Oct 13, 2009

BERDIET KE KALAU CAMNI?

Pagi ini, Bullet ngan Mrs. Bullet lapar sangat...Bajet nak kurus mende camni kalau mencekik jek kan. Hehe. Oleh itu, wajib singgah kat gerai makcik tepi jalan kat ngan kilang2 kat area USJ nun...Makanan kat situ mmg best. Yang paling kitorg terliur...



Kuey teow goreng beb. Bubuh sambal yang pedas skit dan hasilnye...Kitorg kongsi ni tau. Sebab xnak beli dua. Jimat dan diet...Konon la

Bullet suap sesudu, Mrs. Bullet sesudu. Pastu dengar radio dalam kete. Bullet pun menyuap la lagi dengan banggenye. Masuk suapan yang keempat,

Mrs. Bullet : Aik, awak jek makan. Sekali dua kali suap xpe. Ni dah 4 kali mane leh tahan. 

Sekali lupe suapkan isteri tercinte la. Duk khusyuk dengar radio. Hampeh tol.... Dah kene sound ngan wife...
Bullet pun suapkan la lagi sampai habis makanan itu. Kenyang la kan. So, program diet kitorg telah tercemar dengan kehadiran kuey teow makcik tu. Makcik, nape kuey teow ko sedap banget sih...

19 COMMENTS ON BULLET:

~natasha~ said...

wakakaakaka... mmg hampeh..... diet kunun..... sehari je bertahan.... aku nk gelak puas2...

BULLET said...

woit budak natasha ni kang ade yang kene ni kang. gelakkan org jek la ko kan

wantie said...

ha.. ha... diet???? kalau diet makan banyak benda benda yg tak berminyak. cam sayur yg di steam, brown rice ker...

Ni tak ko melantak koey teow yg di goreng...

hancus ler diet ko bullet...

BULLET said...

haha, tu ler pasal wantie oi... ni sume makcik tu punye pasal la ni. hampeh tol

Redbloodsnow said...

hahahaha...tgk tuh. ingat perut die sorg jek,. mane x nyer bini nk sound²...fadan muke


:P

P/s: sorry x jengah blog ko smlm. busy tahap gaban aku semalam kooo

BULLET said...

red, tau la ko blogger hebat dan blog aku ni ciput jek. tu pasal ko abaikan blog ini kan kan kan

Encik Azizan said...

aku diet jgk bro..tp diet 'sihat' la.haha

cookie devine said...

Harus diet Bullet wehh.Kang nak kejar SKT.

BULLET said...

encik azizan : diet sihat tu cmne ek?bagitau skit

cookie : tu la pasal. mmg nak diet nih tapi suke la makan. cmne nak buat

shal said...

wah.. nmpak cam sedap jew keuh tiew tuh...
sok pesan arr.. hehe ^^
skali skala langgar adat pe salahnyer kn?? (^.^)V

imHepPie said...

haha maknanya mrs bullet la lgi kurus nnti coz bullet mkn lebey haha

butterfly said...

cam tu erk care berdiet klu dh berkawen?
heheheh:)

anyway..dh link this blog..

BULLET said...

shal : mmg xsalah langgar pantang larang tapi badan ni makin naik mmg merisaukan la

im : xde maknenye la. same2 naik tau x

butterfly : ha, camtu la lebih kurang diet ni. follow la yek

MaMaSyAzA said...

amboi bullet pun berdiet gak ekk..ingat owang pompuan aje yg diet..akak pun diet gak..mkn2 gak..byk mkn dr dietnya..hampehhh...makin bulat la haku

BULLET said...

mama : tu ler pasal. nape la selera makan makin kuat kan. ni yang xbest ni

miss izan said...

ececeeeehhh...
makcik la yg salah ni ;P
alasannnnnnnnn...

BULLET said...

miss izan, mmg makcik tu yang salah. sile salahkan beliau.

Syima Syaz said...

uuh mcm sedap je...

BULLET said...

syima, sedap taux. sebab tu kitorg beli. kalau xsedap jangan harap la