Jan 22, 2010

TAG DARI EN. LANUN RANGGI

Bullet kene tag la plak
Ape la ko LANUN RANGGI
Tetibe plak ko tag Bullet...

Tag ni soh kite tulis name ngan URL blog kite menggunekan tangan kidal...
Maknenye kalau sape2 biase menulis gune tangan kanan, sile buat gune tangan kiri...
Camtu la sebaliknye ye...

Bile dah tulis atas paper...
Korang pandai2 la ambik gambo ke,
Scan ke paper tu...
Edit bagi nampak hensem ke kan...
Lantak korang la...
Hahahahha

Oleh yang demikian...
Inilah hasil yang Bullet buat...



Hahahaha...
Cun x?
Cam haram...
Hahahhaha

Dikesempatan itu...
Bullet nak








Korang buat tag ni...
Kalau korang xbuat...
Korang xleh join party komen hari selase depan...
Hahahahahahha...

20 COMMENTS ON BULLET:

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

yeay!!

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

aku 1st

¶A.K.I¶ said...

bangkai ayu!!

¶A.K.I¶ said...

ak gak yg lmbat ceh!!

¶A.K.I¶ said...

ahhahaha!!! ayu kena gak tag!!

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

bullet~
tetibe aku tak reti ngeja ngan membaca la~
tak dapat nak wat tag tu
wekekekekekeee~~!!!

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

tak la
aku xcuse

BULLET said...

dem ko ayu...buat gak...lantak ko la xreti mengeja pun...ko jangan ngelat...

aki, ko pun same...ko selalu ngelat...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

nape ah chong ngan deus tak kne?
ngelat

BULLET said...

deus xkene sebab name same ngan bullet...
ahchong plak sebab name dia cam cine...huahahahhaha

Frodo Baggins said...

deus, anchong xkene .. asal aku kene? ini tidak adil! penindasan kepada bangsa sejantina!!! wa boikot!!!


>>___<<

~0~ said...

aku sokong ko frodo

Aujinz said...

keh keh keh...wehh..yang sebelah kiri tue ape...ko lukis kondom ke hape bro...:))

Aujinz said...

eh..salah... sebelah kanan...

disorientation mode plak...ngee...

Koyuki said...

macam mana nak kira ni?
tangan kiri saya sama terrer dengan tangan kanan
kaki pon sama jugak

kehkehkeh

kalau tak buat tak bleh masuk party komen ni ayu, aki..

haha~

pakcik kordi said...

seni....hehe,..

party komen....hahaha....gila2.....

Nini teDDylicious said...

well..aku takde gadget nk amek pic tulesan aku tgn kiri..

**agak2 kau pecaye tak..??**

err..nnt laa bullet..tanak laa minggu ni.. minggu depan bley..

okeh..?? hee..

BULLET said...

frodo, hampeh ko...ade ke penindasan sejantina...haram...

~0~, ko pun same gak...dem...

aujinz, bukan kondom la...tu peluru ko tau...aku lukis pakai tangan belah kiri yang menggigil2...tu yang jadi cam kondom tu...layan...

koyuki, kire sume anggota badan ko berfungsi ngan baik la ni ye...hampeh...

pakcik kordi, seni la sangat...padehal melukis mase sekolah dulu cam cipan...hahahhaa

nini, aku langsung xnak caye kate2 ko...hahahha...cam la ko xleh nak scan ke kan...

zul said...

tgn kiri ker kaki kiri...lalallalala

Natasha said...

nasib nama ku tidak d tagged