Nov 24, 2009

KO NAK BANGUN KE XNAK?

 Isu Nuff tido, Nuff xbangun dah selalu sangat la Bullet dengar...Bile Bullet klik kat blog orang, ade je Nuff tu. Bile orang datang kat blog Bullet, asyek2 dorang cakap Nuff tido...Hari tu Bullet ade emailkan masalah kenape Nuff xselalu keluar kat blog pade orang Nuff tu...Then dia reply camni...

Hi Bullet,

When bloggers insert our ad units into their blog, they're marking down an advertising space for us to sell to our advertisers. Till an advertiser chooses to advertise on their blogs, the ad unit will be minimized to reduce load time in those blogs. Once an advertiser chooses to advertise on your blog or if there\'s an ongoing CPC campaign for that ad unit, only then will the ad unit show up in full size displaying the ads.

Your mentioned ads are CPC ads. Advertisers normally buy a number of clicks of the ad to be spread out through a duration of time. For example, if an advertiser purchase 700 clicks for a duration of 7 days that will mean that only 100 clicks are allocated each day. And as such, on every day during the campaign, the ad will continue showing in all blogs which are not showing CPM campaigns and opted for \'Show Global CPC Ads\' till 100 clicks have been used up. Upon then, it will no longer show for the day. Once the clock strikes 12am, the allocation will begin anew and thus it will show again.

Camtula ape yang dorang terangkan kat Bullet...So kalau Nuff xbangun2 ke sampai satu hari, korang ingt la ape yang orang Nuff tu bagitau...

Chow dulu...

23 COMMENTS ON BULLET:

~@k1 is @utuMn!~ said...

kre dia depends la kn pd pengiklan nk kua kn bp byk...
humm~~
ok2~
i knw tat,
sbb 2 la ek aki f5 blog bullet byk3 kali pon x de ksn..
heheheh

Yanmie said...

oh okies faham2..minta halal nk copy email yg nuff bls kt bullet nie. utk share ngn kengkawan yg lain..

eynda said...

Bagus bullet...siap email diaorg lagi hehe...tq :-)

BULLET said...

aki, betul tu...xpela.dia nak kuar, dia pandai la kuar...kalau xnak pun xde hal la. Bullet buat blog pun bukan nak kaye...just nak share info...kalau dapat cheque juta2 dari nuff tu kire alhamdulillah la

yanmie, copy la byk mane pun nak copy...bagus untuk info kan...

BULLET said...

kak eynda, just nak tau nape nuff selalu xkuar...kalau xtanye kite xtau. pastu hasil pun sikit je...nanti ade yang fed up plak ngan nuff ni

cik syazni said...

Thanks for sharing :)

BULLET said...

cik syazni, tengkiu2...

pakcik kordi said...

kalau nuff tk nk bgn jugak,ekau lempang je pinggang nuff tuh!!kah kah kah!!apa daa ayat oden!huhu...

parit habis....

ok..pakcik klik nuff ekau!!yeah!!!yeah!!

BULLET said...

pakcik kordi, lempang pinggang? baik terajang je senang kan...huahahaha...bullet pun dah klik nuff pakcik...yeah yeah...

Aujinz said...

NuffNak pon penat..sebab tue dier tido..

kroohhh...sape lagi nak suruh aku klik..aku free sampai kul 12 nie..ahaks..

BULLET said...

aujinz, dia penat sangat ke?bukan ke dia nyer stamina ok je...

sue said...

bagusla bullet..tp sumer ni dpa ada ckp kat website nuff la...kn sll baca tau websitdia..heheheh

BULLET said...

sue,aah. kene selalu bace. tapi bape ramai je yang bace kan...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

yer laa tuh..sabar2, kot nanti bleh advetorial ads kan..terus kaya :)

BULLET said...

elissmie, kalau terus kaye ok la...tapi nak kaye dengan duit nuff mmg xla...

nURmALa mAZLan said...

ooo..ni kes suka hati dia la ni kan..huh!!

cik zatil said...

nuff nuff baru ku faham mengapa ko suke tido nuff.. hehe

nak kaye ngan nuff gak bleh tapi kena sabo..

sabo..sabo..

cik zatil said...

nuff nuff baru ku faham mengapa ko suke tido nuff.. hehe

nak kaye ngan nuff gak bleh tapi kena sabo..

sabo..sabo..

BULLET said...

nurmala, aah. sesuke hati die je nak kuar ke x...hampeh

cik zatil, sabo tu mmg la kene sabo tapi kalau asyik xkuar mmg leh buat gaduh la...hehehehe

POSH76 said...

thx for sharing...tu sbb kekadang ada blogger yg terasa bile mai kata titon...tp mmg betul...takdenyer nak tifu2...good info tq

BULLET said...

posh, tu la kan. takut terase je sebab tu bullet tanye kat orang nuff tu. nak bagi sape2 yang terase tu paham...

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

Anonymous said...

Survival group against God?? LOL. Good luck with that. Truth is, no one knows the exact time this will happen except the man upstairs, however, I firmly believe that there are people placed here by God that post the warning signs and it's up to you to take heed.
[url=http://2012earth.net/switch_to_consciousness_2012.html
]mayan calendar 2012
[/url] - some truth about 2012