Feb 12, 2010

BULLET WANTED...

 

I
Will Do
The Best
For You

Hahahahaha
Ko merepek ape Bullet?

Meh sini Bullet nak war2 kan...
MELZ...Bullet curik logo yek...nak pomot skit ok

Satu gathering melibatkan Blogger2
Akan diadakan 
Penganjur adelah MELZ dan KAK TASH
Gathering ni bak kate MELZ 

" Aku rasa nak combinekan semua community untuk kita gerak sama² . Takmolah kau kau aku aku Wtfish weh ? Miahaha jom kita happeningkan sket benda2 camnie."

Camtu la lebih kurang kan...
Ini bukan sekadar gathering jumpe2 makan2 hang out pastu balik
Tidak2...
Korang pun dah tengok banner kat atas tu kan
Maknenye...
Ade permainan paintball...

Butir2 untuk Penyertaan ade lah: 

Lokasi : KK Klub Taman Melawati ( berdekatan Giant Taman Permata )

Tempat Berkumpul : Zoo Negara ( sebab xnak korang pegi cam anak ayam...terabur merate..Hehehehe )

Tarikh : 28 Februari 2010 ( ujung bulan ni jek )

Mase : 9.30 pagi - 10.30 pagi game akan start...So korang datang la awal ok...

Yuran masuk : RM85 seorang ( harge ade lah termasuk Marker, bullet( apesal lak dapat aku ni ), loader, face mask, tong gas ( bukan gas memasak ok ), safety vest dan makanan serta minuman...KAK TASH cakap dah murah dah ni...Kak diskaun la lagi...RM80 ke kan...

Pakaian : Korang kene pakai baju...Jangan memandai nak pakai baju Melayu atau baju kurung mahupun baju kebaye ye...Korang nak kene tenbak ke? Hehehehe..Pakai suar panjang, baju lengan panjang...Kalau boleh pakai yang tutup aurat...Ok...

Bagi yang berminat, sile g tengok tutorial kat blog KAK TASH DULU


Kalau berminat...tinggalkan no tepon kat blog KAK TASH ok...

12 COMMENTS ON BULLET:

¶A.K.I¶ said...

ooo... ok2! nti ak roger ko, melz dan kak tash~

butterfly said...

xde transport laa bullet..

ALYN_C3N1 said...

lor...nk join..tp errmm...seday2..duk penang dowh...

Natasha said...

kak tash nak pakai jubah dgn hijab arr...sure x lebam kan...hahahahah


aki>>>jom arr join boleh kita jumpa dan beramas mesra...

Bullet>>.thks sebab promotekan....

Aujinz said...

ahaks...

kalau aku juin..aku nak bullet banyak banyak...

ahaks..

BULLET said...

aki, ko cakap je la nak roger...hampeh

butterfly, xde transport? bukan ke buterfly leh fly?

alyn, aiseh...xpe2...nanti kitorg ambik video bagi korang sume tengok ok

natasha, ape xpakai baju angkasawan ke kan...baru la sawan orang tengok...satu lagi kak...beramah mesra la...bukan beramas mesra...seriau Bullet

aujinz, apesal ko cakap KALAU? ko kene join la bro...

Nini teDDylicious said...

tamo join..

tade wet..

kalau wall climbing mahu!!

mari!!

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

berminat~!!!
bullet blanje la aku~

Natasha said...

bullet...akak beramas mesra dgn aki jer...dgn bullet beramah tamah :d hahaha.... baju angkasawan erk:-? baik pakai apron jer..hahahaha protect bahagia penting tuh...

GhOsToNe said...

beshnyew!

~0~ said...

aku gi xnak main boleh???

Si budak Aboi said...

emm aboi tak leh joinlah kirim boleh tak bullet ?

kirim angin lalu..