Feb 3, 2010

NOTA RINGKAS...

Bullet usha jam kat meja
Kul 11.15 pagi 
Ade satu macam perasaaan aneh yang menyelubungi Bullet
Tetibe je
Apesal ni
Ni yang xbest ni
Ade gangguan makhluk halus ke kat opis ni
Xkan la
Kalau ade pun, xkan dah nak tengahati pun nak kacau orang
Kalau malam ok la...

Bullet toleh kanan
Ade Miss Tan
Toleh kiri
Xde ape
Dinding adela
Sebab Bullet dok tepi sekali
Bullet toleh kanan balik
Panggil Miss Tan

" Miss Tan, i kluar kejap pegi bekfes...I lapar la "

" Oh...ok..." jawab Miss Tan

Lapar ropenye...
Hampeh ko perut...

Dengan langkah yang longlai
Bullet masuk dalam kete
Dah tersedia nasi lemak lauk ayam goreng rempah yang Bullet beli pagi tadi kat gerai Makcik Ramlah...
Tapi xsempat makan sebab dah lambat nak masuk keje
Nape lauk ayam?
Sebab Mrs Bullet cakap kalau takat nak makan nasi lemak lauk telur goreng...
Baik xyah
Dia leh gorengkan dari umah...
Ceh...ingat nak buat nasi lemak dari umah...
Hahahahaha...

Bukak bekal...
Seb baik ade bawak sudu dari umah
Selamat dari gune sudu plastik yang Makcik Ramlah tu bagi
Bullet mmg makan dalam kete je
Sebab malas nak bawak masuk opis
Kang satu opis bantai makan sekali

Sambil makan tu
Layan perasan jap
Hahahahhaa
Apesal plak perasan?
Ko ingat ko hensem?
Rejek...
Ko lagi kacak dari hensem...
Huahahahahha

Tengah2 makan
Koyakkan la daging ayam tu ngan sudu
Sedap beb
Ni kalau kat umah
Sure gune tangan je
Seb baik kat dalam kete
Tengah2 syok koyakkan ayam tu...
Tetibe...

SUDU PATAH...

Apelah malang nasib ini
Semalam tali pinggang putus
Hari ni sudu patah
Esok ape?
Tah...
Malas nak pk

Dengan patahnye sudu tu...
Make sudu plastik Makcik Ramlah tadi la yang jadi pilihan
Seb baik Bullet xbuang sudu tu tadi...
Akhirnye sudu plastik Makcik Ramlah yang menang...
Huhuhuhu

nota ringkas : sebenarnye Bullet xtau ape name makcik jual nasi lemak tu...main letak je name dia Makcik Ramlah...sebab cam kene je name tu ngan muke dia...

16 COMMENTS ON BULLET:

¶A.K.I¶ said...

kah3!!!

¶A.K.I¶ said...

sudu ko bawak dari umah 2.. sudu besi kan2?? hahahahaha

¶A.K.I¶ said...

ur funny la bullet!

Si budak Aboi said...

bullet bagus guen sudu plastik sbb ade khasiat !

Biskut said...

Msk ni dah 2 la sudu kt rmh tu pth...

BULLET said...

aki, aku xfunny...keadaan yang memakse...redha je la...

aboi, ape khasiatnyer? ko mandai2 jek...

biskut, ampunkanlah suamimu ini...nanti kite g beli set sudu yang baru ye...tu pun kalau ade sale...

Hazzy Ishak said...

isk3 kesian...makan ngan tangan la, lebih afdal

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

pembawakan budak je tu~
hahahah~
jgn byk pikir~

e.l.i.s.s.m.i.e said...

macam mana boleh patah sudu tu.ni makan ker aper ni?hahahaha.larikssss

Nini teDDylicious said...

nk gelak..nk gelak!!

hahahahaha!!

Aujinz said...

ko pakai sudu ape bro?

sudu plastik ?
sudu tembikar?
sudu tiruan?
sesudu?

lenakali pakai sudu titanium..

cik syazni said...

macam muka ramlah ram ke acik tu? hehe

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam ziarah...salam kenal....camner sudu besi tu leh patah....konpius akak tau....

[z@ck] said...

gila ganas ko bullet!

BULLET said...

hazzy, ni kes malas nak g basuh tangan la nanti...

ayu, ape kene mengena ngan pembawakan budak? ko ni...ade2 jek...

elissmie, ni mesti sebab lapar sangat...hehehhehe

nini, ko nak gelak sangat kan...g guling2 sane...

aujinz, bullet pakai sudu orang bagi mase hantaran kawin dulu...

cik syazni, ade la kot skit...hehehhehe

alimaz, salam kenal...cmne leh patah? akak xyah la konpius...sebab saye ni seharian pk apesal sudu tu leh patah...

zack, ganas tu slow sikit...hehehehhe

Ju@Lucky^Mummy said...

itu maksudnya.. ko kena diet kaw2 bullet!
Abes sampai sudu pun boleh patah..
mentekedarah ke hapa ni??