Mar 17, 2010

SIFAT YANG TERPUJI...

Bullet suke main game PS2...
Adepun game yang Bullet main tidak lain dan tidak bukan
Hanyelah Pro Evolution Soccer 2010
Mmg syahdu kalau dapat main
Kalau menang sure nak menang besar
Xmain la menang 1-0 ke, 2-0 ke
Pastu team lawan xleh score...
Kalau dorang score, Bullet restart...
Hahahaha...
Cam bangkai perangai Bullet

Bullet main game tu mode MASTER LEAGUE
Bullet ade team sendirik
Ade player yang best2 dalam tu...
Edit jersi sendirik...
Hahahahaha
Pastu ade Bullet dalam tu...
Dengan sume kebolehan dan kredibiliti adelah 100%...
Tiade cacat cela...
Muke pun bajet hensem..Muke Beckham...
Pakai jersi nombor 7...
Position Striker...
Mane nak main posisi lain kan...
Hero musti dok depan...

Bile dah lawan2...
Jumpe lak team yang kuat2...
Nak score agak payah...
Tapi hero mesti bertindak dengan gagah berani...
Sebelom lawan...
Tukar setting dulu...
Edit player team lawan tu nyer INJURY TYPE...
Dari A Bullet tukar jadik C
Senang injured...
Contohnye lawan MU...
Bullet tukar sume player dia nyer injury type tu jadik C...
Termasuk la RUNI ngan BEBATOF...

Pastu game pun start
Bile dah start...Bullet sengaje bagi dorang control game
Pastu dengan cepatnye
Bullet akan tekel player dorang yang bawak bola tu dari belakang...
Hahahaha
Dah tentu player Bullet kene kad kuning
Xde hal la takat kad kuning
Sebab yang best nye
Player MU injured...
Dah kene usung kuar padang
Pastu ade lak kuar ikon hospital
Bermakne serius la injury player tu...
Padan muke ko...
MU pun tukar player injured tadi ngan player lain

Pastu tekel lagi player lain
Same gak injured
Tukar lagi player
Then kali ke tiga tekel
Injured gak
Tukar player gak
Hahahha, dah 3 orang pemain simpanan digunakan
Maknenye pasni xleh dah tukar player
Best2...

MU bawak bola lagi
Tekel lagi kali ke - 4, 
Injured jugak
Parah...Kene bawak g spital...
Hahahaha...Mane leh tukar player dah...Main la dorang ngan 10 orang...
11 lawan 10...
Kalau Bullet tekel lagi sorang sampai masuk spital
Tinggal 9...
Time tu leh la score dengan sepuas hati...
Kan kan kan ...

Sekian...

23 COMMENTS ON BULLET:

Hazzy Ishak said...

kejinye main mcm tu...
sepuluh tahun pun asyik menang je

¶A.K.I¶ said...

setuju ngn hazzy!!!!
bullet spesis keji.. ko br taw ke beb?? hah... bangkai ko bullet.. men ngn ps2 bley laa... meh lawan betul2 ngn MU! DEM~

BULLET said...

hazzy, hero hindustan je kalah dulu...tapi Bullet hero Melayu...kene menang sentiase...Hahahha

BULLET said...

aki, soh MU datang jumpe Bullet la kalau nak lawan...cakap je xgune...

Aujinz said...

oiii...ko main tipoo laa bro..
mane aci macam tue..

Ms.Independant said...

klo strategi camtu...
aku rase Msia bole menang klo lawan MU.
hahahaha

:P

Aujinz said...

giler keji..hahahhahaha

BULLET said...

aujinz, aku main sorang2...xlawan team aci sebelah umah...harap maklum...hahahhaa

BULLET said...

ms inde, try la kalau boleh...

BULLET said...

aujinz lagi? bukan keji la...sifat yang terpuji

Nini teDDylicious said...

tak paham kau cite ape..

so, aku jz drop komen kosong takde punce camneh..

bleh..??

butterfly said...

sengal lah ko ni bullet...
cam tu baik tak yah men game..

taktik kotor tuh...

Ju@Lucky^Mummy said...

meroyan ke apa ko nih bullet??

pensel kontot said...

siut..maen tipoooo

BULLET said...

nini, hampeh ko...tembak kang...

BULLET said...

buterfly, ala sekali sekale kan...xpe la

BULLET said...

ju, meroyan sesuai untuk orang yang bersalin je la...ape da

BULLET said...

pensel kontot, xde2...bukan tipu...tu strategi

~0~ said...

bagus btol tektik tue...xpenah terpikir aku...hahahhaha

BULLET said...

~0~, akhirnye ade gak orang sokong Bullet...ko try dulu...sure ok

fikaryna said...

mana ada terpuji..tertipu ada la..huhu..

BULLET said...

fikaryna, apesal lak tertipu? citer sket

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

dari dulu aku main game tekken je kat PS2..