Nov 12, 2009

UNIK YANG MATANG

Orait, Bullet nak citer skit ape yang uniknye family Mrs. Bullet ni
Bukan la maknenye dorang ni pelik ok
UNIK aje


Mrs Bullet ni 3 beradik


*yang belah kiri tu la Kak Ina

Yang sulung kakak dia la
Bullet panggil dia Kak Ina
Kitorg sume panggil dia Kak Ina sebenarnye...
Lahir pade bulan Januari tahun 1982
Status dia...Bujang trang tang tang
Keje...ape tah keje dia...lupe plak


*yang belah kiri tu bukan Abg Yie ok...dah sah2 ppuan yang tu...

Yang no 2 abang dia la
Umo mamat yang berstatus abang ipar Bullet ni 26
Bullet menggelarkan beliau ini sebagai Abg Yie
Name manje la kat umah
Baru je mendirikan umah tangge ngan org N9 yang menetap kat Melake
Azita name diberi ( diberi tau x bukan mintak name tu )
Bullet panggil dia ni Kak Ita
Berusia setahun lebih matang ( matang ok ...jangan gune yang lain ) dari Abg Yie
Bulan Mei dia lahir
Seorg yang kerjenye same ngan Abg Yie...
Same2 putih, cerah dan seumpame dengannye


*Yang kacak tu Bullet, yang cun tu Mrs. Bullet

Yang last sekali dah tentu Mrs. Bullet
Umo wife Bullet ni 24 manekale Bullet plak lahir bulan Januari 1982
Mrs. Bullet anak yang bongsu tapi kitorg kawin dulu
Langkah bendul xingt
2 org sekali gus
Sape soh dorang kawin lambat2 kan...
Huahahaha

Ok, ape yang uniknye?
Korang rase sape yang paling matang dalam family ni?
Yang paling matang tu maknenye umo sape yang paling banyak la

25 COMMENTS ON BULLET:

Miss Nurul said...

erk..mcm pelambung kt gambang water park jek.. hihi...

BULLET said...

miss nurul, org soh komen pasal netry la bukan pelampung...sah fail spm ko ni

~AmyLiana8886~ said...

Jodoh bullet sampai awl la tu..hehhe..

zul said...

adoi, kesitu plak entry ko ek...

Ok ok, ko paling tua... tapi plez yek, aku still abg dan wife aku still akak ipar ko...hormat skit... hehehehhe

dah tua rupenyer ko ni ek..kahkahkahakhakhak

thank sbb puji...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ko laa yang paling matang ..eh, sama laa umor kita tapi aku dah ada anak satu..larikssssssss...

~natasha~ said...

huhuu.. ko patut kawen dgn kakak nye.. bkn adik nye.. ahaksss...

ko pasan arr diri ko muda ekk.. huhuhuh...

xde laa unik mane pon... ko je pasan lebih... zmn skrg ni nothing impossible... ahaksss

BULLET said...

amy, tu ler pasal...dah sampai seru org cakap kan

zul, ye la bullet hormat...ampun tuanku

elissmie, dah ade anak dah? huaaaa, nak anak gak...bullet nak anak

natasha, mmg la mude...bukan cam ko tu...taste laki org...ahakssssss

Nini said...

ape soalannya..??

sape lagi tua eaa..??

err..hint tak terang..

ngee!! besh lak tgk org2 da kawen nehh..

yeayy!!

BULLET said...

nini, bukan tua la...matang tau x...bahase tu sile jage...kang engineer marah. huahahaha

Aujinz said...

ahaks.. langkah bendol tak hingat..

okeyhlah..tuan tanah paling tue..err.. matang..

BULLET said...

aujinz, gurau kasar tu...ahaks...

Mawar_berduri said...

klau langkah bendul kena bagi sepersalinan la kan?..huhuhu ..

yang uniknya.....wlaupun kakak mrs..bullet lahir tahun yg same ngan bullet...?? kan?..tapi bullet panggil akak die kakak la kan? ..huhu
ntah la..tak tau...

ps: cantik la pengantin pink tu ..

nURmALa mAZLan said...

Langkah bendul la ni??
caner kakak ngan adik leh lahir sama tahun ni?

BULLET said...

mawar berduri, bukan cantik la pengantin tu...jambu jek..huahahaha. yang uniknye wpun bullet kawin ngan yang bongsu, bullet still yang paling tua

nurmala, aah langkah bendul...sian bendul...mane la tau nak same tahun lahir...

Zura said...

sure lah mak bapak drg yg plg matang dr krg anak² dia...hehehehe...

umur krg dekat2 je erk...dulu mase lahir krg satu spital erk...

miss izan said...

bullet la yg paling tua! tgk pon dah taw.
muahahaha

BULLET said...

zura, ape lak kitorg satu spital...bullet lahir kat melake, dorang lain2 tempat...ko ni kang

miss izan, ceh...matang ok bukan tua...tolong skit ye

milymir4e said...

aikkk~
mcm knl jerr tmpat piC fes n third 2..
gambang resort yerr bullet???
huhu..

Sharinginfoz said...

keluarga yang hepi kan...

Liyana said...

yang paling matang ialah siapa yang paling banyak makan garam...hehe

AzuanBudakPandai said...

uit2!! sape tua..
aku paling muda kot haha

atiza said...

OOo.. panggil kak ita ko?.. erm, rasonyo tak ponah plak dongar ekau pggil laie.. apo2 yolah adik bullet yang termatang dlm famili unik.. hehe

BULLET said...

milly, aah kat gambang resort...nape? penah g ke?

sharinginfoz, hepi la jugak...sebab ade nye bullet yang suke kutuk2 dorang

liyana, sape la yang bagi makan garam bebanyak tu kan...

azuan, ko mane ade masuk dalam family ni...kot ko nak kawin ngan kakak ipar bullet boleh la

atiza, ni konpius ni...selalu husband je yang komen.ni sampai kakak ipar den yang komen ni...ape plak xpenah panggil. kat tc mase kat mcd tu kan bullet soh kak ita g beratur...xingt yek...

~natasha~ said...

taste laki org pon ok gak pe... still hot...laki org pon bkn stock yg 40-50 thn... awal 30-an.... xkan aku nk cite semua kt blog.. huhuhuh... buang mase.... ttg yg bujang2 ni.. pandai makan pandai laa simpan....

memula tgk pic bini ko pon aku igt baye2 ko... rupanya muda lg... salah plak....huhuhu....

BULLET said...

natasha, sile beri penjelasan berhubung komen anda pasal bini bullet baye2 bullet? ko nak cakap ape sebenarnye ha?