Nov 5, 2009

GATHERING UNTUK BLOGGER TEGAR...

Sebuah gathering akan diadakan khas untuk semua blogger sekalian!

Tarikh : 19.12.2009
Tempat : GENTING THEME PARK (meet at KL SENTRAL)
Yuran : KIV- akan dimaklumkan kemudian
(termasuk t-shirt and cenderahati)


Berminat untuk join gathering ni?

Sila beri info anda ke fhadlow86@yahoo.com @ oya_88@yahoo.com
Beserta maklumat seperti yg dinyatakan di bawah :

NAMA :
URL BLOG :
EMEL :
YM :
NO TELEFON :



Di bawah ni ade contoh 2 design baju untuk di vote :





16 COMMENTS ON BULLET:

eynda said...

Ai pemalu....

Farra Dhelina said...

wahhh.. cam best jewwww... awal2 da tpkr,klu join..ank2 akn daku tgalkan dgn makk haha.. blh bergediks dgn cik somiKu hihihi

Nini said...

weh..masehh sbb support bnd ni..

ajak kwn2 blog inehh smua2 tau..??

fikaryna79 said...

berminat tp alamak..maser 2 pengantin baru..bila tarikh ttp pernyertaan?

si kosong said...

waaa...nak ikut...eh,nak join..!!!
tp boleh ke bullet.?
pasal aku ni blogger yang x glemer...lalalalala

si kosong said...

lupa nak ckp...tshirt yang design no 2 tu cantik..tp agak banyak blok yang kena guna tuk design bulan tu...

sonata anak kancil said...

wow best ni...design no 1 tu cantik - sbb sy suke simple

:: p R i n c E s S _ N :: said...

menariks..tp x to ade hal ke x time tuh...

BULLET said...

kak eynda, gathering kali ni untuk kenal2 dulu blogger sume...so, ape nak dimalukan

farra, ceh, nak menggedik je la. xpe2...sekali sekale kan. bullet pun g ngan wife

nini, baiklah. akan ku ajak abg ipar dan kawanku pergi

fikaryna, tarikh g 19/12/2009. so tarikh tutup tu nak kene tanye admin la kan

si kosong, bile dah jumpe nanti sure glamer nyer kan...ape ade hal glemer dengan x

sonata, ko suke t shirt je xdapek la. kene join tau x

princess n, buat2 ade mase je la. plan lain ko kensel jek...

si kosong said...

ok2....so aku join..camne nak konfirmkan ni.?bgtau sape.?

si kosong said...

lupa aku nak tanya...ni first gath ke.?

BULLET said...

si kosong ni kang ade nak kene ni kang...hehehe...ko bace entry tu, ade arahan dia kan...ko kene email kat admin dia...pastu pilih baju mane yang ko nak...saiz jangan lupe...pastu nanti dorang akan email balik kat ko...ni mmg 1st gathering la

si kosong said...

hohohoh..tgh excited ni...oo,x perasan lak ada arahan kt entry tu...ok2..aku email dorang now.

Ms.Independant said...

Wah! Maken meriah la gathering ni!

:)

BULLET said...

si kosong, nanti kalau g jangan lupe bagitau k

ms. inde, betol tu. harap2 ramai yang join

si kosong said...

ok bullet...aku da sent maklumat kt brader fhad td..so aku konfem g kalau dibenarkan..hohoh

pasal aku mmg suka gath2 ni..hahahha

ish,x sabar pulak nak tunggu dorang reply email aku..hahaha