Mar 23, 2010

MEGI SAYE SUDAH KEMBONG?...

Dah nak lunch hour
Tapi Bullet xmakan tengahari
Sebab dah makan pagi tadi
Mmg camtu tiap2 hari
Jage badan...
Hahahahhaa...

Ni entry ni Bullet buat sebab nak bagi penerangan skit...
Ramai sangat yang tanye...

" Apesal name ko Bullet?"
" Ape yang buat ko gune name Bullet?"
" Kenape Bullet?"
" En peluru...nape En peluru?"


Dan byk lagi yang serupe je bentuk soklan dorang...
Byk tanye lak korang kan...
Luku nak?
Hahahahah...

Ni Bullet nak eksplen kat korang...
Bace elok2...
Jangan sampai lupe
Esok2 kalau tanye lagi...
Bullet hanggul pale korang kat bantal...
Nak?
Tau takut...

Tengok Mykad Bullet...
Kan dah terang2 tulis kat Mykad tu...

AMIR FIRDAUS BULLET BIN MOHD ALI...

Amacam? cayo x?...

32 COMMENTS ON BULLET:

Hazzy Ishak said...

terbaik!!!

BULLET said...

hazzy, terbaik wok...

Ms.Independant said...

tipoooooooooooo!!!!
hahahaha

:P

BULLET said...

ms inde, ape lak tipu? kan betul tu...wakakakkaa

sue said...

hurm klu dah edit mmg la...heheeh

fikaryna said...

berangan bagus utk kesihatan..haha..

BULLET said...

sue, tu Jabatan Pendaftaran yang salah tu..huhuhu

BULLET said...

fika, mane ade berangan la...ini betol2...hahahhaha

itafukada said...

tu negara chelsea tu.bukan warganegara awok ni.hehe..

Ju@Lucky^Mummy said...

sabar je lah... kalau x lama dah...

Lanun Ranggi said...

Bullet :

ko nak kene karate????

sisdee said...

ohhh ko dari chelsea ek...

bahasa sama lak tu ngan msia ek :p

BULLET said...

ita, tu international tu...leh je gune kat mesia...

BULLET said...

ju, kalau x ape? hahahaha

BULLET said...

lanun, jangan bro...ko karate aku...sape nak handle blog aku?

BULLET said...

sisdee, same jek...serumpun je ...hahahhaha

miss dSanaa said...

ahahah..abg bullet ni..sempat gak menambah nama yer..
hahahahahha..adeh..sakit perut ketawa stiap kali baca blog abag bullet ni

BULLET said...

miss dSanaa, ades...janganla sakit perut...sabo2...

Nini teDDylicious said...

nk tipu pon tipu laa secara terancang incik bullet oiii!!

¶A.K.I¶ said...

hahaha!! gelak dl

¶A.K.I¶ said...

mke ko dlm ic~~


































macam gampang!! ahahaha

¶A.K.I¶ said...

adess~

sempot sioT ak gelak!!

¶A.K.I¶ said...

ko mmg bengang kn bullet!!

da la tbe2 sblh ic ada chelsea pny logo?

¶A.K.I¶ said...

2 lagi lawak!!!!
waaaaakakakakkakakak!!!

¶A.K.I¶ said...

chels da tenat wehh... xyah nk bangga2~~

¶A.K.I¶ said...

ok sekian...
trimas membuat ak gelak!!

BULLET said...

nini, tu dah rancang elok dah tu...

BULLET said...

oi budak jawe ireng...bengong ko...luku pale kang...dah la pakai MYkid lagi...hahahha

~0~ said...

siap ade logo chelsea tue...siot je...haahhahaha

AkMa said...

comel ic...
hahaha

aku ada kawan nama bullet..
ktaorg pnggil dia cmtu rasanya sbb dia bulat kot..
huhuhu

BULLET said...

~0~, chelsea tetap di hati beb...huhuhuh

BULLET said...

akma, dia yang bulat...tapi Bullet x bulat...menten..