Dec 21, 2009

TAG PASAL ZAMAN CINTA2 DARI SURAYA SULATIN

Ni tag dari Pn Suraya Sulatin...Xtau apesal beliau tag Bullet... Bullet hanye boleh jawab jela...Sile2 bace ye


1. First time jumpa with your wife bila and kat mana?
Ini soalan mmg senang kacang. Bile pertame kali Bullet jumpa Bullet punye wife yakni Mrs Bullet? Bile? Korang mane tau...Huahahaha...First time jumpe mase tu Mrs Bullet tengah mintak keje kat opis Bullet. Bullet mase tu site supervisor yang baru balik dari site dengan diari di tangan dan baju UMBRO merah yang sangat hot...Mase tu Mrs Bullet free hair sebab bujang lagi. Sungguh ayu je tapi Bullet agak sure minah ni dah ade balak...Who Cares !!!!!!!!!!!!

2. Love at first sight?
Xla...(tipu)..Betol x...(tipu)...Lantak korang la nak caye ke x...Yang Bullet tau Bullet mmg suke tgk Mrs Bullet time tu. Dia sungguh menawan kalbu...Tapi xde la sampai Bullet terkedu kat situ bile tengok dia. Ego lelaki mesti ade beb. Mane leh murah sangat...Lagipun Bullet site supervisor...Keje hebat tu...Hahahaha

3. Who is she when the first time u met her?

Sape ek dia? Sorang minah yang datang mintak keje la sebab dia xde keje. Agensi cari keje yang call dia soh dia datang interview kat situ. Dia datang sorang2 merentasi longkang yang besar kat belakang opis kitorg menggunekan jambatan kayu yang foreigner kat situ buat...Sangat kasihan mase tu...Mane la pegi bf dia ntah...Xgune tol..Awek camni lawa cantik manis pun ko leh main tinggal2...Hampas...

4. How long it takes for u to ask her out for a date?
Ini soalan mmg agak susah mau jawab. Tapi xpe la...Bullet jawab jugak...Hahahaha...Lame ke x ek? Xla lame mane pun. Tapi nak ajak dia kuar bukan satu assigment yang senang la...Jual mahal plak...Ko tau x aku ni site supervisor...Bukan superman yang pakai spender kat luar...So, xde gangguan seksual di sini ok...Nak ajak kuar pun susah

5. First place dating di?

Aik apesal ade gak soklan camni? Yang first kuar sebenarnye satu malam minggu tu. Tapi xleh nak declare first date sebab kuar ngan member2 opis. Kitorg tengok wayang citer perang2 kat Sunway Piramid...Esoknye baru la first date kitorg..Memula Bullet ajak dia mandi sungai...(apesal tah nak sangat mandi sungai waktu tu )...Tapi xjadi. Bullet bawak la dia g makan McD kat IOI Mall Puchong. Bullet belanje ye. Pastu Bullet bawak dia date kat KLCC sambil tengok air pancut yang tah bape puluh kali Bullet tengok sebelom ni...Mase tu, hp dia dah asyik2 menjerit sebab ade sms dari bf dia...Hahahaha...Nak kaver line ngan Bullet kunun...Xdapat la...

6. How I proposed?

Xsempat propose...

" Abah suruh cakap kat Jujie ni. Pilih yang mane suke...Tapi abah suke Amir lagi dari ****** "

Camtu la dialog mama Mrs Bullet kepade dia pade satu hari Jumaat tatkala Bullet dah penah pegi jumpe dorang seminggu sebelom tu...So, sape yang propose sape ha?

7. Special date with your wife?
Special date? Sure la 9hb Mei 2009. Hari itu Bullet dengan selamat dan tanpe ragu lagi dah jadi suami Mrs Bullet. Dengan sekali lafaz jek...Tiade yang kedua ok. Hari tu gak mak andam telah memekapkan Mrs Bullet menjadi cantik sangat. Wajah yang manis bertukar ala2 garang...Waaaa, nampak matured sangat. Seb baik malam nikah tu, Bullet kene dok chalet jugak...Kalau x..............

8. Changes that she asked me to do?
Kalau bawak kete jangan marah2...Pastu jangan cari gaduh ngan driver lain...Pastu jangan racing sebab kete sekarang ni kete baru...Then ape lagi ha? Apesal byk sangat yang Bullet kene buat? X adil tol...

9. What is about her that you love so much?

Sume la dei. Kalau xsuke xkan Bullet kawin ngan Mrs Bullet tu. Tapi Bullet suke sangat bile Mrs Bullet bercerite je pasal dia mase kecik2 dulu sewaktu dalam kete nak balik ke Kuantan...Macam2 citer dia citer...Bullet dengar dan sekali sekala Bullet menyampuk...Sebenarnye Bullet biar dia citer2 sebab Bullet xnak bagi dia tido...Hahaha. Kang kalau dia tido, Bullet pun ngantuk beb...

