Nov 19, 2009

KENAPE KO LEBIH SATU?...

Pengumuman ( Pengumuman pengumuman siapa yang mau bantu tolong aku...bla bla bla...LIRIK LAGU DARI WALI BAND )

Adik Bullet dapat 5A untuk UPSR dia...
Giler kentang minah ni
Kalau Mr Potato tau pasal dia ni, sure dia jadi Mrs Potato
Name dia Syaheeda tapi kitorg panggil dia Syida je
Bullet ingat dia sengal
Ropenye cerdik la gak
Same la dia ni ngan Bullet
Dulu Bullet dapat 4A
Mase Bullet dapat 4A tu cam xcaye je
Kembang kempis je hidung nak bagitau mak yang Bullet telah berjaye menggenggam segulung ijazah sarjana muda...cewah...gilo
Padehal ketas biase je pun
Tulis A, B, C
Tapi yang Bullet nyer sume tulis A ye
Xde huruf lain

So, dalam adik badik Bullet
Kire dia la yang paling tinggi UPSR nyer result
Eleh, takat lebih satu je...
So, akan kuberikan hadiah satu set gelas
Nape gelas?
Sebab tu je yang Bullet ade banyak
Mase kawin hari tu dapat byk gelas
Tah ape2 tah org yang bagi hadiah kawin ni kan
Balik2 gelas
Pinggan mangkuk
Set sudu garpu
Bagi la sport rim ke
Voucher tinted kete ke
Sponsor cat ke



Syida ni yang sebelah Mrs Bullet tu...Apesal plak nampak gigi ko ha? Kaver la skit wei...

22 COMMENTS ON BULLET:

MsAnisSyahirah said...

wah, terrernya 5A..
congratzzzz...
hihi..


http://msanissyahirah.blogspot.com/

joegrimjow said...

congratezzz!

eynda said...

Tahniah!!

zul said...

tahniah...

imHepPie said...

nk gak set gelas

«♪Ruff♪» said...

tahniah buat bullet nye adik...

Bintang Hati said...

hye bullet,

tahniah wt adik bullet..
erm bijak2..
hehhehe..
banyak ye set2 glas n pinggn mgkuk tu?
bole la bg kt hani erk?
hehhehe

fmina08 said...

wakakaka!!! ayat jeles tuh!! konon ko lah paling terer yek lam family..tetiba kn pancung sket pye baik...wakakakakah!!! ngs la...ngs la... ekeke

B E L L A said...

congratsssssssssssssss boleh masuk asrama penuh. :)

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

tahniah kat dia~~

wey bullet~
bior r gigi dia ternampak~
si halimah jongang tu relex je tayang gigi dia...
lak2 cun wey~
weeeeweeetttt!!!!!!

BULLET said...

ms anis, terrer? eh tak tak. adik bullet xganas la...silap tu

joe
kak eynda
zul
akan disampaikan usapan tahniah tu kat tuan punye badan

im, ko nak ke? ko dah kawin lom?

ruff, mekasih2...toce2

bintang hati, apesal plak la nak bagi kat ko set pinggan mangkuk gelas bullet tu? bullet nak recycle tau x. kawan2 kawin nanti senang nak bagi hadiah

fmina, nangis? bullet ni tabah tau x...

bella, kalau terus masuk universiti leh x agak2?

ayu, halimah jongang tu buatan...sah2 la dia tu cantik asalnye...ko ni terpengaruh betul la

Aujinz said...

tahniah..tahniah...untuk adik Bullet..

Terer gak eik..aku nak satu set gelas gak..:D

BULLET said...

aujinz, ko nak gak ke? bukan ke ko nyer dah banyak kat umah tu...

fikaryna79 said...

kecik2 dah terer..congrats utk syida..bukan utk bullet..haha..

Zura said...

klau ko xpuas hati dia dpt 5A ko ambiklah UPSR lg bullet...
ambiklah subject lebih2 sikit...
pape pun tahniah sesgt kat dia...

Miss Nurul said...

pandainya diaaa....

bijak2!!!

anak sape la ni....

BULLET said...

fikaryna, ala uuntuk bullet sekali la...please please....

zura, ko ingat bullet ni xde keje lain nak buat...nak ambik upsr plak...susah tau x...

miss nurul, anak sape? tah la ek...anak mak bullet kot...

Redbloodsnow said...

perhhhh!!! giler pandai adik ko bullet oii. jeles lak aku. aku time UPSR dpt straight --->>> B...hahahahahahaha


:P

BULLET said...

red, ko dapt B? Bagus, Betul, Bernas dan Berjaya...Bernas tu bukan Beras Nasional ok...

sue said...

my niece pun dpt 5A...congrate sesame eh...

Yanmie said...

tahniah buat adik bullet..

BULLET said...

sue
yanmie
bebudak sekarang ni pandai2 ek...tahniah gak untuk sape2 budak darjah 6 yang ade blog tu...hehehehe