Nov 9, 2009

M.U ? SAME JE NGAN KELANTAN


Bullet bukak citer untuk entry ke - 101 ni dengan citer pasal


Yang telah membuatkan MU yang ngek kalah
Dan terus mengukuhkan cengkaman selaku pendahulu liga dengan jayenye
Berbaloi2 bangun wpun dah 2nd half
Kepade EN SCHA, mintak maaf kalau xkejut yek
Hp kene barred sebab xbayar lagi
Terlupe plak nak pakai hp Mrs. Bullet
Sori ek

Ape pun, game semalam byk kad kuning
Sebab dua2 team main agak agresif terutama MU
Yang terdesak untuk menang
Huahahaha
Sori la beb
CHELSEA IS THE BEST
Thanx to JOHN TERRY yang score goal
Hasil dari free kick FRANK LAMPARD
Terkedu goal keeper MU yang xbape sihat tapi tetap diturunkan gak
Sebab kalau pakai goal keeper simpanan
Sure CHELSEA menang besar
Tau dah

Dengan kemenangan ini jugak
MU jatuh satu anak tangge manakala ARSENAL sekarang dah no 2
Beza mate antara CHELSEA ngan ARSENAL adelah 5 mate
Jauh beb nak kejar
Liverpool lagi la xdapek nak kejar
Tahun ini adelah tahun untuk CHELSEA
Bukan tahun ni aje
Tahun2 depan pun same

Apepun
Baik sokong CHELSEA dari sokong KELANTAN
Dah la kalah
Mengamuk plak tu
Cmne bola sepak Malaysia nak maju

5 COMMENTS ON BULLET:

CiK By said...

gile keji title..hihihihi boleh dtg gaduh..

cik syazni said...

wah...leh cetus kontroversi neh..huhu

BULLET said...

cik by
cik syazni

jangan la marah...title tu sekadar title je. bukan bersifat kenegerian yek. just nak bagitau yang MU ngan Kelantan kalah je

e.l.i.s.s.m.i.e said...

huhuhu...x minat bola tapi penah gi stadium tengok bola :P

BULLET said...

elissmie, mesti g stadium tu sebab nak usha mamat2 kat situ kan? tol x? sile angguk