Jan 12, 2010

URUSAN KAU YANG BERNAMA SERI...

Hari ni Bullet nak tulis sepucuk pistol...
Eh bukan...
Sepucuk surat...
Bukan kepade Mrs Bullet untuk menyatakan rase sayang Bullet pade dia
Juge bukan untuk bos Bullet meminta agar dinaikkan gaji
Malah surat ini ade untuk...

PENGILANG DAN PEMBUAT KERETA MERCEDES BENZ
444, LORONG TAK TAU
POSKOD XTAU
JERMAN

PER : SILE ABAIKAN CIRI2 KESELAMATAN KERETA BUATAN SYARIKAT ANDA

Merujuk kepade perkara di atas, saye bername Bullet ingin terlebih dahulu mengucapkan Selamat Tahun Baru kepade tuan2. Semoga tahun 2010 ni mendatangkan 1001 malam ( ah tipu la yang ni...kalau 1001 malam, dah masuk tahun 2012 la...setahun ade 365 hari dan malam je...)

Tujuan utama Bullet menulis warkah, eceh...pale hang warkah...Tujuan utama Bullet menulis surat ni adelah xlain dan xbukan ingin menyarankan kepade tuan2 agar kesemua kereta keluaran syarikat tuan2 tidak perlu dipasang :

LAMPU SIGNAL, 
CERMIN SISI, 
CERMIN PANDANG BELAKANG 

dan segale ciri2 keselamatan lain yang terdapat pade kereta Mercedes Benz keluaran kompeni korang.

Langkah ini bertujuan agar pembeli2 kereta Mercedes Benz boleh potong line orang sesuke hati, mencelah2 macam Merc tu sebuah motorsikal dan sebagainye. Lagipun mereka yang memandu Merc adelah orang2 kaye yang dah tentu banyak duit dan xtakut mati sebab kete korang ade sume ciri keselamatan berbanding kete2 Malaysia seperti Si Comel Bullet.

Diharap agar pihak tuan dapat mempertimbangkan saranan Bullet ni.

Please do not hesistate to contact me kalau ade poblem ha...Huahahahaha...

" MAJULAH CHELSEA DALAM EPL "

Sekian, Terima Kasih

SAYA YANG MENURUT PERINTAH MEMERINTAH TAU X...

BULLET

26 COMMENTS ON BULLET:

Nini teDDylicious said...

ni mesti ade org yg bwk merc buat onar kat kau kan bullet..??

:)

Nini teDDylicious said...

eh..aku 1st..?? aki!! ayu!! aku 1st tb2.. iskk..

F I T said...

heh kena cilok ke bro..merc user ni kononnya diorang ingat diorang lewis hamilton..tu yg laju cam pelesit tu..

~@k1 is @utuMn!~ said...

dem!! nini first!!!
ko nak kalahkan ak ea... nonono~
hahaha..

Ju@Lucky^Mummy said...

Jgn camtuh bullet.. akak pon kenkadang bwk merz jugak.. tp akak pemandu berhemah.. :)

~@k1 is @utuMn!~ said...

skunk ko komen pasal n3~ wahh ko... sah2 bm spm dapat E ni kan.. wat surat pon tonggang terbalik!

erk.. majulah chels tok epl?
nononono!!!

eynda said...

Naib baik tak mampu pakai merz hihi....

BULLET said...

nini, ko dah kalahkan dua orang yang selalu komen 1st kat blog bullet...hahahha...bagus2...ni kes pagi tadi la ni...kapir laknat mane tah bawak merc cam bagus...main masuk je...

fit, kalau dorang nak jadi camtu, sile ke sepang ye...kan kan kan

aki, ko kalah...hahahha...aku nyer suke la surat tonggang terbalik...janji ko paham...maknenye ko pun tonggang terbalik bace...huahahhahha....

ju, hahahhaha...statement Bullet adelah untuk sape2 yang terase...hehehhehe

kak eynda, xsalah kalau nak pakai tapi ape la gune signal kalau xpakai kan...

Mawar_berduri said...

sabo eh encik bullet .....org kete beso rugila bwak slow..huhuh

F I T said...

watpe nak gi Sepang? gi mampus a..haha

BULLET said...

mawar, bukan salah bawak laju tapi salah kalau masuk line orang xbagi signal...dorang nak bawak laju sampai mati pun xde hal la...

fit, betol tu...sokong sangat...kalau nampak kapir laknat bawak merc eksiden, bullet tepok tangan je...hahhahha

F I T said...

haha btul tu..padan muka..lagi best kalu tgk mat rempit jatuh, kena langgar ke..biar diorang sedar skit..

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

nota marah dri bullet~
sila tembak saje pemandu merc terbabit~
wekekekee

BULLET said...

fit, tu pun bullet sokong gak...hahahha

ayu, ingt nak tembak je tapi mrs bullet cakap sabar2...hehhehehe

nURmALa mAZLan said...

adalah yg bawa merc buat taik td ni kan..haha~

Aujinz said...

Bullet... lori tanah mercedez tue nak sarankan buang skali ker dier punye signal...

huhuhuhu...

zul said...

emmm... failed format surat ko...ish3

BULLET said...

nurmala, bukan takat buat taik...siap meleleh2 lagi jatuh...rase nak tembak je

aujinz, ko ni pun satu la bro...aku cakap kete je...bukan kenderaan...hahahhaa

zul, format salah ke? nak kene format balik ni...hahhahhaha

fmina08 said...

alahai cian yek ko bullet..
tu lah..lenkali pakai la merc gak!! ekekekeke

BULLET said...

fmina, bullet xminat la merc...lagi prefer bmw sebab bentok lagi sporty dari merc...merc hanye layak untuk orang tua2 yang dah nak mati je...huahahhah

F I T said...

heh betul tu..merc utk org tua..BMW untuk pemuda sporty.. mitsubishi utk gila speed..pe lagi ek??apa pn BMW memang keta terakhirku! ^_^

Hazzy Ishak said...

konon kete BESAR, kepala pun kena BESARlah...

not gud okayyy...

hi,salam perkenalan...

BULLET said...

fit, aku sokokng ko...betol nyer ni...hahahha...citarasa same tapi team xsame...hahahhha

hazzy, betol gak tu...sokong...

F I T said...

ceh kerana chels**, MU tersungkur...takpe2..

BULLET said...

fit, MU leh try lagi 20 tahun lagi sebab CHELSEA akan tetap juara...

F I T said...

ek eleh selalunya orang yg riak tu nnti kalah a..haha tengok a next session sure MU lead.. Chels** tak layan dh.

P/s: pantang a nak sebut Chels**