Oct 19, 2009

INI KISAH BENAR TAU X...

Program diet Bullet & Mrs. Bullet telah pun bermule semalam
Ni mmg disiplin tahap dewa ni
Ape yang kitorg buat?
Ikat perut? Ko nak ikat kat mane? Kat pokok?
Hahahaha...
Meh sini usha ape kittorg buat


*aksi poyo seorang Bullet sebelum berjuang di medan perang...bukan Kg. Medan tau x ( korang nak tau x semalam Kg. Medan masuk berite. pasal tempat pembuangan sampah kat situ yang mmg mencemarkan keadaan kat situ...dimaklumkan kat pemberite yang dah lebih 5tahun la penduduk kat area situ menghidu bau busuk sampah2 tu...tapi sape lagi yang buang kat situ kalau bukan dorang kan...pelik la dorang ni )

Setelah meregangkan badan dalam 30saat, Bullet ngan Mrs. Bullet pun jogingla kat area taman tu...Joging punye joging, xsedar yang kitorg dah lari 2 round tau x?...pheeeewwwiiittt...bravo la kat kitorg...Ingt senang ke nak lari 2 round...Penat woooo...

Pas dah melarikan diri 2 round, sambung plak ngan aktiviti ni...



*perghh, ni kalau Misbun Sidek nampak ni, ketaq lutut no...Gaye je dah camni...belom main lagi...Mantop mantop...Bile dah main, pihak lawan akan mengaku kalah sampai camni sekali...
-
-
-
-
-
-
-



*hahahaha. Ape da Mrs. Bullet korang ni...dah kalah nak merajuk plak...

"Jomla jomla balik....Kite g pasar malam yek...Cakap tadi nak beli Apam Balik kan...Jom2..."

Camtula kisah diet kitorg...

24 COMMENTS ON BULLET:

~Firsya~ said...

ayyooo,mrs bullet dh kepenatan,kasi air dongggg,hehe

miss izan said...

pembuliiiiiiii! hahahaha

e.l.i.s.s.m.i.e said...

baru diet nak makan apam plak..byk kolestrol tu :)

BULLET said...

firsya, mmg sah ko bnyk nengok sinetron ni...

miss izan, bukan buli la,dah mmg camtu...yang menang tetap bullet...lalalalala

elissmie, tu la pasal..jgn kate apam balik,balik tu kitorg makan nasi lagi...heheheh

CT NORAMIZA said...

heheehh comel je, biasalah, bila kalah kita kenalah tunjuk protes, samalah style org2 pompuan :)

BULLET said...

ct noramiza, ooo ppuan mmg camtu yek...ape la korang ni..bukan bullet smash pun ...bagi lari kiri kanan jek...

ZooL Hilmi said...

mmm...lawan ngan perempuan...memang lah...merajuknye lebih...mmm... berapa mata dapat lawan dgn dia

BULLET said...

paling byk den bagi dio, 1 mato jo...hehehe

Kerja keras adalah energi kita said...

Go to peace n love in the world

God is always with us. May the peace and prosperity of the world can be created. Indonesia We invite bloggers to participate reconciling the world. We finished all the hostility and war that had happened. Indonesian peace-loving.

biskut said...

sbnrnye mrs. bullet tu bkn merajuk..tp dia lth sbb mr. bullet xpandai main..lgpun mrs. bullet punye asma xok sgt lg..semputtt...

BULLET said...

biskut, cam kenal jek la ngan biskut...sape ek?mane tau mrs. bullet semput sume ni? sape kah kamu? mamarazi?

sue said...

cayala......joging dah bagus daa... tpnyer nper g beli apam balik lak... habisla korg punyer dieeett daaa..heheheh

BULLET said...

sue, tu la pasal.tapi xpe, minggu depan joging balik...

(^_^) Hani Hilman (^_^) said...

Hani pun nak diet gak!wargh! tensen diet x penah menjadi...tapi xmo r diet pastu mkn apam balik..huhuhu...

Mr Bullet, ambik award kat blog hani pastu tempek kat blog ni ye...

http://hanihilman.blogspot.com/2009/10/award-untuk-blogger-best.html

(^_+)v

BULLET said...

baiklah hani...akan ku tempek la ni jugak

~natasha~ said...

huhuhuhuhu... bini ko majuk sbb ko men tipu... aku tau tu... jahat....

♥ayudeadwish♥ said...

sronot tgk korg epy..
ni watkan ati aku menjerumus tuk mendirikan uma tangga gak... hahaa~~

cookie devine said...

apam bkn byk cholestrol ke?
hehehehhehe

.ib. said...

uiiihhh mau join diet leh... hehe ;)

Ariey said...

bullet ddk kmpgmedan ke aku slalu pg sana

imHepPie said...

ahaha siannye..erk da beli apam balik tuh x rosak ke diet..

BULLET said...

natasha, mane ade bullet main tipu. kitorg main badminton tau x...hahaha

ayu, ko merupekan org yang keberape ntah cakap kitorg hepi jek...tengkiut2...kawin la cepat2...syok wooo

cookie, jgn kate kolesterol, lemak, minyak sume tinggi...tapi dalam tu ade jagung...so belen la...hahahaha

ib, boleh je nak joint...sile2

ariey, bukan bullet dok kg medan la...bullet nengok berite hari tu...

imheppie, mau x rosak...pasal apam balik dia sedap sgt tu yang xrase rosak sgt...hehehehe

~natasha~ said...

pok pale kang

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..comel jekk diet bsame2...