Feb 4, 2010

HANYA JAUHARI MENGENAL MANIKAM...

Hari tu...Hari ape tah
Dah xingat...
Merupakan hari yang mungkin hari Jumaat...
Mungkin hari Sabtu...
Tah la...
Ape ko merepek setan
Setan baru balik operation tuan...

Lokasi adelah shopping mall
Dah lame Bullet perhatikan
Ikut kate hati
Nak je korbankan segale yang ade
Semate2 nak memenuhi tuntutan nafsu...
Tapi ku tahan Jebat...

Sambil berlalu pergi

 

Air mata seakan nak tumpah
Seb baik xtumpah
Kalau x mesti makcik cleaner marah
Pesal ko tumpahkan air...
Even air mate pun...
Xleh...
Better simpan je

Jalan2 lagi...
Ternampak satu bahagian kegemaran Bullet mase budak2 dulu
Dan mungkin budak2 sekarang xbape nak minat bahagian tu
Sebab dorang lebih berminat dengan bende lain

Bullet pegang...
Belek...
Periksa...

Ok la ni...
Dapat gak lepas gian...
Dari xde buat ape...
Better main
-
-
-

 

Murah pun murah...
RM2.90 je...
Ade 9999 game dalam tu...
Xyah pakai memori kad
Grafik pun xyah nak susah2
Bateri pun jimat...

Hanye ini yang dapat Bullet beli...
Sedangkan niat di hati nak beli
-
-
-

 

Xpelah...
Bak kate orang...
Xde dulu xde sekarang...
Xde Brick Game xde la PSP...
Main je la Brick Game tu dulu
Ade brick game pun dah berebut ngan Mrs Bullet
Xtau la plak kalau beli PSP...

22 COMMENTS ON BULLET:

¶A.K.I¶ said...

adakah ak 1st??

¶A.K.I¶ said...

ahaa! ye laa.. padan mke nini ayu frodo deus dan sume2!! wehh ak 1st!

¶A.K.I¶ said...

lembap lak tenet ak ni.. dem! ok skunk br nk bce.. hehe

¶A.K.I¶ said...

ahhaha... bkn ko skunk da ad ps2 dan psp ke?? ko nak lg psp?? dem!!! tamak halobe! game aje ko taw!

BULLET said...

aki, bile lak bullet ade psp?
bullet ade ps2 jek...tu pun bullet nak jual...ade sape2 nak beli? RM500 je...nak sile roger...

eynda said...

Boleh geng dgn adam le main brick game...tapi adam punya tu mahal skit...RM10...akak kena tipu la cam ni...org yg jual tu untung RM3...takpe...dari angan2 jadi kenyataan...sama jugak...beli brick game dulu nanti dapat la PSP :-D

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

ko cam kanak2 tadika la maen brick game

hahaa~

BULLET said...

kak eynda, awat mahal sangat brick game adam tu? hehehehhee...

ayu, ko cakap je la ko pun gian nak main brick game...sibuk

Ju@Lucky^Mummy said...

ha! time ni je ko bleh men brick game bullet. esok2 anak dah kuar jgn harap! mau nak kena terajang ngan mrs bullet boleh.. ??

Si budak Aboi said...

hehehe brick games..
dulu aboi nk mem ni kena pinjam budk puyer..sampai buat atok!

dh abis bateri baru plgkn wakaka..

Natasha said...

wahhhh brick games.........

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

aku ade psp ma~
tak jakun ngan brick game~
wakakakaa~

aki gila~

~0~ said...

hahahha....brick game best woo...suma ade..hehehe


PSP aku da kena rembat ngan abg aku...ape la wat dia kan abg...

Aujinz said...

huhuhu...
suatu masa dulu..
game tue paling fofular bro..

jangan kutuk game brick..
ahahahahha..:))

BULLET said...

ju, esok2 bullet ajo anak main brick game sekali...bagi dia master...hahahhaha

aboi, ko g ganti bateri tu sekarang...ko jangan...kang nangis orang tu...

natasha, nak ke brick game? kat mydin murah...

ayu, jakun ngan bakun same x?

~0~, ko betol...sume game ade...ko larat ngan xlarat main je...

aujinz, bullet xkutuk...tapi gembire...teruja pun ade...balik ni nak main lagi...

nURmALa mAZLan said...

hahahah
teringat dedulu men brick game

F I T said...

mak saya champion brick game woo susah nak challenge dia..tapi tu dulu a..skang dia dah bosan main benda tu..layan tv je hahaha


Tips Pilih Hadiah untuk LELAKI!

Nini teDDylicious said...

aku rs entry kau yg ni comel aa bullet..

aku teringat kat zaman lampau aku gak..

zaman rebut2 same adek badek pon ade..

psst : dulu menatang neh mahal kan..??

BULLET said...

NURMALA, NAPE KALAU TERINGAT MESTI NAK GELAK...HUAHAHAHHAA

FIT, SAME LA NGAN MAKCIK BULLET...DIA KALAU MAIN BRICK GAME, SURE LA KEBULUR LAKI NGAN ANAK DIA...

NINI, NAPE KO RASE COMEL EK? APE YANG COMEL? DULU MENATANG NI MAHAL...MMG XMAMPU BELI LA...SEKARANG TIDAK LAGI...HEHEHHEHE

fikaryna said...

bullet..main game jgn leka sampai lupa mrs bullet tau..huhu..

Eyriqazz said...

saya suka jebat

dijemput sertai contest di blog saya...ada hadiah wang tunai...hik3...

FaTiN said...

kesian nye. xpe2. main brick game sampai khatam dulu baru beli psp*wink2*