Mar 24, 2010

TAG DARI PUAN FIKARYNA


Bangun pagi gosok gigi 
Cuci muke pakai baju sendirik
Makan roti minum susu
Pagi2 dah kene Tag...

Time kasih je la PUAN FIKARYNA...Ni den buek ni...

1. Siapakah diri anda ri rumah?

Umah sendirik ke umah mak ni? Aduhai...Kalau kat umah sendiri, Bullet adelah seorang orang...Leh x jawab cenggitu? Wakakakaka...Kalau kat umah mak, sume orang takut kat Bullet sebab Bullet abang long...Bukan abang panjang ye...Tetapi ALONG...


2. Siapakah diri anda disamping rakan?


Ni best jawab ni...Bullet adelah tempat dorang pinjam duit sebab dorang ingt gaji Bullet ni ribu - riban tahap dewa la kot...Pinjam kalau tau bayo xpe...ni senyap jek...Pastu 6 bulan lagi baru muncul balik...Dengan niat yang same...Yakni nak pinjam duit lagi...Oiii, berkawan biarla ikhlas kan...Sekarang ni xde la...Nak pinjam duit mmg xlayan la...


3. 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai


-Kalerkan Si Comel dengan kaler PINK JAZZ...dah xmampu nak pakai JAZZ, kalerkan jela kete yang ade ngan kaler tu kan...

-Nak beli SONY XPERIA X1 sebab minat yang mendalam...Tapi lom mampu beli sebab harge yang xtercapai dek akalku...
-Berhajat nak merakam sebuah album lagu sendirik yang mane lagu2 adelah milik kumpulan Metallica, Kristal, Search dan Linkin Park...Tapi pendam jela...Nyanyi kat karoke box pun xbest...Ade hati nak buat album lagu...

-Mengidam NISSAN SKYLINE GTR R34...Sebab xminat sangat ngan MITSUBISHI EVO...Hahahaha
-Teringin nak g BUNGEE JUMPING tapi xtau kat mane nak buat...Kalau buat kat jambatan Sg Pahang tu boleh x? Agak2 kalau dah terjun, kepale Bullet ni selamat x?

4. Siapakah nama pasangan anda?


Namo pasangan den xlain xbukan...MISS JUJIE ZUZILA a.k.a Mrs Bullet a.k.a BIZKUT...


5. Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda


- Pandai buat soto...Korang pandai x? Sampai kawan dia terliur la nak makan soto dia buat...Bile dah rase sekali, ade hati nak rase lagi...Beli la...Tau nak pree jek...hahahahaha

- Suke beli baju yang murah2...Alasan dia kalau beli yang murah, leh beli byk...Baik la...Jom kite beli baju lagi gaji ni nak x?
- Selalu g beli teh ais kat Mamak pagi2 untuk kitorg sarapan..Hahahahaha...Sampai mamak tu dah tau dah...Xyah order...Nampak muke je, teh ais pun dah siap...
- Gelak kalau tengok dia makan sambal mangge...Mmg sampai licin sambal mangge tu dia bantai...Xyah cuci pinggan pastu...Jimat air
- Xde hal kene kutuk sebab hati kering...Xmacam sesetengah orang yang boleh kutuk orang tapi bile orang kutuk dia, mule la nak sentap...Pehal lak kan...


6.Bila tarikh anda couple?


Lalalalalala...Lupe...Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...


7.Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?


Pahit bile kete Iswara Bullet asyik rosak tatkala kitorang nak dekat2 kawin dan selepas kawin...Asyik rosak je sampai kitorg decide untuk let go timbang kati je kete tu...mujur ade orang yang nak beli...Bullet jual sekati singgit...Dapatla sikit kan...Boleh la...


8.Lagu tema cinta anda?


AKU MAHU - ONCE...Antara lirik2 lagu ni...


Aku mau mendampingi dirimu
Aku mau cintai kekuranganmu
Selalu bersedia bahagiakanmu
Apapun terjadi
Kujanjikan aku ada

9.Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?


Berubah jadi TRANSFORMERS...Hahahaha...pehal lak nak ubah2? Xyah...Bullet terime Mrs Bullet seadanye...


10.Tag 7 rakan anda yang lain


12 COMMENTS ON BULLET:

Aujinz said...

ko nie..
pepagi dah nak pekenakan orang...

~0~ said...

ye nanti aku buat...pastu leh x kasi pinjam duit RM8billion???Bleh x along???hahahhahaha

Bizkut said...

tarikh couple tu bkn lupe..tp xde sbb i dipaksa bercinta..hahahaha

miss DyanSanaa said...

kalu saya pinjam duit abg bullet pun ..mungkin x bayk kot..dalam
rm50 seminggu.heheheheh..cukup bulan dapt elaun stdy baru saya bayo..pastu pinjam lagi..ok x???
=p

BULLET said...

aujinz, nasib badan ko la hari ni...wakakakkaa

BULLET said...

~0~, ko ingt aku ni ah long? ceti haram? hahaahhhaa

BULLET said...

bizkut, ko kang balik kang siap la...hahahha

BULLET said...

miss dyan, xpe la...lupekan hajatmu itu yek...hahahahhha

fikaryna said...

apsal mrs bullet aka bizkut..huhu..

BULLET said...

fika, xtau la pesal...dia suke makan biskut kot...hahahhaha

Ju@Lucky^Mummy said...

dah jawab dah.. lempang laju2 kang..

BULLET said...

ju, pesal lak nak lempang laju2? tembak nak?