Dec 2, 2009

TOLONG...TOLONG...

Bullet nak mintak tolong ni oi...
Please bagi respond ye sape2 yang hebat tu
Ok, Bullet nak install game
NEED FOR SPEED SHIFT
Cd untuk game ni dah ade
Ade dua cd

Masalahnye sekarang bile Bullet dah siap install sume
Dah ready nak main je
Klik kat ikon game tu
Dia soh masukkan original cd
Ape yang perlu Bullet buat ha?
Sape2 yang master bab install game ni sile ym Bullet ye
Pertolongan amat diperlukan

7 COMMENTS ON BULLET:

zimy said...

CD ko cetak rompak ek? biasa nak kena crack dulu..ada yg nak kena mount dulu ..ko baca kat dia punya read instruction..ada biasa dlm bntuk wordpad tu..

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

betul kata zimi tu~
bullet bkk balik cd tu then cari instruction dia
takpon cari folder crack then copy je file2 dalam folder tu
pastu gi kat local disc C program file n cari folder NFS tu pastu pastekan kat dalam folder tu
baru ley maen ngan tenang
enjoy it!!!

nURmALa mAZLan said...

hehehehe~ maaf la ye..saya sgt sengal bab² gini..haha~

cik EPAL said...

tak tahu la nak tolong macam mana..huhu

Liyana said...

saya pernah alami benda yang sama.. memang kita kena install benda tu.. tapi bila play, kena masukkan CD..

so, kesimpulannya, memang kena play guna CD.. it means that.. CD tu memang protected..ya! memang dia akan suh install.. tapi play guna Cd..

jangan riso, xde pape sebenarnya

BULLET said...

SEBENARNYE XLEH MAIN SEBAB XCUKUP REQUIREMENT LA...DIA NAK PAKAI WINDOWS XP PRO SP3 TAPI YANG BULLET NYER CUME XP HOME SP3 JE...HUWAAAAA...

Anonymous said...

apa yang saya cari, terima kasih