Jan 14, 2010

KITE NAK CARI KAMPUNG PINANG SEBATANG DA...YANG NI KAMPUNG SEKAPUR SIREH...JALAN LAGI HAAA...

Citer ni berlaku pada zaman dahulu kala
Tahun 2009 kot
Mase tu Bullet ngan Mrs Bullet g round2 IKEA

Seorang pakcik dengan wifenyer tercari2 parking yang mmg kite tau kesusahan mencari parking kat IKEA pada hari Sabtu Ahad kan
Tapi xpe, pakcik tu gagahkan juga hati yang semakin tipis rase sabarnye
Sepatutnye pakcik tu lepak kat umah time cuti2 ni
Tapi apekan daya
Kuasa seorang isteri yang beria2 mengajak suami membeli belah menggunakan sepenuhnya kad kredit suami
Terpaksela pakcik tadi follow je cakap isteri dia
Kang xfollow kang
Tido luar plak malam kang
Ye x?

Akhirnya, dapat juga pakcik tu parking setelah berhempas pulas memulas stereng kete Proton Saga lama yang kite sedia maklum xde Power Stereng
Tetapi yang ade hanyela PAUT STERENG
Dengan gigi yang dah hilang 3 batang, pakcik tu tersenyum puas

" Jom kite membeli belah, " kate pakcik tu dengan penuh iltizam

Make dengan hati yang kembang
Bukan hati je, hidung pun same gak
Isteri pakcik tu pun menapak laju2 menuju tempat dituju
Hahahaha...
Pakcik tu yang ade penyakit lelah, semput, asma dan penyakit yang seumpamanya
Terpakse berlari2 anak mengejar isterinye yang sudah jauh meninggalkan pakcik tu

Benarlah kata orang2 veteran

SEBELUM KAWIN JALAN PIMPIN2 TANGAN
BILE DAH KAWIN JALAN ASING2

Rupenye kata2 tersebut tidak mengenal jantina
Belasah je la...

Dari satu bahagian ke satu bahagian dorang tengok
Isteri pakcik tu segera mengisi barang2 yang diinginkan kedalam beg IKEA yang disediakan
Xkire la barang ape pun

" Aku tengok tu , aku ambik tu...Aku tengok ni, aku ambik ni...Ko tengok tu, aku ambik tu,"
Memang hampeh la perangai isteri dia...Cam penyamun dalam citer Nujum Pak Belalang gayenye...

Cerek, pinggan, sudu, gerapu, tong sampah, sofa, katil
Sume pakcik tu yang angkat
Tanpe banyak soal
Diam je

Sekali dorang dah sampai kat bahagian cermin
Macam2 cermin ade kat situ
Cermin yang segi empat
Bulat, segitiga, persegi

" Pakcik xajar segale mambang bujur, melintang, mambang persegi ni,"
Hahahha...yang ni bukan pakcik tu cakap...Yang ni Pendekar Mastur, eh ape da Mastur...Mustar da...hahhahahhaha

Tengah2 tengok cermin yang pelbagai tu
Pakcik ngan isteri dia nak la tengok satu cermin yang ade 4 keping tu
Ade la display kat situ
Tapi ade lak 2 orang lelaki ngan ppuan yang lagak cam kapel dok tengok2 gak
Pakcik tu xkire
Dia pun nak tengok jugak

Xsampai 5saat pakcik tu tengok
Kapel tadi blah la dari situ
Pakcik tu tersengih suke sebab dia leh belek2 cermin tu sebelom beli

Tetapi xsampai pun 2saat pakcik tu usha2 cermin tadi
Berkerut2 dahi pakcik tu
Rase nak pitam sume ade
Agaknye pakcik tu penat kot...
Kan dia ade penyakit asma...
Terus pakcik tu duduk kat pinggir kali
Eh, duduk kat tempat lain untuk merilekkan diri...

" Kurang asam punye budak. Patutla ko blah..." hangin tol pakcik tu...

" Nape bang?" si isteri bertanye pade suaminye...

" Budak tu dah KENTOT kat situ. Patutla blah terus. Bau xleh blah...Agaknye
TAIK DAH KAT UJUNG BUNTUT, ADE HATI NAK KENTOT, " ujar pakcik tu

Sian pakcik tu...Datang situ nak shopping tapi akhirnya terpakse menghidu gas beracun yang dikeluarkan tanpe kebenaran oleh kapel tadi...Dan untuk pengetahuan korang, kapel tadi adelah Bullet ngan Mrs Bullet...Yang kentot tu Bullet la...Hahahahhaha

18 COMMENTS ON BULLET:

BULLET said...

hahahhaha, Bullet komen dulu...orang lain xleh komen dulu...huahahhahaha

Aujinz said...

kuang asam boi tul ko Bullet...
kentot merata...:))

kah kah kah....

Aujinz said...

kuang asam boi tul ko Bullet...
kentot merata...:))

kah kah kah....

BULLET said...

aujinz, tah tahan bro...hahahhaa...lepas je la.kang kalau tahan2 kang kene batu karang lak...hahahhaha...eh, batu karang tu kalau tahan kencing kan...ape2 je la bro..

Nini teDDylicious said...

ee..

lawak busuk!!

kentut sepah2 kau bullet..??

ciss!!

Hazzy Ishak said...

adoilah...
buat le keje berpaedah skit...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

bullet burok~
saje takmo bg aku komen dulu~
ces2~
kentot laju2~

BULLET said...

nini, mane ade sepah2...pakcik tu yang salah lokasi...hahahaha...xpasal2 je...

hazzy, dah kurang pekerjaan la tu...tu yang melepas tu...huahahhaha

BULLET said...

ayu, semalam ko menang..haro ni Bullet menang...hahahhaa...ko kentut laju2? lagi buruk perangai ko ayu...dem

¶A.K.I¶ said...

hahahah!!! mmg cm bangkai prangai!!
wehh2~
pesal ko jd cm ayu gak?
komen kat belog sndri dl...
ap daa!!

BULLET said...

aki, perangai bangkai camtu ek? sumpah bullet xbuat lagi...hahahha

Si budak Aboi said...

cis pengotor betul!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mcm ni perangai ko bullet.kesian pakcik yang malang ituwh.

Tips menghadapi kemalangan kali pertama

BULLET said...

aboi, bukan pengotor la...tu membuang angin yang xdiperlukan dalam badan...kalau simpan, leh datang sakit tau x...

elissmie, sian mmg sian la kat pakcik tu...tapi bullet tetap kene buang gak angin tu...hehehhehe

Natasha said...

mmg tak senonoh tapi ok tuh

BULLET said...

natasha, ape yang ok? ko pun nak kene cam pakcik tu ke? hahahhaha

eynda said...

Eeeeiiii..malu daaaaaa hahahaha....

bullitshit said...

ko anjing ko pergi kencing kat pokok