Dec 23, 2009

BLACK & WHITE PHOTO CONTEST

 Ok, hari ni dengan rasminye Bullet nak menyertai satu contest
Tajuk contest adelah seperti yang tertera kat atas tadi...
Bukan tingkat atas mahupun atas pale...salah tu...

Motip nak masuk?
Saje2 suke2...
Sebab xde keje nak buat hari ni...
Boleh kan tuan empunye contest?
Sure la boleh...Hehehehe







Bullet nak letak gambor ape ye?
Jeng je jeng...
Sile skrol lagi ke bawah

Bawah lagi...

Lagi...

Jap2...mate masuk habuk...lap mate jap...

TADAAAAA



Gambar outdoor mase Bullet kawin hari tu
Gambar ni cam best je...
Bullet convert la hitam putih
Mase ni lokasi dia kat pokok sawit belakang umah pak mertua...
Tapi habis je bergambo...
Memang Bullet betol2 jadi hitam dan xde putih...
Sebab kene sental kawah nan besar lagi hitam...
Dorang ni xsian pun kat pengantin...Huhuhuhuhu

Itu aje penerangan tentang gambo tersebut...Sile pilih gambo ini sebagai pemenang...
Caiyokkk

14 COMMENTS ON BULLET:

sue said...

ha...cantek2...harap2 blh menang ek bullet...caiyok3x

BULLET said...

sue, tengkiut2...harap2 leh menang tapi terpulang pade pihak penganjur la kan...

miss izan said...

kompem menang! ;)
good luck!

Ain Nabila Ibrahim said...

good Luck !!
gerenti menang la..
sbb sweet je

e.l.i.s.s.m.i.e said...

buat aper erkk kat celah bunga tu..hikss

BULLET said...

miss izan, doakan kejayaan bullet ye...hahahaha

ain, wa tengkiut2...bullet pun hope leh menang...hahahhaa

elissmie, agak2 kitorg watpe celah bunge tu? cube teke...hehehhee

eza2odette said...

haha.. boleh menang ker? hehehe

sweet jer gambo, wat pe latuh di belakang bunga tgn.ha! hehe

Si budak Aboi said...

sorry out de topic..

wachaa lawa tempelates blog hang !

eh kasi bah link hang dpt ni katner ok !

BULLET said...

eza, mane leh bagitau watpe belakang bunge tu...rahsia kitorg je...hahahhaha

aboi, ko kang ade yang kene gigit kat usus kang...hahahahaha

zul said...

wei bleh ke gambar yg org lain snap join contest tu... klu fotografer tu claim ko plagiat hasil seni dier camner... ha...takut2....

BULLET said...

ZUL, ADE KE KES CAMTU? KITORANG DAH BAYAR TAU X...SO DIA XLEH NAK MANDAI2 MINTAK ROYALTI BAGAI...HAHAHAHHA

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

cntik2..ko blh menang la bullet..gud luck!

kakchik said...

salam bullet. ni 1st time kakchik singgah sini kot.
cantiklah gambar kahwin bullet yg nak masuk contest tu.
kakchik akan undi sebab kakchik suka gambar kahwin yg hitam-putih, nampak klasik gitu.

BULLET said...

xtionkamen, kalau menang nanti, bullet belanje ko tetak shin chan...amacam?hahahahha

kakchik, cantik ke? malu la...hehehhehe...