Dec 22, 2009

LANUN YANG RANGGI

 " Kini tiba masanya
Hati gembira di hari Selasa "
Huahahahhaa...
Bullet gilo...

Stret to the point...
Hari ni Bullet nak promote satu blog yang Bullet kire menarik
Eh, tak tak..Bullet xkire...Bullet bace je...
Grrrrrrrrrr

Beliau yang dimaksudkan adelah



 Erk...Nape name dia lanun ranggi?
Adekah dia ala2 Jack Sparrow versi ayu?
Mungkin la kot
Bullet xpenah jumpe dia tapi dari makluman dia
Tempat keje kitorg dekat je
Tah la

Nape Bullet kate blog dia best?
Sebab citer dia sume best la...
Xpenah Bullet bace entry dia xgelak
Sure nak gelak nyer
So untuk sape2 yang ade penyakit susah nak gelak
Meh kite same2 bace blog EN LANUN RANGGI

Antara entry EN LANUN RANGGI yang Bullet suke bace adelah



dan banyak lagi...pendek kate korang bace la sume ye...

10 COMMENTS ON BULLET:

~@k1 is @utuMn!~ said...

hahahah..
ak ingt ko nk jadi LANUN!!
wahh.. dangerous!!

~@k1 is @utuMn!~ said...

gagagga!!
ak 1st!! yeah~

BULLET said...

aki, ko gilo la...hahahhahaha

Si budak Aboi said...

aa pas ni turn aboi plak hang dok promot ea..lalala

LuVidA^^ said...

pomot jgn x pomot

sue said...

sue pun pgomen tegar blog nih..ahahah

Aujinz said...

Alamak...kena pomot plak...:">

kena blanje Bullet ABC kat Sek 2 Shah Alam nie...:">

BULLET said...

aboi, ko nak bullet pomot ek? lambat sikit la...list ramai giler ni...dalam list ni ko orang yang ke beribu la..ko kene tunggu tau...

luvida, ni bukan pomot cam kat tv tu tau...ni pomot lagi best...hahahah

sue, mesti sue pun gelak2 je bace entry2 dia kan...

aujinz, ko nak belanje abc je? ok la tu dari xde...hahahaha...

zuwairiaiman said...

great blog... menarik

~AmyLiana8886~ said...

sy mmg dh follow blog die nie..hehe