Dec 15, 2009

PENDEDAHAN YANG TERDEDAH

Ni ade satu pendedahan berani mati...Bukan dedah baju atau dedah ape
Sile teruskan membace
Jangan sampai terkejut lalu terkentut
Jangan....
HIHIHIHIHIHIHIHI ( efek sore pontianak )

 
Penah tengok x mende ni?
Penah gune x?
Agak2 kat umah korang ade ke mende ni?
Gambar kat atas versi katun...
Jom kite transform dia jadi versi gambo real skit nak?



Aik, tuko kaler plak...
Hahahaha
Xpela, yang penting mende ni same
Kegunaan mende ni
Korang isi air panas dalam bekas yang di panggil HOT WATER BAG ni
Suam2 pun boleh la
Tapi jangan bubuh ais
Dan dilarang same sekali untuk korang, korang dan korang
Bubuh gula mahupun teh ataupun krimer
Sebab bekas itu bukan untuk korang buat bekal air teh untuk korang nyer bekfes atau lunch
Kalau korang buat jugak make korang akan digelakkan oleh rakan2 opis
Serta orang2 yang menunggu bas, LRT atau Komuter yang same2 dalam on the way g keje
Jangan same sekali korang melakukan aksi tersebut

Fungsi mende ni
Bile korang dah bubuh air panas dalam tu
Korang letak la kat pale korang yang sakit tu
So, sekarang kite tau la mende ni sesuai untuk orang yang sakit pale kan
Bile sakit pale, letak mende ni yang dah diisi dengan air panas kat pale
Make sakit pale korang boleh kurang la
Sebab haba yang dikeluarkan oleh air panas tadi bertindak sebagai tuam
Tau ke tak tah korang2 ni tuam tu ape
Haram...
Satu lagi...
Nak letak kat perut untuk sape2 yang sakit perut pun boleh gak
Tapi alangkah malangnye sebab perut yang sakit bukan meminta air panas
Tetapi masakan panas yang sesuai untuk hidangan lunch
Oleh itu, ade eloknye korang pegi makan...

Care nak letak kat pale bukan macam gambar kat bawah ni


Yang ni @ki je penah buat
Sebab dia senget sikit
Ade ke gune botol isi air panas
Jangan ye korang2
Jangan gune botol kace atau botol plastik
Kerna...
Dikhuatiri kalau gune botol kace dan letak botol tu atas pale camtu
Sekirenye botol tu pecah, make...
HKL la jawabnye
Kalau botol plastik plak
Jangan kan pale, tangan korang pun xsudi nak pegang sebab panas sangat
Silap2 botol plastik tu mengecut

Oleh itu, sile gunekan HOT WATER BAG yang diluluskan oleh SI RIMAU shj
Yang lain2, korang tanggung la sendiri

15 COMMENTS ON BULLET:

~@k1 is @utuMn!~ said...

dem it!!!
bullet hmpeh tol!!
ko sje nk MALUKN ak... awhhh... malu2!!!

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

bullet~
mintak ~@k1 is @utuMn!~ ajo kan aku..
waahahhahaa~
suda menanges hentak2 kaki ngadu kat aku yg ko kedengki dia
apela~

~@k1 is @utuMn!~ said...

huh! btl2!!
bullet dengki bapak kt aku.. dem3!

BULLET said...

aki, bukan nak malukan la...tu kisah teladan tu..huahahahaha

ayu, mmg guling2 la ko gelak kalau ko tengok aki tu letak botol atas pale dia. dia ingt pertandingan letak botol atas pale ke...ngeng

BULLET said...

aki, sikit aku xdengki...huahahahha

Si budak Aboi said...

hahahaha lucu betuk si K1 teu xpelah kreatif jugak !

nURmALa mAZLan said...

dulu kita pakai benda ni kat office lama sebab air cond dia sejuk bangat..

BULLET said...

si budak aboi, mmg lucu minah tu...xpasal2 jadi bahan untuk entry bullet...hahahaha

nurmala, boleh gak ek gitu? layan jela...

AzuanBudakPandai said...

cam best je menda tue huhu

BULLET said...

azuan, ko ingt tu toys ke. cam best cam best. tu mende tu buat ubat sakit pale ye...hahahaha

Ms.Independant said...

Mr Bean pena gune bende ni wat air teh!!!
Hahaha

:P

zul said...

emmm...entahlah...

BULLET said...

ms inde, ye ke mr bean penah gune? hahaha...klaka la plak

zul, kalau dah tau badan xsihat, loya2, penin2, bek dok umah...pastu letak mende tu kat pale...amacam?

sue said...

sue pun ada cam ni satu kat umah..tp bentuk dia lain n comey cikit..heheheh

Nini teDDylicious said...

bullet..ibu aku tak taruk air panas cam @ki buat tuh, pon kne masok HKL gak..

iskk..