTS ON BULLET:

Hazzy Ishak said...

tahniah
bullet bakal dpt bullet jr...

BULLET said...

hazzy, tq2...hahaha...jangan lupe bagi hadiah...wakakakkaka

sisdee said...

wah tahniah...bagi mrs tu makanan yg berkhasiat jek tau :)
one more thing..kena sabar!!!! :)

BULLET said...

sisdee, A&W tu berkhasiat x?

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

tahniah bullet..da nk jd papa da ni..tp kan, aku rasa nt anak bullet mst jd die-hard-fan totenham..haha..xpun team morocco...





konsert dabel trabel mmg best

BULLET said...

xtionkamen...ko xhabis ngan totenham ko...wakakakka...gareth bale join chelsea tahun depan beb...

¶A.K.I¶ said...

waa!! blm kua lg da pk mslh negara!! hahhaha... bes2!! aku nk bg jersi MU nti kat ank ko!! hehehe



















kerana berita gembira ni aku klik nuff ko!! heheeh

¶A.K.I¶ said...

lalalalala~~

BULLET said...

aki, ko bagi jersi MU kat anak aku...aku buat lap hingus dia je...wakakakkaka

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sekali anak kuar mintak jersi mu.hehehehe.
semoga baby selamat dan sihat :)

anak aku pun lahir bulan 8.

BULLET said...

elissmie, leh geng la nanti kan...huhuhu...

Normi Ali said...

pd firasat ku, Bullet Jr akan minta jersi kuning hitam....kejor yop kejorr....he..he..he

BULLET said...

normi, mintak maaf ye...pak ngah dia je main untuk KL...so dia pun sokong KL...

Aujinz said...

bro..

name ape nak letak?..
bapaknye Bullet...anaknye letak laa Magnum ke, Glock ke, Smith atau wesson ker...

keh keh keh

BULLET said...

aujinz, mane leh...bullet nak letak name lain skit...hahahahha

eynda said...

Dah tak lama lagi ni..prepare utk jadi ayah yg baik ye :-)