10. What is about her that u wish she would change?

Sile turunkan berat badan anda yang semakin naik...Sebab ape? Sebab kite same2 kuat makan...Hahahaha...Cuti 3 hari dipenuhi dengan makan2...Makan Pizza, Bihun Sup, Laksa, Burger King ( thanx to my ABANG IPAR ), mentarang ( also thanx to ABANG IPAR )...Kat umah kite ade penimbang yang kite baru beli hari tu dan kite leh timbang setiap 30 minit untuk pastikan berat kite same2 turun. Tapi sian plak kat penimbang tu sebab kite yang berbadan xmacam The Biggest Loser ni naik setiap 30 minit...Kan kan kan

11. You will lose your mind n crack your head when she?
Ni rase nak buat kalau dia mintak laksa padehal baru 30 minit yang lepas dah makan laksa RM5 kat makcik pasar malam Jalan TAR...Mmg dia kate sedap tapi agak2 la kalau nak makan laksa tu byk2 kali...Seminggu sekali cukupla...Adekah beliau telah terkena ubat gune2 makcik tu yang menjadikan beliau ni asyik teringat kat laksa makcik tu...Sape2 yang penah g pasar malam Jalan TAR, sure pasan kat makcik yang jual laksa tu...Mate dia boh celak tebal pastu xpakai tudung...Pakai baju agak ketat dan kalau kite order laksa satu, dia akan jerit camni...

" Laksa seploh makan "

Aik, Bullet mintak satu je dia cakap seploh? Hairan bin ajaib tol...

12. You will smile tru your eyes for the whole day when she?

Bile Mrs Bullet cakap hari ni kite g shopping kat IKEA...Sebab ape senyum? Sebab Mrs Bullet akan buat list sikit je barang yang dia nak beli tapi bile sampai sane, sure la macam2 yang dia nak beli...Kalau boleh sume dia nak borong...Ingat laki ko ni keje cop duit? Itu keje orang Negro yang datang Malaysia tau x... Bullet bukanlah orang Negro melainkan Melayu sejati yang berketurunan Hang Tuah...So, senyuman tadi menandekan protes dalam hati sebab kalau protes kat luar nanti xleh makan Meat Ball...Hmmmmmm

13. complete below sentences ....My love towards my wife is as big as...
Kapal Tetanik beso x? Ade yang lagi beso? Ape2 yang beso tu, lagi beso dari sume2 tu la cinta Bullet pade Mrs Bullet...Ape? Gajah? Gajah mane beso...Umah flat mak Bullet lagi beso tau x...Tipu jela korang ni...



Sampai situ je...Bullet nak tag sorang je yakni ABANG IPAR Bullet...Yang lain xyah buat...Hehehehe...Tapi kalau nak buat pun buat la...

35 COMMENTS ON BULLET:

nURmALa mAZLan said...

adeh!!!!!
kan saya dah terasa cam memula bercinta dulu..ekekeke~

BULLET said...

NURMALA, OLEH KERANE DAH TERASE...APE KATE BUAT JE TAG TU...KAN KAN KAN

Azmiezas said...

Akak baru jer nak tag bullet..tapi rupanya dah ada org lain yg lebih cepat dah tag awak..yer..

btw Bullet, baru kawen je lah ye??..still on honeymoon mood...

~@k1 is @utuMn!~ said...

bullet!!
banner ats 2 terkeluar laa~
besa nyer~~
hehehhe
vintage la plak kali ni ye~
chaiyok bullet!

BULLET said...

azmiezas, lambat sikit je...xpe2...yang penting tau la sikit citer pasal bullet dulu2 kan...hehehehe

@ki, bullet xnak letak dah gambo...kejap beso kejap kecik..dem tol...hahahaha

Nini teDDylicious said...

pergh!! nak kawen gak laa camneh..

hee..

Nini teDDylicious said...
This comment has been removed by the author.
BULLET said...

NINI, KO JANGAN LA BUAT STATEMENT CAMTU...HAHAHAHA...AMACAM GENTING? OK KE GATH HARI TU?

~AmyLiana8886~ said...

bila tukar layout baru nie..nice..site supervisor ek..dulu masa prktikal baik jugak dgn site supervisor..sb dia yg bagi tunjuk ajar..

BULLET said...

amy, ni baru je tukar...masuk keje xde mende lain buat dulu...hahahaha...dasar makan gaji bute...

Chooyaya! said...

ooowww.. bullet ni rampas awek orang eh?

BULLET said...

chooyaya, eh eh mane ade la...ni pandai2 je tuduh...dose tau x...dah balak dia xpandai jage, bullet jage la...amacam? leh x gitu kak su?

