Jan 19, 2010

2 BUDAK HITAM...

Ade 2 orang budak hitam
Sorang pangkal name A
Sorang lagi pun A

Leh buat kumpulan dorang ni
Kumpulan Bateri AA
Hahahahha

Keje dorang hari2 update blog
Keje lain xtau la plak kan
Pastu perangai buruk dorang ni
Bile dah post entry baru
Dorang komen dulu kat entry dorang tu
Yang selalu buat ni
Budak yang A first tadi
Yang A second pun same


Pastu satu lagi perangai buruk
Bile komen kat entry orang lain
Komen satu2 perkataan
Kan jadi byk kan
Ape2 la dorang tu

Pade budak A 2 orang ni
Insafla
Hahahahhaa

40 COMMENTS ON BULLET:

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

aki kalah~

yeay~!!!

aki kalah~~

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

2 budak itam tu adelah si aki n bullet~

tapi yg terlebey itam tu aki~

wekekekeke~

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

wey aki~

sebenarnyer bullet yg suh aku kedengki ko~

jaat beliau~

marah dia~
marah dia~

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

padan muka bullet~

¶A.K.I¶ said...

bangkai gle prangai ko bullet!!
hahaha..
weh2.. aku TAK TERASA lgsung ok.. sbb ak XKOMEN kat belog sndiri bl da siap n3! org komen dl br ak bls! hahahaha..
ayu ko dem sungguh!

¶A.K.I¶ said...

sesungguhnya...

¶A.K.I¶ said...

bullet

¶A.K.I¶ said...

ko

¶A.K.I¶ said...

sungguh!!

¶A.K.I¶ said...

sangat2!!

¶A.K.I¶ said...

dem!!

¶A.K.I¶ said...

hahahah.. ayu.. aku komen plg byk la!!!

BULLET said...

tuan2 dan puan2, tu la dia 2 orang budak itam yang Bullet maksudkan...

AYU & AKI...

huahahahahaha

¶A.K.I¶ said...

bukan ak!!!!

BULLET said...

mane ade orang nak ngaku kalau dah buat kan...

Nini teDDylicious said...

haha!! sume da terencat!!

aku jek normal lg skang neh..

ha ha ha!!!

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

aku nak serang bullet n aki kat sini
siap ko~

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

aki~
baru aku tau dia maksudkan budak A tu kita
mangkuk~
jgn sampau bullet jadi toilet bowl~

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

mari kita tgk sape yg kne~

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

bullet

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

gila

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

sasau

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

terancat

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

akal

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

pastu

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

aki

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

join

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

ikut

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

jejak

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

bullet

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

bullet

BULLET said...

nini, xtau la nak cakap cmne lagi ngan budak dua orang tu kan

BULLET said...

ayu, bukan ko ke sume tu...hahahhaha

Aujinz said...

aku memang dah lame tau...
saje jer buat tak perasan...

ngeh ngeh ngeh..
okeyh ape..meriah komen entri ko bro..

hahahahhaha...:))

░♥si lampu neon♥░ said...

aku pon da terikut ajaran 2 budak itam tu hahah

*ayu the sun* said...

comment entry sendiri?
kesian.

ATS SHOPPE - Macam-macam ada!!!

zul said...

aku tak masuk campur

BULLET said...

aujinz, bullet xkisah sangat...tade hal...

lampu neon, ko nak geng aku kan...boleh2

ayu, mmg sian...xleh nak tolong dah

zul, baik ko jangan masuk campur...diam je...hahahhaha

Si budak Aboi said...

bhahahhaha ooo budak 2 org ni aboi kenal!

nurul said...

hahahhah
mcm ni pun ade ke??
so funny