Oct 28, 2009

KHAMIS MALAM JUMAAT

Tajuk entry je dah camtu
Korang jangan pk mende lain plak
Kitorg xpe la nak pk camtu sebab dah kawin


Esok hari Khamis yang indah
Last Bullet keje untuk minggu ni
Petang esok nak balik kampung
Nak kenduri sambut menantu la kan
Hari tu abang ipar Bullet kawin kat Melake
Kali ni kenduri kat Pahang plak


So, pas balik keje esok Bullet akan terus membawe Mrs. Bullet pulang ke desa
Hahaha, cam raye plak dah
Bullet cuti sampai hari Isnin depan ni
So, xde la entry2 dari Bullet buat mase tu
Pas balik keje baru buat


Sempena cuti2 ni,
Bullet ngan Mrs. Bullet dah plan nak g situ dan sini
Kat mane situ dan sini tu?
Korang tunggu la minggu depan ek...

16 COMMENTS ON BULLET:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah..cuti2 malaysia nampaknya :)

BULLET said...

cuti? kene keje tau x? kenduri kendare sape nak tolong kalau bukan kitorg

SuNdaEz said...

kampung bullet kat kuantan kan??
mggu ni sundaez outing g kuantan..
bley la dtg kenduri..
dpt mkn free..haha..

BULLET said...

sundaez, leh sangat...jemput la
leh kenai2

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Mr Bullet..Kenuri=Nasi Minyak..Sedapppp!Slmt Bercoti,yea..Slmt Pergi,Slmt Pulang kembali!

~@k1 is @utuMn!~ said...

uhh..
ingt dpt tips dr tjOk entry!
hihihhi~

BULLET said...

tengkiu ieda...makan lauk kenduri mmg best kan...xtau la nape best...

aku, ko ingt tips ape ha?

AkMa said...

kenduri kt pahang la..
kt na 2??
nk g serbu..(x malu btul)
hahahaa

BULLET said...

akma, ko nak datang buleh tapi seploh hinggit ar satu kepale...

B E L L A said...

naseb jauh,kalau x leh dtg mkn free hihi

BULLET said...

bella, sape cakap free? satu kepale seploh hinggit ma...mau masuk, xmau kuar

MYRAspberry said...

amboi2, nak g cuti2 mesia ye... have fun ye!! hati2 jugak memandu tu. ;)
tgk jugak kiri kanan kot2 ada orang mesin rumput. ;)

milymir4e said...

wahaha~
bestnyerr..
ley mkn free ni..
mily pn nk itot laa..
xpela sundaez..
t kite g sme2 yerr..
huhu..

.ib. said...

hapi holideis bro!

BULLET said...

myra, kalau kiri kanan ade org mesin rumput, bullet lalu atas dia...hahahaha

mily, korang tau nak makan pree jek...harapan la...

ib, tengkiu bro...

eynda said...

Enjoy ur holiday.... :-)