Apr 26, 2010

SARI BERITA PENTING...

Selamat pagi sume2...
Sihat ke?
Bagus2...
Yang xsihat, cepat2 ambik MC ye...
Wakakakka...

Berita Utama disampaikan oleh MARIAMAH TIJO...
Huhuhu...
Lame xdengar makcik sorang ni nyer sore...

Berita paling penting pagi ni...
CHELSEA tetap unggul setelah membelasah Stoke City 7 - 0...
MU ade? 
Xdapat la...
Xsia2 Bullet berjage sampai lewat malam...

Berita kedua...
Semalam Bullet ngan Mrs Bullet tengok la Debaran AF8...
Dan ade sesuatu yang menarik untuk Bullet luahkan kat sini...
Ok, pelajar AF8 ni kan sume belajar lagi...
Then bile dah abis nyanyi...
Akan kene komen...
Biase la kene komen tu kan...
Dah name pun korang pelajar...
Bukan DIVA ke, VIVA ke...
Eh eh...
Mende lak ni...

Kenyataan seorang pelajar AF8...
NAD...
Terhadap komen yang diberikan oleh Adlin Aman Ramli...

Komen Adlin :
" Nad, U bukan main performance...U just FILLER..."
Bullet xagree dengan Adlin...
Bukan sebab Bullet sokong Nad tu
Tapi sebab bagi Bullet...
Nad xlayak jadi penyanyi...
Dan xsepatutnye berada dalam AF...

Kenyataan yang dikeluarkan oleh Nad plak,
" Saye xtau la ape yang xkene pade mate Adlin...Semua orang tau saye MAIN STUDENT..."

WT Hak Tui?
MAIN STUDENT?
 
 
Kelaut la Nad...
Seb baik dia kuar semalam...
Kalau x, bercinta la ngan Abang Boncit...
Nak muntah pun ade ni...
Cis...pepagi dah menghilangkan selera Bullet je...

Ape2pun...
Nak bagitau jugak...
Last Saturday...
Ade Pureen Warehouse Sale...
Bullet ngan Mrs Bullet pun pegi la...
Memule sampai tu, kitorg tengok gate Pureen tu xbukak lagi...
Orang still kat luar la...
Then kitorg carik parking dalam 10 minit...
Bile kitorg pegi kat Pureen tu...
Orang dah ade yang balik dah...
Dorang dah siap beli barang...
Perghhhhhhh...
Kemain laju lagi korang beli barang...
Berkotak2 dan berplastik2...
Korang ni pilih ke x ni...
Ke main sauk je barang2 tu?
Bullet ngan Mrs Bullet just beli mende2 yang simple untuk Bullet Jr...
Contoh yang simple tu...


Ok2...dah2..
Bullet nak buat keje ni...
Korang jangan nak main pesbuk je...
Ngeeeee...

27 COMMENTS ON BULLET:

abangfaizul said...

sari berita penting... hahahaa... mariamah tijo. dj faveret aku tu

¶A.K.I¶ said...

ngeeeeee~

tomei2~
bj bullet jr mmg cute3~
harap nti ikt mke mak dia..
kalu mke bapak dia...
hampess laa... hahahah



















tak g2 bullet??
ngee~~

Nini teDDylicious said...

brg comel!

BULLET said...

abang faizul, dulu xde yang best selain mariamah tijo kan...huhuhu

BULLET said...

aki, ikut aku pun ensem gak ape...cess ko...

BULLET said...

nini, tomei ke? huhuhu...kitorg xsabar dah ni nak ade baby

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah dah start membeli dah baju baby.jgn byk sgt tau beli yang newborn sebab baby cepat besar.me tak tengok pun AF.baik layan drama tv3.hehehe

BULLET said...

elissmie...ingt nak beli baju yang besar terus tapi takut baby jadi rappers lak kang...wakakakka

bella said...

hahahahaa ..mariah mahtijoh tu mcm penah dengar r ... mcm kat RMKL .. hahaha ..

maulana is the best !!!!

Ju@Lucky^Mummy said...

ala2 comel nye baju..

utk aku x der belikan ape2 ke??

meroyan betol aku x dpt pegi.. hiks..

x pelah... kalo dpt pegi pun meroyan pulak laki aku kang.. miahaha..

BULLET said...

bella, ko sokong mariamahtijo ke maulana ni? hahahhaha

BULLET said...

ju, ramai gak la yang meroyan hari tu...seb baik ko xg...kalau x tambah lagi...

Frodo Baggins said...

aku afundi mariamah tijo je lah!!
suara emas! hahahhaha

WTFillet nyer nad. "main"?? yay

((saper nad? .. wa x tgok af))
ngahahhahaha ~~~


baju dak kicit. comel!


>>___<<

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

percaya..
pada diri..
harapan dan..
keyakinan..

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

percaya..
pada diri..
harapan dan..
keyakinan..

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

percaya..
pada diri..
harapan dan..
keyakinan..

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

percaya..
pada diri..
harapan dan..
keyakinan..

Ms.Independant said...

tomey nye baju bri bullet jr...
bergaya sakan la die pasni.
huhu.

dh mls layan AF.
sume cam sampah. ops!

:)

Lya Colours said...

first time comment
hye

btw, saya mmg x suka nad
dari first week patut keluar
mmg feeling kelaut je dia

eh tibe2 nak kondem nad plak
haha

BULLET said...

lya, thanx follow...hehhee..kondem je nad tu...lagi elok kalau kondem AF terus...cari orang yang cam hampeh...

BULLET said...

alvin, baik nyanyi lagu negaraku...

BULLET said...

ms inde...mmg AF cam sampah...sampah masyarakat...wakakakkaka

Nor Aishah said...

ooo.. dah nak ada baby ye... bila tu due nyer.. mesti tak sabarkan..

Aujinz said...

Bullet Jr. esok ..pandai men Farmville tak bro???

BULLET said...

nor aishah, due bulan 8 ni...mmg xsabar la...

BULLET said...

aujinz, bullet jr main snuker beb...ape barang main farmville...wakakakkaka

MISH LOLIPOP said...

best yer nk dpt ank..huhu
bla la mish lak ek..