Jan 29, 2010

PERANGAI XLEH BLAH

Bende dah 2 kali jadik kat Bullet
1st time mase Bullet g makan kat Sri Mude ngan Mrs Bullet
Hari tu hari Jumaat
Ade plak pasar malam kat situ
Kete park tepi jalan je
Sebab orang lain pun same
Kang park tengah2 jalan kang orang cakap gilo plak
Pastu lock kete
Lock stereng
Dah park tu...g la makan dengan jayenye kan...

2nd time mende ni jadik
Malam tadi
Waktu kitorg g makan2 kat Muara Seafood Port Klang
Dengan kawan2 Mrs Bullet dan suami2 dorang
Maknenye ni perjumpaan orang2 yang berstatus sudah berkahwin la kan
Halal...
Hehehehhehe
Dah park kat tepi jalan gak
Lock kete gak
Stereng pun lock
Safety beb
G la makan...
Macam2 kitorg makan kat sini

 
Sedap

Lazat

Yummie

Dan setelah kenyang dalam kedua2 insiden kat atas...
Bullet pun g kat kete 
Sebab nak balik umah
Xkan nak lepak kat situ sampai esok pagi kan

Dan Bullet amat rase cam
Apehal aku sengal plak ni
Lock kete ok
Lock stereng kete ok
Tapi kunci stereng lock tu masih ade kat situ sebab Bullet lupe nak cabut

Camni la keadaannye...
Elok je kat stereng...
Dengan kunci pun ade...
Agak2 kalau orang nampak sure dorang gelak2 kan
Stereng dah lock tapi kunci tinggal kat situ gak...
Baik letak kat atas bumbung kete je kunci tu...
Kan kan kan

30 COMMENTS ON BULLET:

¶A.K.I¶ said...

1st!

¶A.K.I¶ said...

weh ko!! bkn ko alergi seafood ke?? demm!! tayang mknan byk2 lak.. wahh.. lapanya... da dapat rm12! bley laa blnje ak!!

¶A.K.I¶ said...

bangkai ko bullet!! len kali f5 la slalu!!! dem3!!

¶A.K.I¶ said...

demm laa ko bullet!!!!

BULLET said...

woi...ko nak komen ke nak kondem aku aki? dem it

¶A.K.I¶ said...

hahhahaa.. mencemar onar dengan 100+ hahaha

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hahaha.ok lagi tu dari aku yang lock stering tapi tak kunci pintu kereta.hahahahaha.

dah jawab tag ko!

Lelaki sejati sahaja suka kereta?

Didi Nadhirah said...

maksudnye tak kunci pintu kereta gak la erkk

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

dah kebulur sgt le tu~
wakakaka!

~0~ said...

sokong kata ayu tue...hehehe...

mmg da lapar la tue..heheheh

butterfly said...

hahahahaha..bullet sengal..

kalau aku jumpe..mau aku tangkap gambar..pastu letak kat muka depan surat kabar...

BULLET said...

elissmie...seb baik ade geng kan...hahahahhaha...

didi, pintu lock tapi stereng lock tu je...

ayu..ko bukan first...hahahaha...padan muke ko

~0~, ko sokong ayu sebab dia comel kan...kan kan ...betol x?

butterfly...kalau ade gambo tu dalam paper, esok gak ko kene saman...hahahhaha

sue said...

tgk jek gbr lauk2 tu...terliur lak... hehehe

Nini teDDylicious said...

kate tatau muara kat ne hr tuhh..??

tb2 jek pegik makan kat muara kan..??

kau mmg hampagas!

butterfly said...

patut ko terima kasih kat aku laa..
jadikan ko femes 1 malaya..

Zura said...

itu baru betul lock...siap ade kunci lg...klau xde kunci org xth ko lock stereng tue...hahahahha

BULLET said...

SUE, TERLIUR EK...SILE PEGI MAKAN SEKARANG...

NINI, BULLET PUN FOLLOW MEMBER GAK...HAHAHA..KALAU NAK HARAP BULLET YANG PEGI...SAMAPI SEKARANG XJUMPE LA...

BUTTERFLY, XYAH...TIME KASIH JE...XYAH SUSAH2..HEHEHHEHE

ZURA, ADE KE CAMTU? HENTAM JE LA KAN

[z@ck] said...

hahaha..
memang cari nahas la kan tinggal kunci dekat situ..nasib baik kereta tak kena curi..

INDRA QIRANA said...

lapar sangat memang jadi macam tu...

BULLET said...

zack, seb baik la kan...hehehehhe...

indra, ye ke sebab lapar? lain kali akan lebih berhati2...hahahahaha

Ju@Lucky^Mummy said...

sengaludin.. bak kata nini.. kua kua kua

Miss Nurul said...

huhu ape daaaaaaaaa~~~~~

Aujinz said...

kalau dah lupe...

cakap banyak pun tak gune..
dah lapo laa tuh...:))

Dak Wan said...

Cian nya.... terlalu nak cepat sampai tertinggal kunci eh? Hehehe.

Si budak Aboi said...

cis sengaludin betul !

Mohd Fahmi bin Hussain said...

hahaha..bhy gak 2!

F I T said...

hahaha jadi perhiasan a plak lock tu..perghh sedap a lauk tu suma..share a dgn orang sini sikit..pulun dia sorang ja :P

P/s:bro kena tagged..soalan kacang buncis je..jangan marah a hehehe

Tagged untuk bro

milymir4e said...

gler la bullet ni..hahhaha..cuai~pengajaran..len kali jgn wt cm2 g..huhu

Frodo Baggins said...
This comment has been removed by the author.
BULLET said...

ju, sengaludin tu nini...sile rujuk pade dia...hahahha

miss nurul, ikhlas ke x nak komen tu? huahahahhaha

aujinz, mmg camtu la gamaknye...xleh nak buat ape dah...

dak wan, bukan nak cepat...tapi mmg terlupe...isk isk isk

aboi, sengaludin bukan bullet...tu nini...

mohd fahmi, mmg bahaye...lain kali akan selalu ingt...hehehhehe

fit, nak kongsi? xdapat...tu pun xcukup untuk bullet...hehehhee

mily, mmg cuai...cmne la boleh jadik camtu...xpaham tol...

frodo...aki mmg giler kuase...