Nov 26, 2009

MEREPEK DI MALAM HARI...

Saat ni Bullet ngan Mrs Bullet xleh tido lagi sebab hidung dia x ok sangat. Ni pun Bullet pinjam laptop adik Bullet. Bukan nak post entry sangat tapi sebab nak main cucuk tanam kat fesbuk je...gua sudah addict la kat FARMVILLE. Gilo meroyan la pasni...

Untuk entry yang lepas yakni yang INI, Bullet mintak maaf sebab ade yang xleh komen kat entry tu. Bullet tersilap pegi ubah setting untuk komen plak. Dah xdapat komen2 yang membine dari korang. Tapi sure pasni korang dah boleh komen cam biase la.

Ni kali pertame Bullet post entry malam2 bute sebab selalunye post entry mase office hour je. Almaklum la, bende pree kan. Gunekan tanpe was2 la ye x...Lagipun watpe nak post entry malam2...Baik Bullet tido sambil menyambil...Hehehehe...

Okla, Bullet nak sambung main fesbuk...Selamat malam dan Selamat Hari raye Haji untuk korang2 ek...Moge2 tahun depan kite sume dapat naik haji. Bukan naik haji kat kedai kopi ye. Kalau yang tu mmg tiap2 hari pun boleh. Hampeh. Order teh tarik segelas tapi dok lepak main dam sampai kedai nak tutup...Mau xbengkrap toke kedai tu...

Baikla, babai sume

6 COMMENTS ON BULLET:

Insan Biasa said...

nice blog....

Insan Biasa said...

nice blog....

BULLET said...

insan biasa, thanks ye...xde la nice sangat...ala2 je tu

Aujinz said...

Selamat Hari Raya AidilAdha Bro...

jangan menyambil sangat...hahhhaha

Liyana said...

selamat hari raya aidiladha

Zura said...

tangan tue gatal sgt...
sape xnk free kan...