Mar 10, 2010

SERIUS CAKAP LA...

Bullet nak mintak maaf pade korang2 yang Bullet follow blog korang
Buat mase ni Bullet agak xbz
So Bullet ade mase untuk blogwalking kat blog korang
Tapi Bullet terus terang cakap la ye
Mane2 blog yang Bullet follow tu tetibe ade citer pasal politik 
Xkire la korang ni UMNO ke, PKR ke
Bullet akan terus STOP FOLLOWING THAT BLOG
Bullet xkisah kalau blog korang sokong MANCHESTER UNITED
Ataupun ARSENAL
Tapi kalau ade citer pasal POLITIK...
Automatik xlayan...

Kan lebih baik korang buat citer Kumbang Terbang ke
Cicak Berenang ke
Lagi syiok
Xpun korang buat blog yang bagi info ke
Nak citer pasal kehidupan korang2 seharian pun xpe...
Tanpa perlu ade sentimen politik langsung...

Ending untuk entry ni...
Baik korang tengok citer Seniman Bujang Lapok...
TAMMAT

15 COMMENTS ON BULLET:

Nini teDDylicious said...

cicak berenang tuh, mcm perli aku jek..??

hampeh!

Nini teDDylicious said...

eh!

1st!!

masuk 5posen lagi dalam tabung beliau ye bullet!!

timasehh!!

Nini teDDylicious said...

eh!!

2nd..??

masuk lagi 5posen dalam tabung beliau ye bullet!!

timasehh!!

Nini teDDylicious said...

eh!!

3rd..??

err..mampos aku kne peluku ngan dak bullet ni karang.

dah2..

aku tanak wat onar dah..

ehe.

Nini teDDylicious said...

hidop politikus!

BULLET said...

sengal ko nini...ape kene mengena ko dengan cicak berenang?

fikaryna said...

saya pun kurang minat..so sambung citer cicak berenang..dah sampai mana? hehe..

Ju@Lucky^Mummy said...

sy pun x suka belog politik~ penin sy.. baik pikir nak masak megi apa mlm ni.. hik3

BULLET said...

fika, cicak reti ke berenang? ahhahahha

ju, megi kari satu ye...pedas tau...

Ms.Independant said...

tersalah politik kang kene tgkap msk jail nnti.
takottt!!!

:P

¶A.K.I¶ said...

bongok nini ni kn2???

waaa... tp 2 laa.. better cete psl ayam terbakar ke.... tak g2 ayu??

BULLET said...

ms inde, betol tu...skunk ni bukan leh buat main...salah sikit je...tangkap dulu...

aki, ko suke2 cakap orang bongok...baik ko mintak maap...ko mintak maap...ko xmintak maap lebam bijik mate ko...

sisdee said...

kita pun suke tgk cite p ramlee....

politik??buat semak otak hahahahahaha

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

eley sombong~
kecik hati deus taw bullet~

BULLET said...

sisdee, ape persamaan p ramlee ngan politik? hehehehhe

ayu, bullet bukan sombong la...tapi xberminat ngan politik...