Feb 8, 2010

DEAD DEVIL...

Sabtu...
Kol bape tah...tapi petang la...
OTW nak g umah mak Bullet...
HP bunyik...ade sms masuk...

" Kalau xde ape2 mslah, maybe mlm ni org main..mlm ni gak maybe ade live kat tv1 kul 845..
KL VS JOHOR "

Datang dari Dead Devil sms tu...

Menarik ni...

Malam tu...
Pas balik dari Mydin membeli barang umah...
Terus balik...
On tv...
Ikan sayur santan dan segale barang umah yang Bullet beli tadi
Bullet lepakkan dorang kat tepi Bullet jek...
Karang baru angkat...
Game dah start...
Agak kompis gak la...
Yang mane satu team KL mane satu Johor ni...
Last2 tau gak...Hahahaha
Hampeh...
Yang biru tu KL...Yang merah tu Johor...
Yang biru tu Chelsea...Yang merah tu Arsenal / MU / Liverpool...
Yang pasti...biru menang...Huahahahha
Peminat MU, sile jangan bengang sebab lepak kat atas xlame...Hahahaha
Peminat Arsenal, sile salahkan pengurus team korang sebab pengurus tu dah nyanyok...Better resign je...
Peminat Liverpool, xde pesanan sebab krang xdapat pun title tahun ni...
Ceh..sambung citer...



Wpun Bullet kurang gemar tengok live bola sepak Malaysia sebab Hj Hasbullah Awang yang xbest...
Tapi demi Dead Devil...
Bullet tetap tengok...
Memule tercarik2 mane dia ni...
Akhirnye...mate Bullet nampak gak kelibat player yang pakai no 16 tu...
Bukan nombor 16 pasukan Johor ok...
Yang tu gelap orangnye...
Yang nombor 16 KL ni cerah...hensem...macam Bullet...
Agak kurang gak la muke Dead Devil dalam tv mase awal game...
Maybe sebab dorang asek serang je...
Sedangkan Dead Devil main posisi bek kanan...

Bullet dah standby kamera dah ni...
Nak ambik gambo dia kat TV
Tapi kamera digital Bullet sengal...
Time nak ambik gambo tu la dia blank kan screen dia...dah lambat...
So, xde la gambo Dead Devil dalam ni...
Ni pagi ni Bullet sms mintak gambo dia ngan team dia...
Dia cakap dia ade kelas...
Karang baru dia bagi....
Xpela...

Game nyer result...0-0
Tapi KL qualify untuk next round...
Sebab menang 1st game hari tu 3-1...

 

Nota ringkas : Apesal sekarang Bullet suke sangat ade nota ringkas ni ha...Xpela...Dead Devil tu sebenarnye adik Bullet...Umo mude 7 tahun dari Bullet...status xdiketahui...Name? Apesal korang nak tau?...Dead Devil tu yang dok tengah tido tu...orang sibuk salam2 ngan emak mase raye...ko tido...Grrrrrrrrr

16 COMMENTS ON BULLET:

¶A.K.I¶ said...

blahh laa ko.. ak x bce pon n3 ko!! bangkai ko bullet!!!

¶A.K.I¶ said...

ok ak 1st! hihi

¶A.K.I¶ said...

mogok biru TOK SEMINGGU!!!

BULLET said...

aki, lantak ko la nak mogok biru ke, mogok lapar ke...kan kan kan...

~0~ said...

xtgk...ku tengok setan merah main je malam tue...ekekek


Power gak adik bullet men bola..

BULLET said...

~0~, setan merah menang dah dijangke...buang mase tengok

Nini teDDylicious said...

wuu!!

wakil kl..??

tb2 jek..??

musykil2!!

BULLET said...

nini, ape yang ko musykil...ko musykil xpe...jangan jadik cam aki..tetibe jek nak kim salam kat adik Bullet tu...xdapat...rejek...

Aujinz said...

aku mushkill..mushkill nie...

betul??.. mushkill lagi...

betul ker???

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

ptt ah tyer aku suka MU ke arsenal~
aku tak minat bola~
tpi aku minat~

DROP DEAD,GORGEOUS

BULLET said...

aujinz, ape ko musykil bro? pasal arsenal kalah tu...jangan la ko musykil...dah memang adat la arsenal kalah ngan chelsea kan...

ayu, lantak ko la nak minat ape pub...xde hal...

fikaryna said...

bullet..aku suka mu..camane leh turun lak..ish2..

xpe lah..jom join contest blog aku..huhu..leh ajak mrs bullet p cuti..

Frodo Baggins said...

adik lu leh jadik anak ikan wa tak? agaggagagaga ~


glory2 MU!!!


>>___<<

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

terima kasih kerana sudi hadir dalam blog aku~
today is the end of me~
thanks~

nURmALa mAZLan said...

red devil kehancuran la...hahahaha~

Si budak Aboi said...

emm adik bullet pemain bola ea?