Mar 22, 2010

KALER MERAH...

Isnin kembali lagi
Minggu baru...Makin bertambah usia...
Dah tua?
Bukan la...Veteran je...Huhuhuhu

Bullet bukan nak citer pasal tua mude
Sebab Bullet belom tua...
Juga bukan nak citer pasal AF8 yang Bullet xpaham pade mulenye
Nape ade debaran
Nape xsingkir hari konsert
Atau nape mulut Adlin sangat celupar?
Tu sume xde kene mengena ngan Bullet...

Bukan jugak nak citer pasal Bullet tengok ch 553 Astro semalam pasal Nostradamus : 2012...
Atau pasal citer ch 303 The Slave Hunter...
Bukan jugak pasal kemenangan MU dan keserian CHELSEA...

Tapi sebenarnye Bullet xde citer nak kongsi...
So pepagi ni merepek di blog sendiri...
Izinkan Bullet menyampaikan serangkap pantun buat korang2 sume...

Tuai padi antara masak sangat
Esok jangan layu-layuan pun
Intai kami antara nampak ke?
Esok jangan rindu-rinduan pulak ye...

Sekian

13 COMMENTS ON BULLET:

sisdee said...

bullet memang pandai berkata-kata..

sehingga kita kena menghabiskan ke akhirnya...

srangkap pntun dari saya :

buai laju-laju
sampai pokok ru..
apa dalam baju...
ish napa nak intai dlm baju org oiii...

apa punya pantun daa dulu2 kan (ceh salahkan pntun)

okay stop mgarut!!!

BULLET said...

sisdee, nak jual beli pantun lak ko kan...hahahha...ni dulu mesti johan pertandingan pantun antara kelas kan...tol x?

~0~ said...

xreti nak memblas pantun...hahaha

BULLET said...

~0~, jangan balas...ko bace je..hahahha

butterfly said...

ko termakan lebih vitamin ye bullet malam tadi...

:)

¶A.K.I¶ said...

ak nak pantun gak la!! nk2!!

¶A.K.I¶ said...

MU itu terbaek...
Chelsea itu tersengkek
aki orang baek!~
bullet mti kne cekik~~


yeaaahh!!

BULLET said...

butterfly, mane ade makan citamin...makan megi ade la..hahahhaha

BULLET said...

aki, ko nak kene cekik ke? kang bullet soh alvin cekik ko kang

nUR_rOsALiNdA said...

Hahaha~ tu la..dulu Malaysian Idol je ada yg bermulut celupar…skang Af pon dah ada

Lanun Ranggi said...

pantun ko bersepah bro..
muahahahhha

BULLET said...

nur, tu sume nak bagi rating tinggi la tu kan...

BULLET said...

lanun, biar sepah bro asal boleh layan lagi...hahahhaha