Jan 25, 2010

KENDURI...

Wahai penghuni Taman Blogger...
Di sini ade satu pengumuman...
Esok hari bersamaan 26 Januari 2010
Akan berlangsung satu PARTI KOMEN secare besar2an
Di blog Bullet ini...

Tajuk yang akan dibahaskan adelah...

Akan diberitahu kelak...Huahahahha

Syarat2 utama untuk menyertai PARTI KOMEN nanti ade lah seperti di bawah :

- Korang ade blog sendiri...ANON xleh turut serta...Bullet boikot ANON...
- Bullet nak cari blogger yang berjaye memberikan komen ke 1177...
- Korang mesti komen secare konsisten...Xmo main ngelat ha...
- Dilarang sama sekali untuk main copy paste sahaja...Komen xakan dikire...Harap maklum
- Setiap komen mesti terselit perkataan dan bukannye titik atau huruf a sahaje...
- Korang mestilah cergas...
- Parti Komen bermula pukul 11pagi dan berhenti kul 1 tengahari...Sebab nak makan kan...Pastu sambung kul 230 petang sampai la mencapai target...Sape2 yang komen antara kul 1 sampai kul 230, komen korang xakan dikire...Huahahahha...
- Hadiah yang ditawarkan untuk blogger yang berjaye membuat komen ke 1177, akan menerime RM11 dari Bullet...Dan Bullet akan bank in terus ke dalam akaun mereka...
- Sape2 yang kurang pasti cmne parti ni dijalankan...sile ke SINI
- Ada paham?

Baik la...Satu entry khas untuk memulekan parti komen akan dibuat pade pukul 10.59 pagi esok...
Same2 la kite beramai2 menyertai parti komen ni ye...

18 COMMENTS ON BULLET:

Natasha said...

nak join...nak join...

~0~ said...

aku leh join x???

psl tag xbuat lg...hahhahah

Nini teDDylicious said...

hoi!! bab titik tu perli aku laa tu kan..??

hampeh kau bullet!!

pasal titik tu laa aku bley dapat 100, 300 same 888 taw..??

ekekeke!!

¶A.K.I¶ said...

oii!!! ak lambat ke?? da 2 org komen! ceh3!! battle esok.. ak kne rht mlm ni.. ahhahah

¶A.K.I¶ said...

oohh!!
link 2 ke link ak rupanye!! ahahahha

¶A.K.I¶ said...

setan nini!! ko ni sbok! dem3!!

Si budak Aboi said...

ekk konsisten? aiyah long distance boleh tak incik bullet ! wa bz lor!

BULLET said...

natasha. nak join boleh sangat...

~0~, ko boleh je join...tapi hutang tag tu aku tuntut gak nanti...huahahhahaha

nini, ko makan cili ek...huahahahha

aki, ko jangan harap la nak menang..bullet akan pastikan yang rm11 tu akan tetap ade dalam akaun bullet...huahahhaha

aboi, hahaha...ko jangan nak main ngelat ek...

Miss Nurul said...

nak join buleh? hehe..

cik zatil said...

menarik! [^_^]V.

adeh..nak join tapi
ada kuliah..hehehe

kepada semua
sile join..

butterfly said...

ala..esok kul 2.30 ade xm!

damn....

Didi Nadhirah said...

ok nk try join esk

AkMa said...

ingt kan ada mkn2...
perut trus lapar bla baca tjuk entry nie..
huhuhu...

http://www.simple2neasy2get.co.cc

sue said...

mcm best jek..hehehe
>>>>btw bullet suruh Mrs Bullet tgk blog baju kat sini...tq
http://stylodboutique.blogspot.com/

Aujinz said...

hehehhehe..:D
pastilahh duet RM11 tue aku yang punyaaa...

huahahahhahahha...:))

Frodo Baggins said...

wa x buat tag lagi...
tp nak nyebok party romen esok leh kan?? agaggagaggaga!!

Koyuki said...

gua rasa nak bagi orang lain yang belum trai join party komen ni..lagipun gua da join 6juta belas kali da kan..

sile join ramai2..party komen ni dasyat

BULLET said...

miss nurul, buleh la heh...hehehhehe

cik zatil, kuliah leh g hari lain...parti komen ade kali ni je...huahahha ( jahat beb gua )

butterfly, ko ade xm? exam ko tu dah cancel dah...bullet dah bagitau lecturer ko...huahahhaha

didi, sile2...jangan malu2

akma, ko ingt nak makan2 je...cet...

sue, join tau...

aujinz, ko mmg lanun beb...gelak cam orang jahat...

frodo, boleh2...tapi tag aku akan tuntut gak...huahahahhaha...

koyuki, ko xberani ke nak join...huahahahhaha