Si budak Aboi said...

mrs.bullet ade wat blog tak?

BULLET said...

aboi, malangnye blog mrs bullet belom boleh diperkenalkan atas sebab2 tertentu...harap maklum ye...hehehe.nanti kalau dah ready, bullet akan bagitau link...

Ms.Independant said...

Sweet giler bace entri ni!

Nak link mrs bullet gak!

:)

BULLET said...

ms inde, sweet sangat ke? hehehe...malu la camni...link mrs bullet akan diberitahu kelak sebab sekarang dalam proses mengumpul material lagi...

sonata anak kancil said...

hu hu hu macam baru berlaku aje....kisah cinta sejati! Tahniah Mr & Mrs Bullet...

Syima Syaz said...

kalau tak kawin blh buat ke tag ni?nyaris2 kawin dh ni kirenye

e.l.i.s.s.m.i.e said...

terkenang plak kenangan sendirik..hikss

BULLET said...

sonata anak kancil, apesal kisah cinte sejati? konpius ni...explain cikit...hehehhe

syima, buleh la buleh la...sile2 buat...hehehehehe

elissmie, terkenang ye. bagus2...jangan la kenang je...sile la buat tag ni kalau rajin...amacam?

Aujinz said...

jeles giler..
jeles giler tahap gaban....

aku tak leh buat tag nie..hoh..
tak cukup syarat lagik...

BULLET said...

aujinz, ak unak gelakkan ko leh x? hahahhaahah...dah tau xcukup syarat tu, cepat2 la cukupkan

Anonymous said...

Incredible! I'm truly enjoying the design and style of your blog. Are you using a custom theme or is this freely available to all users? If you do not want to say the name of it out in the public, please be sure to contact me at: frederickaechols@arcor.de. I'd really
enjoy to get my hands on this template! Cheers.

Also visit my web blog; click reference

Anonymous said...

My coder is trying to convince me to move to .

net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs.
But he's tryiong none the less. I've been using WordPress on
a variety of websites for about a year and am anxious about switching to
another platform. I have heard good things about blogengine.
net. Is there a way I can transfer all my wordpress content into it?
Any kind of help would be greatly appreciated!

Feel free to surf to my webpage: top 10 auto insurance companies

Anonymous said...

Write more, thats all I have to say. Literally, it
seems as though you relied on the video to make your point.

You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something enlightening to read?



Also visit my homepage ... indiana auto insurance

Anonymous said...

I’m not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice, keep it up!
I'll go ahead and bookmark your site to come back in the future. Many thanks

Feel free to surf to my page: Find Out More

Anonymous said...

Hi this is kinda of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG
editors or if you have to manually code with HTML.
I'm starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

Also visit my homepage ... Click On this page ()

Anonymous said...

Greetings from Los angeles! I'm bored at work so I decided to check out your site on my iphone during lunch break. I love the information you present here and can't wait to take a look when I get
home. I'm surprised at how fast your blog loaded on my mobile .. I'm not even using
WIFI, just 3G .. Anyways, great site!

Visit my web page :: Suggested Website (http://productionpartners.geiger.com/author/AnniePowe)

Anonymous said...

Awesome blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
A theme like yours with a few simple adjustements would really
make my blog jump out. Please let me know where you got your design.

Thanks

Take a look at my page - cheapest auto insurance in california

Anonymous said...

I am starting a new online website directory and was wondering if I can
submit your site? I'm trying to increase my directory little by little by hand so that it maintains high quality. I will make sure and put your blog in the proper category and I'll additionally use, "Blogger: BLOGGER : BULLET" as your anchor text.

Make sure you let me know if this is alright with you by emailing me at:
monika-shinn@aol.com. Appreciate it

Here is my homepage: Read the Full Report

Anonymous said...

Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit
and sources back to your webpage? My blog site is in the very same niche as yours and my visitors would
certainly benefit from some of the information you present here.

Please let me know if this ok with you. Thank you!


Here is my weblog buy backlink

Anonymous said...

I do not know whether it's just me or if everyone else encountering issues with your website. It appears as though some of the written text in your content are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them too? This might be a problem with my internet browser because I've had this happen previously.

Appreciate it

Here is my website :: useful content

Anonymous said...

Greetings! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community
in the same niche. Your blog provided us valuable information to work
on. You have done a outstanding job!

my weblog :: services seo

Anonymous said...

Hi there, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam comments?
If so how do you prevent it, any plugin or anything you can recommend?
I get so much lately it's driving me mad so any help is very much appreciated.

My blog ... seo marketing service

Anonymous said...

I'm not sure why but this blog is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this problem or is it a issue on my end? I'll check
back later on and see if the problem still exists.


My webpage ... Backlinks Pr