Nov 26, 2009

BULLET DAPAT KEJE BARU...YEAY YEAY...

Korang, korang dan korang 
Yang Bullet xtau ape korang buat tadi
Tapi sekarang Bullet tau yang korang tengah bace entry ni
Harap korang bace dengan tenang
Dan tanpe rase gelojoh ok

Hari ni Bullet nak mengumumkan yang Bullet agak bz
Bukan bz buat keje yang ade
Bukan jugak bz cari lembu tok ketua yang hilang entah kemane
Bukan jua nak cari daun kelape nak buat ketupat
Tidak same sekali
Korang jangan la main teke2 je
Sure la salah jawapan korang

Sebenarnye Bullet nak menumpukan perhatian
Pade satu pekerjaan yang Bullet baru dapat
Hari tu hantar resume dah
Tapi lambat plak dia panggil interview
Tetibe semalam dapat surat panggilan keje
Excited la jugak sebab dapat keje baru kan
Wpun gaji xbesar mane
Tapi cukupla kalau nak beli PERODUA ALZA
* nak citer skit pasal PERODUA ni. Semalam Bullet g makan kat Taipan USJ ngan Mrs Bullet. Ade la showroom Perodua kat situ. Display ALZA tu kan. Bullet pun g la sorang2. Mrs Bullet tunggu kat tempat makan tu. Mase Bullet sampai tu, Bullet sorang je kat situ. Pastu dalam 2, 3 minit baru la ade orang lain datang. Yang Bullet xpuas hati tu, Bullet yang 1st datang ni haram xdilayan oleh staf2 Perodua tu...Tapi orang lain yang datang kemudian tu dapat layanan yang bagus je..Bengang la plak. Terus Bullet blah. Ingat aku heran ke ha?

Sambung citer pasal keje
Bullet g buat keje dulu la ye
Bz ni
Ape2 pun jumpe la korang kat tempat keje baru Bullet nanti
Add je Bullet kat fesbuk korang
castlev7_0@ymail.com
Sure Bullet ade kat FARMVILLE tu...

See u again

3 COMMENTS ON BULLET:

BULLET said...

mintak maafla kawan2. xleh komen sebab ade problem kat setting tu...ok, sekarang dah boleh komen dah

Nini teDDylicious said...

hee..so, aku laa yg 1st komen sini an..??

ades..ape laa pny ayat intro..cam gile kuase plak aku nehh..

erm..aku jz nak congrates kau bullet..sbb kau dapat keje baru..

moga kau trus sukses..

aminnn...

BULLET said...

nini, ko mesti kompius ni...bullet dapat keje kat farmville la