Feb 2, 2010

APA PASAT ITU BALANG KASI GUA MUKA ALA MELAH...PUN

Dah lame dah dia buat hal
Dari tahun lepas lagi
Ade sekali tu dia saje2 je nak memalukan Bullet
Tapi seb baik Bullet sempat cover lagi
Xpasal2 je...

Wpun begitu
Bullet tetap lagi ngan dia
Sebab Bullet suke la kat dia
Bile dia ade kat ngan Bullet
Bullet rase lengkap la
Kalau xde...cam lain je...
Sebab tu mase dia buat hal hari tu
Bullet dah cuak dah
Sebab kalau dia xde
Cmne la kan...

Tapi hari ni dia buat hal lagi...
Mmg xdapat nak dibendung
Dan dengan rasminya
Hari ni Bullet rase mmg down...
Nak bergerak sikit pun rase xselesa...

Nape hari ni?
Nape ko buat hal time Bullet keje?
X boleh ke time dah sampai umah ke...
Pergh...
Cmne nak buat ni...

Kenapelah ko putus disaat2 ini wahai

TALI PINGGANG.....

Kan dah londeh suar Bullet ni ha...
Cmne nak jalan2 dengan senangnye...pun
Apesal ade pun kat belakang tu?
Hahahahha
Tiru ayat Johan raja lawak kalau dia cakap Cina...
Xkan nak pegang je suar kan...
Cam budak skema jek...
Kang xpasal2 kene buli plak...

23 COMMENTS ON BULLET:

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

alamak~
lupa baca dulu~

BULLET said...

aku dah agak dah...bangkai ko ayu...

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

lucah la entry ko~
aku dah terngiang2 dah ni~
hahahaah~

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

ops~
sory mrs. bullet~
hubby u yg nakal~

~AmyLiana8886~ said...

nakal la bullet..ingatkan apa td rupanyer tli pgg..tp cute jgk jln pgg sua..hehe

Miss Nurul said...

erk..xdek back up ke?? apa2 tali ke yg blh guna sementara... hahahaha~~~

Didi Nadhirah said...

makin kurus huhuhuhu

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

cmne leh putus bullet?peyut ko da membesar lg ke?hehe

Nini teDDylicious said...

hahahaha!!

camne laa bley putus kot kau nehh..??

tu ah..bnd da nazak, pakai jugak..

tu putus da sampai seru die laa tuh..

layankan aje..

ekeke!!

¶A.K.I¶ said...

wakakakak!!! ak da taw dl.. xpe bia org laen komen..

**sambil lap airlio basi**

Nazatul shima said...

aiyak!sian.beli belt baru ye bullet.:)

~0~ said...

pakai tali rafia la bullet...heheheh....

BULLET said...

ayu, ape yang lucah nyer entry ni? ko saje jek...

amy, ko ingt bullet skema ek...jalan pegang suar

miss nurul, nak bekap2 plak ko ni...malang xberbau la...

didi, mmg sebenarnye bullet nak cakap yang bullet dah kurus...sebab tu suar londeh...hahahhaha

xtionkamen, ko slow sikit perot besar tu...bullet menten je tau...

nini, sumpah balik ni nak terus g beli...

aki, ko ni...pegi la lap air lio tu dulu...pengotor...

nazatul, kompom bullet beli yang baru...yang lame bullet dah buang je...hahahhaha

~0~, kalau ade maybe bullet dah pakai...tapi seb baik xde...hahahhaha

.ib. said...

ako pulak bro, tali pinggang hanyelah aksesori... hehe. tak pakai tak lengkap. tp fungsinye takdek kot, just aksesori sbb peyut gua dh cukup pegang sluar~!!! hahah~! ;)

BULLET said...

ib, ko hampeh tol...cakap je la ko buncit...hahahhahaha

Aujinz said...

haiyyyaaa...
lu latang sini laa...
wa ala mannnnyyyakkkk tali pinggan...pun..

BULLET said...

hahahha...lu manyak tali pinggang ka? manyak bagut ooo...wa mau satu...moleh ka?...pun...

Si budak Aboi said...

pki tali gitar ble?

Si budak Aboi said...

ops kena speaking cina kan..

knp tak beli balu jeeee..kan sshkan lu jee..
* mcm ayat johan..

BULLET said...

aboi...ko pun dah tersampok ke ha..hahahha...

Aujinz said...

bukan tali pinggan saje..

macam macam ada maa...
tali pusat, tali kasut, tali perut hatta tali gantung pun ala maaa...

deusXmachina® said...

Chelsea seri 1-1 dengan hull
sekian berita sukan
erk888

deusXmachina® said...

Chelsea seri 1-1 dengan hull
sekian berita sukan
erk888