Nov 6, 2009

MIMIFLY...



Malam ni ade Anugerah Juara Lagu peringkat separuh akhir
11 lagu yang akan bertanding
Sume lagu boleh la dikatekan best
Wpun ade yang xbest
Tahun ni dorg buat open
Xde dah Etnik Kreatif ke, Balada sumer2 tu
Sebab dah xbanyak lagu Etnik Kreatif yang ade kat Malaysia ni
Org pun dah xkreatif nak buat lagu2 camtu
Dan manusia zaman sekarang ni xminat lagu2 camtu



Ok, malam ni Bullet nak tengok performance dari
ONE NATION EMCEES
Sebab ade MIMIFLY
Hahaha...
Suke tengok dia menari la
Cam xpenat je
Lagu dorang malam ni
RAJA GELEK
Sebab tu Bullet cari lagu ni kat tenet sejak 2, 3 hari ni
Yang jumpe pun lagu xori
Sume live show
Nak lagu yang studio version nyer
Kalau korang ade lagu tu yang ori, please bagi kat Bullet ye

Lain2 lagu yang Bullet suke malam ni
Antaranye
MIRAGE - PESAWAT
DAN SEBENARNYA - YUNA
KAU DAN AKU - AIZAT

Yang tu je la
Yang lain tu xberape enak di pendengaran Bullet
Hehehehe

Yang menghairankan Bullet la kan
Muzik - muzik tu xde la ramai sangat yang tengok
Tapi bile dah masuk Juara Lagu
Mmg grand kan
Nape ek?

Apepun, separuh akhir ade 3 sesi...
Minggu depan dan minggu lagi satu
Hari Jumaat kul 10 malam
Jangan lupe tengok ye

13 COMMENTS ON BULLET:

cik syazni said...

sbb juara lagu je lagu best2..hehe

Ms.Independant said...

Taun ni Faizal Tahir xde plak kan?
Kite ske Aizat & Yuna gak!

Hehe :P

eynda said...

Sebab selalunyer org suka tengok yg ending jek hehe...nasib baik Bullet cakap...akak tak ingat pun malam ni ada muzik2...

ezzati said...

dh separuh akhir???siyes x tau..bolela tgk mlm ni..suka yuna :)


thanks bg info :)

BULLET said...

cik syazni, tu la kan...yang lain tu mmg lagu xbest. sape nak dengar ye x

ms inde, faizal tahir ade la tapi minggu lain la

kak eynda, org mmg xingt mende ni sebab org nak tengok akhir je nanti

ezzati, welkam2...nak info ape2 sile la tanye lagi ek

Nini said...

tak ikot sgt muzik2 musim ni..

tp, die pny final, komfem tgk!!

imHepPie said...

nex week ade exam..nk tgk ke xnak..nk ke xnk...

Zura said...

open...xde etnik kreatif atau balada...???erm...

BULLET said...

nini, jangan ikut...follow je ye.hehehe

im, exam minggu depan. tengok je la. dah alang2 nengok nurkasih tu kan

zura, nape? xsyok ke?

~AmyLiana8886~ said...

nsib baca yg blog bullet kalau x xtau langsung ada juara lagu sparuh akhir..maklumlah jrg tgk tb..

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

tak minat~~
so tak join

.ib. said...

cayalah yuna semalam...u r cool yuna! suke giler~~~

BULLET said...

amy, sorry lambat reply komen ek...ramai lagi yang xtau sebenarnye...bukan amy sorang jek

ayu, ko mmg la xjoin sebab ko baru je hidup balik...hahahaha

ib, mmg cool la kan. sore dia same je. tapi one nation emcees gak yang bullet suke...