Nov 30, 2009

KEHEBATAN CHELSEA TERSERLAH...

Well well well
Selamat pagi la kengkawan ku
Pagi2 ni just nak buat entry pendek je



CHELSEA yang hebat lagi best
telah MENGALAHKAN
Arsenal yang terhincut2 buku lali dorang
Dengan kemenangan
3 - 0



Arsenal ni reti main bola ke x ni?
Nak compete ngan Chelsea yang hebat tu?
Mmg xdapat la
Wpun korang main kat tempat sendiri
Tapi kekuatan Chelsea tetap tiade tandingan
So, Chelsea telah mengekalkan rekod kemenangan ke atas kelab2 yang ala2 je bagusnye
Seperti Man Utd yang menang lawan ngan kelab paling bawah
Liverpool yang prestasi tah ape2
Dan Arsenal yang konon cam bagus tu



Thanx to DIDIER DROGBA yang dah score 2 gol
Sure la Bullet nyer fantasy football nyer point naik ni
Dan terime kasih jua diucapkan kepade pertahanan Arsenal sebab score gol sendiri
Tengkiu2



Kepade yang sokong team lain selain Chelsea
Harap2 korang akan terus kalah ye
Huahahahahaha

16 COMMENTS ON BULLET:

mr cekodok said...

haha.ak kuciwa la bro
mcm mn nth blh kalah ni
adoi
drogba mik dadah kot=)

BULLET said...

mr cekodok, tu tuduhan palsu tu...ko nak kene saman ke ha? huahahaha...

mr cekodok said...

hahaha..aku tuka statement.drogba mik maajun tongkat ali kot=P

dh men tmpt sndrik pon xle skor 1 gol pon.arghh depressed idop aku cmni

BULLET said...

mr cekodok, drogba tu kan ke hebat...xsia2 chelsea ade dia...lagipun arsenal agak parah sebab ramai yang xmain kan...tapi kalau main pun sure kalah nyer bro

Zura said...

belagak sungguh ko ye bullet chelsea menang...arsenal bg menang je tue...hehehe...pdhal xtgk pun...saje nk buat ko tue hot...

BULLET said...

zura, xpe2...sebab chelsea menang, bullet rilek je...cakap la ape pun...huahahaha

F I T said...

walaupun aku support man u, tapi aku respek gak si chelsea ni sbb diorang ni matured..tak overreact..cool je..maybe sbb tu diorang leh menang..kira kalu perang psikologi diorang menang a..tak mudah melatah..

P/s: aku support Man U dan juga team yg lawan Chelsea..hahaha..bila a chelsea ni nk down

BULLET said...

fit, oleh kerane ko bersikap begitu, make man u la yang akan kalah sekali dengan mane2 team yang lawan chelsea...huahahahaha

nURmALa mAZLan said...

tahniah bro..huhu`
Barca juga hebat malam tadi =p
Beza antara Barca ngan Madrid = CARLES PUYOL
Real Madrid spend 250 million only to play defensively and counter attack? - commentator

fikaryna79 said...

chelsea..dulu kini selamanya..huhu..

BULLET said...

nurmala, betul tu...real madrid bukanlah team yang hebat pun...sebab tu dalam liga pun hampeh...support chelsea and barca

fikaryna, yeah...chelsea rules

Aujinz said...

Aiyark...alaa bro..biaselah ..hero kalah dulu...(..ntah kali ke berapa ntah kalah..)

BULLET said...

aujinz, kalau hero kalah dulu tu, citer hindustan bro...yang ni bukan hindustan...sebab tu la asyik kalah je...huahahahaha

Syima Syaz said...

en. bullet...
igt..bola tuh bulat.....life mcm bola,lawan bola pun mcm bola...kesimpulannye....hari ni hari chelsea,esok lusa hari arsenal...

Syima Syaz said...

en. bullet...
igt..bola tuh bulat.....life mcm bola,lawan bola pun mcm bola...kesimpulannye....hari ni hari chelsea,esok lusa hari arsenal...

BULLET said...

SYIMA SYAZ, ESOK LUSA HARI ARSENAL KE? TENGOK JE LA...YANG PENTING CHELSEA TETAP RILEK JE...