Nov 23, 2009

SEPI SEORANG BULLET...

Dah lame dah Bullet tunggu ko
Sampai berjanggut, pastu Bullet shave, tumbuh balik janggut tu
Dah huduh dah rope Bullet mase tu
Awek2 yang lalu kat sebelah pun xnak pandang Bullet
Padehal dulu dorang yang ngorat Bullet
Tapi kutahan jua
Xtertahan dah rase rindu ni

Bullet penah jumpe ko dulu
Tapi xsure la itu ko ke bukan
Nak tegur takut silap plak
Kang xpasal2 makan besi
Bullet usha ko dari jauh je
Dengan harapan ko akan memandang Bullet dan menegur Bullet seadanye

Tapi ade sekali tu Bullet beranikan diri jugak untuk bertanye
Bertegur sape dengan ko
Ternyate Bullet mendapat layanan yang buruk sekali
Ko jual mahal ngan Bullet
Ko xnak ngaku yang itu adelah engko
Teganye hati ko buat Bullet camtu
Bullet ade buat salah ke dengan ko?
Kalau ade tolongla cakap
Nape ko xnak ngaku yang Bullet tegur tu adelah engko?

Xpe. Bullet balik umah
Bullet bagitau mak Bullet
Dia pun geleng2 pale je
Xtau la ape yang dia geleng
Tah2 dia xpaham ape yang Bullet cakap
Sebab tu dia geleng je

Hari ini
Petang ini
Bullet akan buat perhitungan dengan ko
Bullet nak ko sendiri bagitau siape ko sebenarnye
Depan khalayak ramai
Kalau betul lah itu engko,
Bullet akan cube untuk membawa ko pulang
Walau ape care sekalipun


Ko tunggu lah kat situ
wahai

PERODUA ALZA

22 COMMENTS ON BULLET:

Siti Zubaidah said...

Wish u best of LUCK......

Nini said...

MPV perodua tuh eaa bullet..??

~AmyLiana8886~ said...

lor..ingatkan pe td..kete upanyer.

BULLET said...

siti, tengkiu2

nini, aah...kul 5 petang ni launching kat klcc. tapi kat showroom rasenye dah ade dah

amy, hehehe...ko ingat ape?

zul said...

aduh,...

ko bayar ah si comel ko tu dlu sampai abis, baru ah nak berangan nak pasang cawangan baru...apa daaaa.

Miss Nurul said...

alza yg kiut miut tu.. suka gak..........

sue said...

walawei...ayt gempak gler!!!huhuh

BULLET said...

zul, kalau dapat cmne? hahaha...mane la tau kan rezeki nak dapat...

miss nurul, tu la, xsabar nak tengok kete baru tu...cam best jek

sue, mesti la gempak kan...penyokong perodua ni...

~@k1 is @utuMn!~ said...

ap neyh!
bgn3 tdo da kne tipu ngn bullet!
makan hampeh balik!
xjd ah blnje subway!

BULLET said...

ala aki, rilek la...dah camtu je care nak luahkan perasaan pasal kete tu...hehehehe. belanje eh...

fmina08 said...

aku igt jumpe awek lama tadik..sure mrs bullet bengang kalo betul awek..hiiiii

BULLET said...

fmina, ade plak awek lame...jangan harap la Bullet nak jumpe...Bullet dah ade Mrs Bullet tau x...hehehehe

Aujinz said...

ahaks..
ayat punyelah mengayat..

saba bro saba..
Alza rendahsikit daripada exora..tapi khas untuk mereka yang minat MPV rendah macam tue..

aku pun tengah usha..

BULLET said...

aujinz, aku nak tengok la petang ni kat showroom...xpuashati beb selagi xtengok dari dekat

F I T said...

dah confirm ke nama dia perodua alza?? aku pnah tgk pic kat kilang je..tak pnah tgk depan mata lagi..heh

BULLET said...

fit, dah confirm dah la tu name dia...petang ni kalau rajin g la tengok launching kat klcc

Zura said...

hek eleh ko nie bullet...perodua alza ke...

BULLET said...

iye la kak zura oi...berdebar ni nak tengok dia...hehehee

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

macam grand livina la bullet..luas lagi exora..but not bad lah...

xi da ya said...

dah book new MPV tu ek?hehe

BULLET said...

alvin, ye ke? semalam ingt nak g tapi xjadi...ujan la semalam

xi da ya, dah book? xla. sape2 nak book sure la 3 bulan baru dapat. pastu tahun depan kuar lak alza model yang upgrade nyer....siap ade bodykit

Anonymous said...

perlu menyemak:)