Jan 27, 2010

TAG DARI NINI COKOLAT CELOP...HUAHAHAHHAHA

1) Where is your cell phone?
- dalam laci meja la...lagipun hp murah...bunyik poliponik je...segan la nak letak atas meja...lagipun kaler hitam...kang orang ingat lesung batu ke hape...

2) Relationship?
- dah kawin la dei...Mrs Bullet tu wife Bullet...bulan 5 ni genap la setahun kitorang kawin...

3) Your hair?
- pendek...spikey...Bullet suke gaye spikey sebab gaye lain xde mutu, xde keunggulan....

4) work?
- keje biase2 je...executive kepade executive kepade executive kepade executive kepade executive kepade executive kepade executive

5) Your sisters?
- ade dua orang adik ppuan...akak xde...Bullet anak sulung...tapi adik Bullet sekolah lagi...sape2 nak try ngorat, Bullet hempok pale korang...nak nak nak

6) Your favorite thing?
- PS2 yang dah berkurun jadi teman setia...ingt nak beli PS3 tapi nak jual la dulu PS2 tu....sape2 yang nak beli PS2 Bullet, sile bagitau...Bullet jual murah xmurah sangat la...Huahahahha

7) Your dream last night?
- Mimpi? Halamak...pe Bullet nak menipu ni...Huahahhahahha...Sebenarnye Bullet mimpi dapat tajuk untuk entry PARTI KOMEN semalam...tapi bile bangun tido, lupe plak...Hampeh

8) Your favorite drink?
- air mangga...sedap kan kan kan...yang sedap sekali kat kedai AMY TOMYAM kat ngan JPJ Wangsa Maju...dia nyer air mangge mmg leleh...

9) Your dreamcar?
- Nissan Skyline GTR R - 34...walaupun dah kuar yang r35 tapi Bullet tetap adore yang R34...

10) Your shoes?
- kasut keje ke? Bata je...kalau kasut jalan2, Crocodile...kalau kasut joging, Power...kasut futsal plak, Nike ngan Umbro...

11) Your fears?
- Allah S.W.T yang paling utama...takut yang biase2 ni, takut darah...sebab Bullet mabuk darah. Penah sekali mase usia remaje, Bullet g tumbuk cermin kat satu umah kosong tu...balik je umah, Bullet tengok tangan Bullet dah penuh darah, Bullet terus rase cam nak pitam...

12) What do you want to be in 10 years?
- Insya Allah Bullet nak ade bisnes sendiri yang boleh tampung family Bullet dan Mrs Bullet xyah keje...

13) Who did you hang out with last weekend?
- dengan Mrs Bullet je sebab hari cuti kitorg suke lepak kat umah...kitorg akan kuar kalau ade destinasi le...kalau xde, better lepak tengok Halimah Jongang...

14) What are you not good at?
- English...sebab Bullet paham ape orang cakap tapi Bullet nak cakap balik tu ade cam nak kene tulis kat kertas pastu susun2 perkataan dulu...baru leh cakap...camtu la lebih kurang...

15) One of your wish list items?
- Toyota Caldina - kenderaan yang sungguh2 sporty...lampu belakang mmg menawan kalbu...cmne nak cari duit beli menatang tu ek

16) Where you grew up?
- Melaka...Tanjung Bidara...sekolah menengah kat KL...so sekarang Bullet orang KL...tapi kalau ade orang tanye Bullet asal dari mane, Bullet cakap Bullet orang Johor...

17) Last thing you did?
- Usha sms dari Astro..sibuk je nak sms2 promosi...malas layan...dahla asyik citer same je yang korang ulang...balik2 Halimah Jongang...xde ke citer lain?

18) What are you wearing?
- Sekarang ni ke? sure la baju kemeja yang masuk kemas2, suar panjang, stokin, kasut Bata...

19) What aren’t you wearing?
- baju Blink2...pergh, mmg bukan citerase la...sori sikit...

20) Your pet?
- xde dah...Bullet Hairy Jr dah bagi kat mak Bullet...soh dia jage...sekarang ni Pet yang ade kat umah hanyela anak kucing kat belakang umah yang sungguh comel..tapi garang...

21) Your computer?
- ni PC opis ni...Dell...okla walaupun ade kalenye dia wathal..especially mouse dia...kejap2 xleh gerak...sungguh binawe

22) Your life?
- lain la sikit sebab dulu hidup sendiri...sekarang ade bini...kire best la hidup ngan orang yang Bullet sayang...

23) Missing?
- xde miss sape2 sebab kawan2 Bullet yang kononnye kawan2 baik Bullet sume dah xde...dorang hilang tah kemane...xpela...selamat duit Bullet

24) What are you thinking about right now?
- cmne nak buat ngan bos Mrs Bullet yang sungguh kuang ajar tu...rase cam nak sepak2 je...

25) Your car?
- kete yang atas name Bullet adelah Proton Iswara ( M ) 1.3 Sedan tapi sekarang ni pakai Perodua Myvi 1.3 EZ Auto. Ni kete name Mrs Bullet setelah kete Bullet dulu, Bullet jual lelong je kat orang Perodua tu...

26) Your kitchen?
- sungguh xpuas hati selagi xbuat kabinet dapur...ade saper2 yang leh sponsor kabinet dapur untuk umah Bullet?

27) Your favorite color?
- minat sangat kaler Biru tapi dalam sesetengah kes, Hitam dan Merah ade kombinasi kaler yang Bullet suke...dan last sekali, Bullet suke kaler pink

28) Last time you laughed?
- Semalam mase parti komen...korang gilo...huahahahahhaha

29) Last time you cried?
- erk, bile plak kali last Bullet nangis...lupe plak dah...nak terkenang2 balik ni yang malas ni...xyah la jawab

31) Love?
- lagu Where Is The Love dari BEP mmg best...tu je la yang boleh Bullet tafsirkan...

32) So who wants to share their ONEs?? How about?
- ape nyer soklan ni? xpaham...xnak jawab...

Sape lak Bullet nak tag ni...Ok...seperti besa...


Sile buat...kalau tak Bullet tembak korang...

10 COMMENTS ON BULLET:

Si budak Aboi said...

aiyah tag lagi!

Sharinginfoz said...

hmm sodapnya air mangga.... tag jangan tak tag....

Nak Kahwin Awal Ke???

Berapa Duit Dalam Poket Anda???

Koyuki said...

baju blink2?
kehkehkeh
ingat tadi baju blink182..

kalau blink2 memang haram..jangan pakai la gua ingat orang afrika jer main benda tu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

jangan laa tembak akak.akak ada suami dan anak .hehehe

nanti akak free, akak buat la.

eh, ko sama baya ngan aku kan? nape ko panggil aku akak, dik.hehehe

Aujinz said...

haiyyahhhh....

tag lagiiii...

baekkk...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

da nak genap setahun?
waaa~
tahniah~

Miss Nurul said...

uit...kena tag lg ke?? huhuhuhu... nnt ye i buat. baru balik interview ni... otak pun weng lagi.. lalala~~~

nURmALa mAZLan said...

hahaha` tgh plan nak bat kabinet dapur gak ni..tp fulus nya enggak ada

[z@ck] said...

banyaknya soalan..
bullet dah jadi artis la..
hahaha

Nini teDDylicious said...

bagus!!

akhirnya!!

setel jugak kan..??

bullet2..wat2 lupe je aa hutang tag aku kat kau eeaa.?? haha!!