Nov 5, 2009

KELUH KESAH...

2 hari yang betol2 bz
Jengok blog pun 2 jam sekali je
Mmg sengal kan
Follower x bertambah
Nuffnang xnaik
Komen kat entry pun xreply
Mintak maaf kat korang ek
Tidak disengajekan
Sebab Bullet nak clearkan keje2 yang lame giler tertunggak
Bukan Bullet yang buat tertunggak tapi org lame yang Bullet gantikan
Xtau la nape dia xbuat
Maybe sebab dia tau dia keje sini xlame
So dia malas nak buat
Lantak dia la kan.

Bile keje xde lak rase lapar
Time dah setel keje barula perut ni meragam mintak makanan
Padehal Bullet sekarang ni makan nasi pagi2
So lunch hour xmakan la
Petang kang baru makan yang ringan2 jek
Semalam g timbang berat badan kat Mydin
Ala, yang masukkan duit 20sen tu
Rasenye mesin timbang tu dah kenal muke kitorg
Pasal tiap2 minggu kitorg timbang kat mesin tu
Mesti dia nyampah nengok muke kitorg
Dahla masing2 nyer berat leh tahan la kan
Tapi sure mesin tu xleh tahan
Biaq pi la dia
Berat Bullet 71.4 kg
Menten dari 2 minggu lepas
Nak turunkan lagi
Nak berat dalam 65kg ke kan
Lantak la perut ni...
Jangan layan sangat
Kalau dilayan mmg selalu mintak makanan

Ok, takat ni dulu
Nanti kang Bullet buat entry lain
Nak rest jap...

13 COMMENTS ON BULLET:

LuVidA^^ said...

hi...huhuu.....kalau bz mmg la blog x terusik....sume remain da same..xramai yg jenguk

zul said...

aku sedar ko dah semakin mengembang... pandai tul adik aku jaga ko ek.. hehhe...

BULLET said...

luvida, tu la kan.sian blog...pasni ok dah...nak buat entry byk2

zul, gurau kasar tu kan...tunggu la skit hari lagi...kite challenge sape berat nak...

zul said...

hehehhe... terasa ker??? sia nak challenge lagi... mana adil, aku dah sedia berat... huh

pakcik kordi said...

assalamualaikum..hai bullet...salam kenal ek...jgn tembak pakcik kordi ye...huhu...

fikaryna79 said...

bullet..dah bz nak wat camane..apa2 pun..caiyok2 on usaha nak capai 65kg.ryna pn ada misi..tp x tahan godaan makan.sll terbatal diet..hehe..

Nini said...

ehe..aku laa follower terbaru kau..

kau da lame folo aku, baru aku pasan kau ade blog..

ngee!! gile kejam aku kan..??

haha!!

miss jane said...

hehehehehh kak bullet..

kalo busy mmg le bgitu...

kakakakakakak

hope kak bullet tak brkeluhkesah lagi lps hilang dr busy tuh...huhuhuh

xoxoxoxoxo

fatin sulaiman said...

salam...jgn kurus sgt...elok jugak tu...

BULLET said...

zul, mane ade terase...sebab dah tau sedia berat tu yangnak challenge tu...dah tau sure bullet menang nyer

pakcik kordi, wslm...xde la nak tembak pakcik kan.zalim tu

fikaryna, aah kan. bullet pun suke makan. selalu out diet program ni. tapi kali ni kompem nak kene ikut

nini, hehe mmg ko tu. dah lame bullet follow. sampai bullet tanye sendiri, minah ni bile nak follow bullet balik ni

miss jane, apehal plak ko panggil bullet kak? bullet lelaki la woi

fatin, kurus xla kan cume nak bagi perut ni kurang je bentuknye...

I'M NOT mr_PERFECT said...

"Follower x bertambah
Nuffnang xnaik
Komen kat entry pun x ADA n xreply"

mmg pedih jugak lah kan.....sestngah bloger nk sgt entry di komen,nak follower bertambah...tp nak buat cam mana x leh paksa2..ahkssssss...
bloger sgt hargai jika entry nyer di komen kan kan kan...hehehehe

Nini said...

waahh!! menanti aku polo kau blek eeaa..?? ye laah!! aku tgk profile kau ms komen aku dlu, kua alamat emel jek..mn leh add blog kau gne emel..??

then kau tak komen2 aku dah..

nsb baik aku jumpe blog kau nehh kat blog seseorg (thanks to seseorg).. hehe..

BULLET said...

i'm not mr perfect, betol la tu. mmg terase dihargai la kan. sebab kite buat entry, xkan bace sorang2...

nini, ye la...salah bullet.thanks to seseorang tu gak yek...