Oct 15, 2009

CERIE DI PAGI HARI...

Hari tu ntah hari ape ntah
Papgi nak g keje cam biasela dengar HOTFM
Yang lebih hangat daripade biase tu
Topik dorang pagi tu pasal YOUTUBE
Kat paper hari tu ade tulis pasal visitor untuk YOUTUBE jek ade 1Billion sehari
Wah2, ramai beb. Kalau blog Bullet ade visitor ramai cenggitu kan best ( Ni doa ni tau x )

Ade sorang caller pagi tu suggest kat DJ2 ni
Tengok satu video tamil
Tapi kat bawah tu ade subtitle
Mmg gelak tahap gaban la video klip tu...
Bullet upload, korang layan yek.
Pepagi camni sesuai nengok video camni
Leh membukak mood korang yang monyok jek g keje tu


video

Ha, korang layan la yek...
Sure enjoy nyek...

15 COMMENTS ON BULLET:

miEz haNeM said...

layan..

~Firsya~ said...

memang lawak arrrr

BULLET said...

miez hanem, cam xlayan jek ko nyer layan tu...ikhlas ke x ni?

firsya, kalau masuk raje lawak kompem menang ni beb

jai@jezz said...

sumpah mr. bullet gelak x ingat... Ya Allah.. naper la aku baca entry mr bullet ni... sakit perut i dok gelak sesorang... adoiiiii.!!!!!!!!!

BULLET said...

jia, ko janga xingt nak makan, nak buat keje sume. kanag kene marah plak ngan bos ko nanti

Zura said...

mmg lawak...

BULLET said...

zura, skit jek komen? buatla karangan sekali...hehehe

.ib. said...

i pun harap beribu2 lemon dtg serang blog i... haha... chill! (berangan semate!)

BULLET said...

ib, berangan xsalah beb. bukan kene bayo pun kan. hehehehe

♥ayudeadwish♥ said...

tak ley bukak lor~~tenet kat cini ngah lembap n cam puaka kg dusun...

Redbloodsnow said...

perhhhh...kaya raya lah owner yputube tuh kan.klo lah blog aku byk tuh readers per day..kompommm

aku kaya aku kayaaaa..muahahaha

BULLET said...

ayu, tenet lembap? tu sebab puaka kg dusun ngah pakai berukband tu...huhuhu

red, kaya kat kedai roti banyak. ko nak bullet leh bagitau dillah soh belikan kat ko. nak x?

Huda said...

owh, pernah tengok video ni. ade membe dowload dolu2. huhu. tapi memang lawak tahap aa dia nye subtitle

eynda said...

Wah!! Sungguh buat akak tergelak....kreatif la org yg buat youtube ni :-D

BULLET said...

huda, bukan takat aa tapi triple a ( cam bateri plak )

kak enyda, a'ah mmg kretip org tu. kretip merosakkan lagu org jek...hahahaha