Feb 23, 2010

REALITI...

Raye Cine dah habis...
Mase untuk sambung keje
Seminggu cuti...byk yang Bullet buat...
Tapi ni Bullet bukan nak citer pasal cuti Bullet
Tapi nak kupas satu perangai buruk LELAKI...

Wpun Bullet ni seorang lelaki
Tapi Bullet mmg xsuke dengan perangai kaum Bullet yang satu ni
Rase cam rendahnye maruah dorang ni...

Pade korang2 blogger lelaki yang tengah bace entry ni...
Korang mungkin akan setuju
Dan mungkin ramai yang xsetuju
Malah akan ade sore2 sumbang yang akan kutuk Bullet balik
Tapi Bullet bagitau ni sebab ini realiti kaum lelaki...

LELAKI ADALAH PENAKUT...
 
Sebab lelaki hanye berani kacau / ngorat / usik kaum Perempuan bile kaum2 lelaki ni berkumpul ramai2 atau lepak2 ramai2 atau dalam kate senang...berkumpulan...
Mase ni la tocang lelaki akan naik sebab kalau ppuan tu nak maki pun, satu kumpulan kene...so xde kene kat orang perseorangan...
Cube mamat ni sorang2, mmg xberani la nak kacau...
Wpun dasarnye lelaki kuat dari ppuan, tapi kalau ppuan tu ade black belt silat ke, judo ke...ha...mau kene pelangkung kat situ gak...

Ni satu je perangai buruk lelaki yang Bullet xsuke...
Sebab Bullet byk tengok kejadian camni...
Dan Bullet kesian kat dorang...
Kalau berminat pun, gentle la kan...
Kalaupun niat mereka tu nak mengusik, xpayahla sampai keluar kate2 lucah yang xelok nak dengar kan...

21 COMMENTS ON BULLET:

¶A.K.I¶ said...

komen dl.. pastu bce!! yess 1st~

¶A.K.I¶ said...

hahahahaha

¶A.K.I¶ said...

owhh~ hah bila kejadian ni blaku beb??? cete2~

BULLET said...

budak jawe sorang ni dah bertukar jadi kasut croc plak dah...

Miss Nurul said...

mmg2! tersgt la stuju. laki skrg mmg x gentlemen. huhu...

fikaryna said...

lelaki sekarang..ish2..

.::SayangKemA::. said...

aah la..br prasan kan...klu ramai2 br brani mngusik...haha!!cian...

~0~ said...

btol tue bro...gentlemen je...terus terang....

black_mel said...

bullet...aku pun x suka perangai tu...sbb aku mmg x buat benda tu...kesian kat ppuan2 ni...

Nini teDDylicious said...

yup2..

aku sgt setuju ngan fakta yg kau bentangkan ni bullet..

lelaki neh pengecut kalau sorg2!!

hahaha!!

Aujinz said...

Bullet:

aku suka kaco pompuan..tapi tak suka kaco tag team...rugi..

muahahhaha..

tapi tetap sokong ko bro...yang suka kaco pompuan time ramai2 memang tak gentleman..

butterfly said...

mmg lelaki xde bran kan? kalau btul2 suke pompuan..g je lah usha leklok..
ni x..main sweet2 cam bunyik tikus tu ade r..

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

arini my last day berentry~
aku akan ilang tuk jangka masa yg lama~
ko jaga diri~
tankiu sgt2~
rindu kat ko nti~

BULLET said...

miss nurul, agak2 aujinz gentlemen x? aahhahaha

fikaryna, lelaki dulu cmne ek?

sayangkema, mmg pun...sebab tu rase cam tah ape2la dorang tu...

~0~, tahnye, tengok bullet ni...gentle je ambik awek orang buat bini...

black_mel, mmg kesian kan..tapi kesian gak kat lelaki2 yang gatal xbertempat tu...

nini, bullet setuju jugak...tapi bullet xbentang tikar lak kan...hahahhhaha

aujinz, kalau ko gentle, ko g ngorat miss nurul sampai dapat...

butterfly, dorang spesis cencorot la tu kan...

ayu, take care ye...ko jangan sedey2

Ms.Independant said...

aku setuju!
igt pompuan rase terharu ke kene ngorat camtu?
malu lagi ade la!

Si budak Aboi said...

saperlah tue !

e. indah said...

btol btol btol ..llaki bila dah sorg mati kutu lah ayat dia ..pompuan lak kalu ramai tak kuar words ..tp dah heart 2 heart cam cam ayat power kuar

F I T said...

sekarang ni macam cerita buruk ada..adoii makin teruk jadinya..

ermm bro..anda telah di tagged..kalau rajin buat a hehe :D

Tagged Anda

Frodo Baggins said...

oho ....

hahahhaha
yer yer yer ~
hormati wanita!
jgn jadik dayung!


>>__<<

sisdee said...

salam kenal...

mula2 gelak dulu hahahahahhahah

pastu nak kata..: saya setuju!!!!

heheheheh..i follow u dah nie..slalu baca dlm snyap hahahah

ALoNa [CintamaniszLite] said...

akak tak suka perangai lelaki yg merokok masa tgh membonceng moto, tgh memandu...eii..
mcm takleh nak berhenti utk tujuan tu.
Kalo kat hiway...mcm takleh nak tunggu sampai kat r&r utk tujuan tu.
Sama ler ngan 'memancut'. Takleh nak tahan sket..Ni main berenti aje tepi jalan...pancut!! Aii...