Oct 15, 2009

JOM BELI INSURAN...

Hari ni amat bz skit sebab keje banyak
Tetibe je byk keje. Selalu kemain lagi rilek. Siap leh post entry byk2. Pastu leh blog walking sume. Tapi hari ni bz skit. Jam pun terase lambat je nak kul 1. Nak lunch la kan. Dah terbayang2 nasi goreng yang Mrs. Bullet masak pagi tadi. Maklum la, kitorg ni bwk bekal ye g keje. Jimat tau x...



Bullet nak tanye skit la kat korang
Sape2 yang lom ade insuran tu
Dan nak beli insuran
Xkesah la ape plan korang nak pakai
Nak skim hospital ke,
Nak skim persaraan ke,
Sume ade kat sini
Korang contact jek Bullet,
Nanti Bullet akan arrange orang insuran jumpe korang.
Ni insuran ni ngan ING tau...
Sebab Bullet pun keje ngan ING tapi Bullet bukan la agen insuran
Just g tau jek kalau ade sape2 yang nak beli insuran la
Bukan ape, ade la perlindungan skit kan
Bak kate org tua2, BERINGAT SEBELUM KENE...

*harap maaf yek entry pendek. ade keje yang menunggu untuk disiapkan...


7 COMMENTS ON BULLET:

miss hirose said...

btul2..
sy setuju!
waaa msti sedap mrs bullet msk..
ui mmg jimat la..

jai@jezz said...

ermm.. betul tu... sekarang ni kita mesti amik insurans ye la takut apa2x akan terjadi di lain hari ye idak.. :)

BULLET said...

miss hirose, mrs. bullet masak mmg best. sebab tu jarang makan kat luar

jai, ha sokong gak ngan bullet ye. bagus2. so nak beli insuran ke x ni?

Syima Syaz said...

dah amik dah....

mmg sgt2 diperlukan.mcm insurance kereta...hehehe

BULLET said...

syima, nape ko dah ambik? ambik la lagi...bukan rugi pun...

Zura said...

ade insurans mulut x...???sbb kdg2 mulut nie xde hati & perasaan bile berckp...

BULLET said...

zura, insuran mulut? nak kene rekomen kat org atas dulu. kot kalau ade nanti bullet bagitau...hehehe