Oct 16, 2009

SILE LA VOTE YEK...

Entry kali ni, Bullet nak mintak tolong korang vote untuk Bullet. Pilih gambar mane yang korang rase mmg cool giler. Vote berdasarkan rambut Bullet yek. Bukan vote gambar pemandangan tu plak... Korang bleh pilih satu jek gambo yang paling cool giler yeh...

Jom Layan...

 
*ni gambo mase baru bangun tido. bujang lagi mase ni. rambur mmg hampeh. panjang jek...rase cam muke kelat je...g mandi la woi...

-
-
-
-
-
-
-

 
*yang ni mase kat opis lame. ngah xde keje la kan...snap le pakai hp...( sony ericsson k810i yek mase ni... ).Mase tu bangge la pakai hp yang kamera dia nyer MP beso. Sekarang ni hp tu xde dah...pakai la hp lain....huhu
-
-
-
-
-
-


 
*gambo yang xleh nak bagitau kat mane lokasi...hehe.rambut xpanjang xpendek...nak citer skit pasal baju leh x wlupun xde kene mengena...baju ni beli kat Uptown Shah Alam...Agk2 bape rege dia?
-
-
-
-
-
-
-

 
*ni gambo pagi tadi mase ngah makan nasik lemak ngan mrs. bullet. makan pon dalam kete. rambut spikey beb. rambut yang bullet suke sebab stylo...poyo jek...dulu mase keje kat K4 Cheras, Bullet jek rambut camni. So, sume org kat situ call me, PACAK
-
-
-
-
-
-
-


 
*kat kuantan mase ni. org sibuk jual tilam, bullet leh plak landing ambik gambo...rambut baru nak panjang pas gunting rambut. gambo rambut xnampak sgt kan sebab jauh. korang zoom la kalau nak vote for this pic...
-
-
-
-
-
-
-


 
*haha, yang ni rambut korang xnampak kan...koboi ngah main pedang...gilo koboi ni...mane ade koboi pakai pedang...pistol kira ok la kan. Korang vote je la gambo ni kalau nak kan. kire cool la jugak sebab xnampak rambut...
-
-
-
-
-
-
-

 
*nak g jog petang2 kat umah...topi yang bullet suke sebab ade huruf jek kat situ...org pun kompius huruf ape tu...bile org tanye bullet cakap huruf B sebab ikut name Bullet padehal dah sah2 huruf G sebab beli kat GIORDANO...hampeh...
-
-
-
-
-
-
-


*yang ni korang tanye la mrs. bullet. hampeh tol. ade ke dia g edit gambo hubby dia jadik camni...agak2 derhake kah mrs bullet?

24 COMMENTS ON BULLET:

sue said...

aku ske tgk yg paki topi tuh...
siap pegang pedang tuh..best22... ahaks

♥ayudeadwish♥ said...

aku vote yg mrs. bullet edit tu.. nampak berseni, fotogenik & memantolkan cahaya...
hahahahaa~~

BULLET said...

sue, bullet pun ske gambo tuhhh...hehehe

ayu,ko pun derhake gak cam mrs. bullet...

LuVidA^^ said...

ida suke yg dlm kete tu..hikhik...

BULLET said...

wah...ida mmg best...pandai vote...

yaya said...

dalam kereta nampak kewl plus nampak cam budak baik, wahahahah...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kalo tak suka semua buleh ker?hahahaha..aku suka yang tadak rambut macam hubby ai..lalalala..larikssss

BULLET said...

yaya, bullet mmg budak baik pe...xcaye tanye la mak bullet ke, adik bullet ke

elissmie, tadak rambut panas la plak...mau tebako kulit kepale

Zura said...

suke yg br bgn tido tue...hehehehe...mesti rambut tue bau bucuk...g mandi g mandi...

~natasha~ said...

sme aku x ske... muka bajet... bluwekk... xkira.. xnk gak vote

ezan said...

gambar yg mrs. bullet edit tu nampak cute sgt & itu bukan isteri derhaka tau tapi contoh seorg isteri yg perihatin... :D

wantie said...

ok.. akak vote untuk gambo yg your mrs edit tu. gambo tu nampak jelas bullet nya muka...

Jgn la kata mrs bullet tu durhaka... ko kejam ... kejam..

fifie said...

fifie suker yg last...
pandai mrs bullet........

BULLET said...

zura, nak sampai ke hari ni dari hari ambik gambo tu, dah beratus2 kali bullet mandi tau x

natasha, lantak ko la xnak vote. tapi bullet tau ko mesti nak vote yang kat dalam kete tu kan...kan...kan...

eza, wanti, fifie:
korang g la kawan ngan mrs bullet tuh...

~natasha~ said...

aku tau tu telinga ori ko.. konon edit... ahaksss.....

salam provokasi

eza2odette said...

aku vote yg mrs bullet edit gakz!giler kiuuttttttttt..cool ker?hahaha

♥ SUTERA KASIH ♥ said...

aku pon vote yg mrs.bullet edit tu hehe

SuNdaEz said...

ske y pakai topi..smart sgt2..

miss izan said...

kah3...
tak terkata aku sampai tak tahu nak pilih yg mana ;P

MaMaSyAzA said...

akak suka gambaq yg kat dlm keta tu...pasai anak akak pun suka buat rambut pacak camtu

cookie devine said...

Yang last lg baik walaupun xori.Lallalaalallalala

DYAN_SANA'A said...

yan suka mr bullet pakai topi dnga baju coklat..nampak smart n cooll
hehehehheeh

Syima Syaz said...

gambar last tuh kategori isteri derhaka yang cute!hehe

BULLET said...

natasha, telinge ori plak ko ni. gilo den ado tingo gitu.

eza, kiut la sangat. xpaham bullet nape la korang pilih yang tu...pilih la yang lain

sutera, ko pun same...

sundaez, ko mmg pandai. yang pakai topi tu sebenarnye bukan g jogong. just jalan2 kat taman tu jek...hahahaha

miss izan, bisu ropenye yek...kuang kuang kuang

mamasyaza telah membuat pilihan yang tepat...

cookie, same jugak ko ni...nak gak pilih yang last tu...

dyan, dyan cool and smart gak...hehehehe

syima, derhake yang cute? xpenah lak bullet dengo gitu...