Dec 23, 2009

BRADER ANGKAT

Di satu tempat di sekitar KL beberape tahun yang lalu...
Situasi adelah Bullet sedang duduk2 depan MyMart kat lokasi yang Bullet nyatekan tadi...
MyMart ni tepi jalan je...
Depan mate ade leptop yang dah xde sekarang...
On bluetooth...
Kite search WIFI kat situ...
Seb baik ade line...terus connect...
Xhirau dah orang2 lain yang lepak kat meja2 sebelah...

Layanla tenet kan
Dload lagu, check emel yang kosong
Pastu cari game yang best2 tapi xde
Hahahaha
Hampeh tol

Tengah2 syok layan tenet tu, mate Bullet ni boleh plak tergeliat pandang orang sekeliling
Tetibe ade plak sorang brader ni yang xberape nak berade
Naik motor RXZ dia...
Dari jauh sebelum dia sampai kat MyMart tu, Bullet dah nampak dah dia
Alih2, dia angkat tangan sambil pandang Bullet
Bullet pun peghati la...
 
" Kawan aku ke tu," desis Bullet dalam hati...
 
Apehal ayat Bullet cam dalam novel plak ni...Ade hati ke nak jadi Ahadiat ape tah tu...Xmo2
Dengan tanpe segan silu dan ragu2
Bullet pun angkat la tangan gak sambil mulut ni gatal plak nak senyum2...
Mamat tadi pun senyum gak...

" Sah kawan aku ni...Tapi sape ek," dalam hati lagi ni...Korang pun bace la dalam hati...Kang bace kuat2 kang ade yang orang cakap korang xbetul plak kan...Dok depan PC bace entry orang kuat2 plak...Harus korang nanti dicop gilo...

Brader tadi pun park la motor dia depan meja Bullet. Bullet agak dia mesti kawan sekolah Bullet yang Bullet dah lame xjumpe...Bullet pun nak g salam dia..Elok je Bullet nak bangun hulur tangan...

" Ko g mane wei...Berejam aku tunggu ko kat sini...Dem betol la ko ni..."

Erkkk, ade sore plak dari meja sebelah...Dengan gerak perlahan, Bullet toleh sebelah dan toleh balik kat brader tadi...Memang hampas tol...Rupenye member mamat sebelah meja...Bullet yang dah cam hulur tangan nak salam tadi terus buat2 cam alihkan kerusi kat situ...Dan mengemaskinikan leptop sambil terus berlalu pergi...Memang hampeh Bullet rase hari tu...Nape la Bullet yang ade kat situ hari tu...Nape bukan orang lain?

15 COMMENTS ON BULLET:

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

layout bru?
canteeeek

BULLET said...

hampeh ko ayu...bullet ingat ko nak komen pasal entry...pasal layout ropenye...hahahaha

zul said...

emmm... sah, ko SS...lalala

BULLET said...

erkkk...brader zul...SS tu ape? Setan Selayang ke? Huahahahahha

Si budak Aboi said...

mcm ne ko taw akubce n3 ko kuat2 dpn pc aa?

Nini teDDylicious said...

tuka layout lagik..

teruja plak kau tuja layout kan..??

incik bullet..jgn malu, jgn segan..

bnd2 neh lumrah..

haha!!

Ms.Independant said...

Hahaha.
Lawak je Bullet ni.
Orang sebelah je rupenye!

;P

Syima Syaz said...

kekekeke...malu nyeee!

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

hahaha..ko mmg perasan la bullet..
kisah ko mcm cite lawak yg mamat g jamban.pastu dgr org jamban sblh tye soklan.die jwb, sume soklan2.last2 org tu ckp ngn fon rupenye..malu gile.tp tu malu xnmpk muke..ko btul2 dpn2 muke.hahaha

BULLET said...

aboi, ko mmg bace kuat2 ke depan pc? sah ko ni cam budak darjah satu la...hahahaha

nini, bullet nak layout yang ringan je...xnak susah nak loading...hehehhe

ms inde, dah2 jangan gelakkan bullet lebih2 ha...tembak kang..hahahha

syima, ko nak tau x...bullet nyer malu tu sampai rase nak pengsan je...huahahahha

xtionkamen, ade ke kes camtu? hampeh tol la...seb baik dalam toilet kan...nasib2

Zura said...

salji ko dh kering ke bullet...hihihi..nie musim bunga plak ke..

Klau ko terus hulurkan tangan nk salam sure ko malu giler...drg sure gelak guling2...hahahha

farra-eng said...

adeh apsllh perasan sgt tu hahaha moral of the story jgn cepat perasan hahaha

wawabescoot said...

gheeee :))

milymir4e said...

malunyerr~
hikhik...
seb baek bullet pndi cover...
tp rsenyer owg 2 th x bullet perasan~
huhu

BULLET said...

zura, kalau dorang gelak guling2, bullet tembak dorang...hahahaha

farra, sebab bullet pasan bullet best, sebab tu bullet pasan lebih2...hehehehe

wawa, erk????

mily, maunyer dia xperasan...sebab tu bullet terus blah je...hampeh dorang tu...