Aug 17, 2010

POSE POSE JUGAK, CHELSEA TETAP MENANG...WAKAKAKAKA

Seminggu dah pose...
Lame dah Bullet xbuat entry...
Keje yang byk...
Sakit pale lagi...
Laptop pun xde kat umah...

Chelsea menang besar...
Hebat2...
Tahun ni champion lagi...
MU simpan je la hajat...
Arsenal pun same...

Bullet Jr dah nak jumpe daddy ngan mummy dia...
Tunggu mase je dia nak kuar...
Korang2 doakan yang baik2 je untuk Bullet dan wife ok...
Bullet Jr adelah lelaki...
Insya Allah...
Name xleh reveal lagi...
Tapi sape2 yang tau tu, harap tutup mulut je la ye...
Hehehehe...

Dah, nak g buat keje kat IJN...
Ade je mende yang rosak...
Orang IJN ni ganas2 orangnye...
Hahahaha...

Selamat berpuase yek korang2...
Selamat Hari Raye jugak...
Mane la tau xdapat nak wish...
Bz bro...

4 COMMENTS ON BULLET:

Lya Colours said...

semoga selamat semuanya

BISKUTMARIE(",) said...

MU takkan nak tengok je...?
Nak champ lagi sekali kena kerja kuat sket la...
takkan tak ingt kot kena kitai 3-1 ari tu...?
hehehehe....

¶A.K.I¶ said...

yeahh!!
nama bullet jr adalah.... tutttt..
hehehe..
nti kne lempang ngn bullet klu gtaw~

wooiii2~
chelss kalah wehh! =p

Aujinz said...

Takdenye Chelsea menang taon nie..
muahhaahha..

Semoga Bullet sekeluarga selamat.
Aminnn