Dec 17, 2009

LAGI BAIK TIDO...

Ahad lepas dalam kul 1 tengahari...Bullet tido dengan jayenye setelah bangun pagi kul 10. Pas mandi dan makan, kitorg sambung membaringkan diri yang sedia kenyang tanpe rase bersalah sedikit pun...LCD LG 32 inci yang same2 kitorg tengok, ade citer yang kitorg xnak tengok...Xbest sangat la citer tu...sebab tu xbest...Ni adela dilema hari Ahad untuk kitorg sebab hari Ahad mmg xde citer best even kat ASTRO yang gampang itu. Bulan2 bayar tapi hari2 nengok citer yang same...Balik2 citer yang same...Tutup lagi baik...

Bullet tido kul 1 tu sampai la kul 3 camtu...Agaknye la. Mrs Bullet plak tanye nak makan cucur x? Dengan lemah dan tanpe banyak soal, Bullet hanye memberikan senyuman yang paling menawan dan menggoda kepade isteri tercinta...Hahahaha...Dengan itu, Mrs Bullet pun berlalu ke dapur dan terus membuat cucur yang bukan dari jename Adabi...

Bullet ambik remote ASTRO. Bullet usha info...Selalu channel yang Bullet bukak...101,102,103,104,105,107,119,551,553,554,555,556,701,702,711,712,811,812,813,814, 815,816,851...
Byk gak kan
Chnl 111 pun ade gak bukak tapi bile bukak je, Mrs Bullet cepat2 sound...

" Awak bukak chnl tu sebab bak tengok ppuan Arab yang ********** kan? "

Bullet dengan terpinga2 akan terus tukar wlupn mase tu chnl 111 siarkan rancangan sukan negare2 Arab...Bile plak ppuan Arab ni main bola? Tah la...

Hari tu, Bullet tgk info kat 104 ngan 105...Xde citer best...101 plak la. Sekali ade citer Melayu la beb. Bullet mmg penyokong citer2 Melayu ok...Sape2 yang xsuke citer Melayu, xyah dok Malaysia..G lepak Nepal please...Pelakon boleh la tahan...Jalil Hamid, Ijoy ( wei2 korang nak tau x...dulu sepupu Bullet cakap muke Bullet same cam Ijoy..malu la I camni )...Pelakon lain, Faizal Yusoff, Watie Elite ngan Zila Bakarin...Tajuk citer ni xingt plak Bullet. Tapi mmg layan la tengok citer ni...Xnak citer kat korang citer ni pasal ape...Hahahaha

Kire ok la citer tu untuk tontonan keluarga...Sebab TV3 ade citer ngarut pasal orang Indon yang ade magik2...Wei2, nak citer pasal magik2 ni g citer kat negare lain la...Balik2 ngan siluman la, gajah terbang la...Please la TV3...Sure la orang xnak tengok citer ngarut tu...

Yang ASTRO plak sibuk ulang citer yang lepas2...Kalau x citer P. Ramlee, citer Cik Ah Cik Nin. Xpun citer KAU DAN AKU yang Bullet rase sungguh keji citer ni...Xde motif ape2 selain melalaikan orang ngan hero2 yang cam bagus padehal nyanyi xla bagus sangat...Muke yang sorang ade la cam muke alien...Yang sorang kontrol hensem...Pelakon ppuan plak kalau boleh nak pakai baju yang sikit je tutup melainkan heroin yang ala2 budak kampung...Kunun nak tiru citer High School atau Beverly Hills atau yang seangkatan dengannye...Dahla citer murahan...Gambo plak xcantik...Adik Bullet yang no 2 mmg anti citer2 camtu...Dia lagi ganas...Kalau kat umah mak Bullet, dia akan kongker remote tu sambil dengan hati yang senang menonton chnl sukan...Hahahahaha...Lagi sadis la beliau...

Apepun, suke hati korang la nak tengok citer ape. Tapi ingin Bullet tekankan keyboard ni sebab kalau xtekan xkuar huruf2 dan xjadila perkataan yang Bullet nak taip..Hahahaha...K la, Bullet nak sambung keje...Bunga2 yang Bullet tanam semalam dah berbunga...Nak kene harvest...Babai...

11 COMMENTS ON BULLET:

~@k1 is @utuMn!~ said...

hahaha..
astro mmg gampang!!
past tntang i2~~
erkk,
smbg mkn nasi lemak sambal kerang

Si budak Aboi said...

emm yuyp setuju dgn aki ! sek bek bukan aboi yg byr tiap 2 bln hee..

Zura said...

ntah pahapaentah cite kau aku tue...menyampah je...xpnah tgk pun..harap nk tayang pelakon yg berlagak macho je..boring tul...

kenapa ngan ppuan arab 2....nie mesti kes xbaik nie..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah rumah baru tapi tulisan kat entry tu tak dapat nak baca laa kalo kaler oren .

zella said...

astro mmg mcm tu..
ulang cite yg same smpai penonton naik jelak...klu xdpt tgk bln ni,bln dpn pun msti bole tgk sbb astro akan ulang heheheh
org bayor tiap2 bulan,xkn xle nk beli cite2 best.... ni blk2 keluarkan cite sendiri yg xberkualiti...

Aujinz said...

astrok astrok...

la nie dah kurang mengskodeng astrok sebab tak best pon..

ahaks..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

aku rasa bek tgk dvd pirate.ko beli je yg 4 in 1 tu..blh sesuka ati je nk pause kl nk tekencing..fast foward @ rewind kl ade part menarik..jeng jeng jeng..hahahaha...byr bil astro sbulan puluh2 hengget, kl hujan xleh tgk..kl 1bulan hujan..mampos..ttp kene byr gak..adoiyai

~~bella~~ said...

hahahhaa muka cam ijoy? eleh ..piiirahhhhh .... yang citer kau dan aku tu mmg OUT ! benci gile tgk sume ..baik tengok wrestling ...boleh study camne nak bedal orang ... fuhhhhhh

Syima Syaz said...

btl bullet..citer kau dan aku tuh mmg hampeh.nak2 pelakon utama pompuan dia tu..alahaiii muke cam baeeekk konon...opss terlebih plaks..hehehe

she_mah said...

setuju pasal cte kau dan aku.. nak tiru high school musical je..tapi menari n nyanyi x ok sgt..

Anonymous said...

apa yang saya cari, terima kasih